Şimdi Ara

Amirallerin Seçimi Eliyle Vermesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
3
Favori
14.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
127 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Akp mağdur olurmu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Napam mağdur oluyorsa

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu saatten sonra mağduriyet muhabbeti tutmaz. Çünkü mağdurun kim olduğunu halk görmeye başladı. Bu seferkinin bir emuhtira olmadığı da belli. Daha çok bir vasıfsız, başarısız, kifayetsiz muhterislere bir isyan etme, serzenişte bulunma gibi. Oldukça da haklılar. Halkın bunu gördüğünden de eminim.


    Bu noktadan sonra ne olursa olsun AKP savunmada olacak ve reaktif davranacak. Tekrar belirleyici konuma gelebileceğini düşünmüyorum.


    Özellikle feto'nun neler yapabileceğini halk gördü. Benzer yapılanmalara karşı hassas tavrın da neden boş bir tavır olmadığını az çok kavradı. Yemezler yani bu saatten sonra.


    Ama şok seçim sonucu için, yermiş gibi yaparlarsa çok makbule geçer. Eski AKP seçmeninin bir tavır değişikliğine gitmemesi ve ne karar verirse versin bunu sesli dile getirmemesi biraz önem arz ediyor. Hükümete önden hazırlık imkanı tanımamak lazım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bu dediklerin çok doğru. dediklerine bakınca iki sonuç çıkıyor. ya bu amiraller süzme aptal yada riis ile beraberler. diğer bir seçenek olmaz.

  • Kilicdaroglu guzel bir tweet atti.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya ksrdeşim bize ne amirallarden bu hükümet beni 1420 TL ücretsiz izne mahkum etmis ben amiral falan bilmem cezasını sandıkta keseceğim. Ak parti tarafından mağdur edilenler her geçen gün sayısal olarak artıyor değil amiral kralı gelse sandıktan kurtaramaz ak partiyi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheCaliph_

    Arkadaşlar böyle bir açıklama sıradan Avrupa ülkesinde alkış alabilecekken bu ülkede nefret uyandırır. Aynısını e-muhtıra olayında gördük. Seçimlerden 3 ay önce yayınlanan bu e-muhtıra, 3 ay sonraki seçimlerde AKP'ye rekor kırdırdı. Tek parametre bu değil ama AKP bu işi iyi kullanır.


    Yani senin şu dönemde yapacağın en iyi şey ekonomiden yürümek olur. Bu halk işin içine ordudan isimler girdiği zaman antipatik bakıyor.


    Umarım bugün kırılma noktası olmaz bizim için.

    avrupa ülkesinde askerin siyasete karışması ne kullanıyorsan bırak.

    adamlar geçmişi askerlik olan lideri bile seçmiyor istemiyor.

    yada rusyayı avrupada sandın herhalde 

    askerin siyaset yapması 3. sınıf dünya ülkesi geleneğidir gericiliktir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 5 Nisan 2021; 0:15:46 >




  • O eskidendi artık mağduriyet işe yaramaz.

    Ekonomi kötüyse ağzınla kuş tutsan olmaz. Önce karın doyacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bunu tamamen gündem değiştirme ve partiye oy kasma çabası olarak görüyorum.


    Günler dururken bir anda birilerinin gece yarısı bildirge yayınlaması ilginç.

  • Gündem değiştirme, mağduriyet falan filan. Böyle pasifize edilmiş muhalefet tam da iktidarın istediği bir şey. Ülke yıkılmanın eşiğine gelmiş. Mağduriyeti kalmadı artık olayın. Yakında yönetecek bir ekonomi bile bulamazsanız şaşırmayın.

  • İş artık o kadar basit değil. Tencereye vurmaya başladı artık. Milletin tenceresine dokundun mu ne general tanır ne amiral.

  • Konuşmaya korkanlar, korkmadan konuşanları da susturmaya çalışıyorlar. Aynısını fetö devlete sülük gibi yapışıp, her yere adamını yerleştirirken de yaşadık. Bazıları geçmişten hiç ders almamış ki yine yaşıyoruz.

  • bu bildiriyle tam chp'ye oy verecekken, insanlar vah vah çok mağdur oldu deyip akp' ye akın etti öyle mi?


    kardeşim sen bu kadar saf mısın? numara mı yapıyorsun? iq su ayakkabı numarası kadar olup bu mağduriyet edebiyatına kanan kesim direk akp seçmeni zaten. ülkedeki adaletsizlik, yolsuzluk ve fakirleşmenin farkında olanlar bu numaraları yutmaz bu saatten sonra


    ve asıl şimdi ülkenin laiklik ve cumhuriyet rejimine ne tehdit var ise durmadan konuşma zamanı

  • şu an tayyip ülke de rejim tehlike de en 5 yıl seçim yok dese kim ne diyebilir!!??

    her türlü yalana dolana iftiraya mükemmel sarılan bu iktidar emin olun böyle bir mağduriyet yaratamazdı,ki o işin profösörü dürler!!

    amireller tayyibe bir 10 yılı daha elleri ile altın tepsi de verdiler valla...hadi maaşlı aktroller gözünüz aydın!!!!

  • emekli olmuş amcalar. hiç bir yaptırımları yok. kağıda bakıp "darbe " diyenin gerçekten aşırı zorlama yapması gerekir. uçan kuşun şekline bakıp "bu kuş da darbe istiyor" demek kadar saçma çünkü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 5 Nisan 2021; 0:42:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emeki Generaller'in yazdığı bildiri 100 % doğru bile olsa, o üslupla, kabadayı tavırla , tehdit ederek hem de çok acelesi varmış gibi gece yarısı damdan düşer gibi darbe imasıyla iktidarı karşısına alması haklı olsalar bile tüm haklılıklarını siler götürür, savundukları davaya zarar verir. Bunu anlamayacak adamlar nasıl kurmay olmuşlar , 100 kişiden biri çıkıp bu yöntem yanlış diyememiş mi ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1234Rambo

    emekli olmuş amcalar. hiç bir yaptırımları yok. kağıda bakıp "darbe " diyenin gerçekten aşırı zorlama yapması gerekir. uçan kuşun şekline bakıp "bu kuş da darbe istiyor" demek kadar saçma çünkü.

    Olay yetkilerinin olup olmaması değil bu ülkede askerler ne zaman bir şey konuşmaya başlarsa halk tam zıttına oy verir.


    Darbe sonrası demokratik seçimlere bakın hepsinde halk tepkisini gösteriyor. Bu mesela 103 tane akademisyen olsa başka yorumlanırdı ama 103 tane üst rütbe olunca hemen mağduriyet.


    Ekonomi kötü olmasa AKP çok rahat 2050 görürdü. Yani ne gerek var ki? Hayır bu bildiriye göre cumhurbaşkanı karar mı değiştirecek? Bugüne kadar durun ya aslında siz haklısınız ben kararımdan vazgeçtim dediği görüldü mü? İyice inada binecek iş.





  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    akp bitti, son. %30 un altındalar ve her gün daha da düşüyorlar. yediler bitirdiler, sattılar savdılar. millete yoksulluğu, kendilerine itibardan tasarruf olmaz'ı layık görüyorlar. kıçı kırık taze kaşar peyniri 50 kağıt olmuş hocam. ampul mampul bitti.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortadoğuda sıradan bir gün

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış bilakis bu halk cebine ve karnına bakar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.