Şimdi Ara

Amiral gemisi Asus ZenFone 5Z tanıtıldı. İşte Asus ZenFone 5Z özellikleri ve fiyatı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
3.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fiyat 2500 - 3000 arası olursa tutar bu telefon.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet güzel telefon ama ben şahsen kullanmam. Sen gearbestte satılan adı duyulmamış çin markasımısın bu nasıl çakmacılıktır. Adınıda asus iphqne + filan koysalarmış bari.
  • 480 euro başlangıç fiyatı yani tr de 2500 liradan giriş yapabilir, bu özelliklerle uygun fiyatla gelirse baya satar Asus. Fakat Asus türkiye fiyatları hep pahalı olmuştur o yüzden pek umutlanmamak gerek.

    Telefon genel anlamda güzel sadece 6.2 inç büyük ekran ve 3300 mah batarya problem olacak gibi gözüküyor.
  • iyi bir fiyat ile 2018'in en alınası telefonu olmaya aday açıkçası.

  • telefon çok fazla iyi olmuş baya beğendim videolarda göz kamaştırıyor çıksın ilk gün alırım sanırım
  • selomax S kullanıcısına yanıt
    Oda olur farketmez anlayan anlamıştır zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşime verdiğim ve fazla kullanmadığı Zenfone 3 Zoom geçenlerde 9 gün 16 saat şarj edilmedi ve neredeyse 6 saat ekran verdi...Ben kullanırken çok daha fazla ekran süresi veriyordu ama yurtdışı gereken bazı bantları desteklemediği için hanıma vermiştim. Bu telefonun da 5000mah ve iyi kameralı bir versiyonu çıkarsa ve bantları uyarsa elimdeki Mate 9 u satar kendime alırım:

    Amiral gemisi Asus ZenFone 5Z tanıtıldı. İşte Asus ZenFone 5Z özellikleri ve fiyatıAmiral gemisi Asus ZenFone 5Z tanıtıldı. İşte Asus ZenFone 5Z özellikleri ve fiyatıAmiral gemisi Asus ZenFone 5Z tanıtıldı. İşte Asus ZenFone 5Z özellikleri ve fiyatı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crusht -- 28 Şubat 2018; 20:57:11 >




  • X in çakması olmuş neye damga vurmuşlar anlamadım. X almıyorsam bunu hiç almam.

  • Cihaz fiyatı ile 10 numara olmuş bence. Çentik tasarımı benim hoşuma giden bir tasarımdı açıkçası ki Asusun kullanması gayet doğal. İphone çentiği öyle yaptı diye kimse yapamaz mı sanki. Zamanında anten çizgisini olayınıda herkes Htc den çalmıştı Apple da dahil. Asus bu telefonu 2500 liraya getirsin peynir ekmek gibi satar belki bende yeni telefona geçerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Çentik olayı ortada olmasaydı sağda ve ya solda olsaydı 10NUMARA çok farklı bir model gibi dururdu, şimdi taklit gibi olacak ama ASUS orjinal bir telefon yapmış. Sadece dışı benziyor :(.
  • Arkadaşlar! Şu çentik olayına bir yorumda bulunmak istiyorum.
    İlk dikiz aynasında sinyali Mercedes buldu, (kullandı) şimdi bütün yeni arabaların dikiz aynalarında sinyal var(neredeyse) İlk airbag'i Chrysler bulmuş, airbag'siz araba var mı? Kısacası Apple bu sektörün lider firmalarından biri tabii ki bazı şeyler taklit edilecek ve geliştirilecek. İlk kameralı cep telefonu Sharp idi. Şu anda Sharp'ın adını duymamışlar bile vardır aramızda. Yani çentiği beğenirsin beğenmezsin o kişiseldir ama gözüküyor ki bu çentiği daha çoook göreceğiz.

  • Apple kullandığı için kullanmıyorlar. Ekrana alan açmak istiyorlar fakat Mi Mix miydi o tarz telefonlar gibi de ön kamerayı alt tarafa koyup fotoğraf çekmeyi zorlaştırmak istemiyorlar. Bu yüzden ya Samsungun yaptığı gibi üst tarafta alan bırakabilirsin ya da çentik koyarsın. Ne yaparsan yap sizin kafanızda hep onu bunu çaktı olacağı için ne yapsalar boş yani.

  • Snapdragon 845 isteyen Samsung s9 isteyen arkadaşlar
    daha ucuza bu modeli şiddetle alın derim..

    https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9096&idPhone2=8966

    Tam bir F/P ürünü

    Türkiye ye çok gecikmeden giriş yapması önemli ASUS bu konuda
    biraz geciken firmalardan biri..
  • ZENFONE X
  • Asus’un zamanın da Apple dalga geçen bir reklam filmi vardı.Kendileri mi yapmıştı bilmiyorum ama şimdi peşlerinden gitmeleri komik olmuş

  • çentiğe takılmayın,

  • quote:

    Orijinalden alıntı: yelkenli12

    tasarım olarak güzel ancak alt çerçeve olmamış. seneye de alt çerçeveyi atarlar nazlana nazlana ve yeni tasarım derler. seneye tam çerçevesiz cihazlar piyasaya sürülür ve herkesin elindeki cihazlar demode olur. iç donanımlar gelişir hızlanır vs ama cihazı demode eden kasadır görünümdür. tamam asusu tebrik ediyorum çok güzel bir iş çıkarmış tasarımsal olarak ancak şu iki kamerada ikinci kamerayı ekstra geniş açı yapmak nedir be kardeşim?! telefoto ve portraid modu geleceğin vazgeçilmezi olacaklar ama ille yumurta kafa resim çektirecekler insanlara! samsung bu cihaza baksın utansın: hem tasarım olarak hemde fiyat olarak!
    eksiklikler:
    1 alt çerçeve
    2 portre modu olmayışı
    3 ekstra geniş açı
    4 batarya
    5 yazılım-güncelleme desteği
    6 servis
    7 kaliteli malzeme

    Bir süredir portre modu ile ilgili açıklama arıyorum ama yok. Ya portre modu yok ya da pixel 2 gibi yazılımla hallettiler. Eğer yazılımla halletmiş iseler o zaman harika. Çünkü 12mm ikinci kamera çok önemli. En azından benim için. Çoğu gezilere giderken yanımda mutlaka geniş açı bir lens ile kamera getiriyorum, bu şartlarda zenfone 5z "anı" fotoğrafları için için tek başına yeterli olacaktır.




  • Xiaomi Mi Mix 2 düşünüyordum ama Asus fikrimi değiştirdi gibi. Fiyat beklenildiği gibi olursa bir sonraki telefon tercihim olabilir. 2500 TL bir telefon iiçin benim psikolojik sınırım oldu beklentim ona göre.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bocaboston B kullanıcısına yanıt
    Mart 27'de Mix 2s tanıtılacak. Tanıtımdan 1 hafta sonra Çin'de satışa çıkabilir, 1 ay sonra da Türkiye'ye düşebilir. Muhtemel fiyatı yine Mix 2 civarında olabilir. O yüzden Mix 2 isteyenler şu anda beklemeli.

    Zenfone 5Z'nin 64GB/4GB modeli 3000TL veya biraz üstü fiyattan Temmuz gibi girer ancak. 2500 olmaz. 499 dolar vergisiz Amerika fiyatı, Avrupa için de 479 euro diyordu. O dönemde Oneplus 6 da çıkmış olur zaten.

    O dönemde Zenfone 5Z ile aynı fiyata paralel ithalat Samsung S9+ bulmak da mümkün olabilir.
  • Guaire kullanıcısına yanıt
    Cevap için saolun hocam. Şuan Zte Axon 7 kullanıyorum bir süre daha beklemeye devam edicez artık. Xiaomi Mi Mıx 2deki eksikleri giderirse o da düşünülür. Piyasaya girdiği gibi almam bir süre beklerim fiyat düşüşü için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.