Şimdi Ara

Amfi kesmesi hk.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar 2019 model i20 aracımda 4 ga lık kablo kullanıyorum. 2 adet amfi var mono: qline 1500.1 ve stereo: m acustic 600.4 kanal başı 4 ohmda 150 rms veriyor. stereo amfiye 2 adet vibe 20cm paralel bağlı 1 kanalda, 2 adet pionner 85 lik paralel bağlı 1 kanalda, 2 adet ds18 tweeter ikiside ayrı kanallara bağlı. Araç yarım kontakta çalışırken amfi tam güçte sorunsuz çalışıyor aracı çalıştırdığımda yüksek seslerde sorun olmasada sesi daha fazla açtığımda amfi kesiyor ve ışığı sürekli olarak yanıp sönüyor. Kesme sorunu neden kaynaklanabilir. Amfide ısınma sorunu yaşamıyorum. Voltaj değeri kontakta 12.5 volt çalışır vaziyette 14,5
    Amfi kesmesi hk.volt civarları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Dostum 4 kanal amfin varken neden tek kanala paralel iki hoparlör bagliyorsun. Her kanala bir hoparlör bağla. Gücü düşük olan hoparlör kanalına da Twitterlari paralel bağla. En güzeli bu olur. Amfiye daha az yuklenirsin.
    Hoparlörlerin 4 ohm mu? Atıyorum 3 ohm sa paralel bağladığında 1,5 ohma düşer bu da kesmesine sebep olur.
    20 cm Vibe dediğin compenant mı? Sadece hoparlör mü?
    Amfide sorun olma ihtimali de var tabi.
    Ayrıca amfinin o güçleri vereceğini düşünmüyorum. Herkes rms e bakıyor diye Çin'de üretilen veya yaptırdıkları amfiye marka uydurup, 100 wattsa 150watt yazdirip. Bu daha güçlü, fiyatı aynı veya düşük deyip al diye böyle uyanıklık yapıyorlar. Arkadaşın aldığı massive araştırırken bunun farkına vardım. Gerçek massive ile alakası yok. Arkadaşın morali bozulmasın diye söylemedim. Google de aradığında bütün ayrıntılarıyla teknik amfi detaylarını rahatça bulabiliyorsan, o gerçek değerini verir, diğerleri kafasına göre yazıyor bişeyler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.