Şimdi Ara

Amerikan internet şirketinin çalışanlarından Türkiye ile ilgili şok iddia (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
4
Favori
3.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kıçımızdaki donun rengine, desenine kadar biliyorlar zaten. Ama bilmeliler mi? Bu soruyu kendimize tekrar tekrar sormamız lazım.

  • Kullanıcı izlemeyi fırsatını bulan her ülke yapıyor. Avrupada bir Türk internette nasıl bomba yapıldığını araştırınca tutuklandı. Bu internet izlenmeden nasıl yapılır?

  • Bunların yaptığını meşru göstermek için demiyorum fakat sanmıyorum ki bu devirde hiç bir devlet bu ve benzeri şekillerde milletini takip etmiyordur.

  • nedense hiçmi hiç şaşırmadım böyle bir hükümet böyle bir millet çok normal bu ülkenin başına gelmeyen kalmadı ama adamlar halen iktdarda türk telekomuda yıllık karına satmışlarda amaç ta ozamandan belliymiş

    yarına açıklama gelir bunlar paralel işleri bunlar fetö ayakları diye

  • hayret türk telekom ortağı oger telekomdan kötü haber gelince türk telekom için olumsuz haber yazılıyor editör tarafından.

    birkaç ay öncesinde de nvidia Türkiye'yi orta doğu pazarına geçiyor demiştiniz de ne oldu ? Nvidia'dan tanıdıklarınız atılınca kıyak geçilemedi o yüzden sizde hadi bir amd sistem mi toplayalım dediniz ?
  • teşekkürler donanımhaber Mark Zuckerberg'in bile kamerasını bantladığı bir dönemde izlendiğimizi bilmiyorduk.

  • VPN kullanmamak bağlantıyı şifrelememek aptallık.
  • Hayatının geri kalanını Erdoğan'ın çılgınlığının bir parçası olduğu için pişmanlık duyarak geçirmek istemediğini ve bu yüzden istifa ettiğini" belirtmiş.
    okuduktan sonra sayfayı kapattım

  • "Ama köprülerimiz var bizim!"ciler gelmedi mi henüz? :D

    B.Yıldırım bugün Çanakkale'de yapılacak köprü için: "Çanakkale geçilmez deniyordu. Şimdi havadan da karadan da geçiliyor." dedi.

    Bu nasıl bir saygısızlıktır? Nasıl bir kendini bilmezliktir?

  • Ya gerçekten yazılanlara bakıyorum da, bitmişiz resmen. Adamlar kaynak gösterip içinde Türkiye geçen bir yazı paylaşıyor, siz yok telekomdan reklam almadınız da kötülüyorsunuz yok Amd sistem topladınız falan filan. Bu kadar sığ kafalı olmayı bırakın, adamlar global bir haberin paylaşıldığını haber veriyor ve siz hala yandaşlık gibi şeyleri savunuyorsunuz. Bırakın bu adamları rahat, işleri teknoloji haberleri ülkenin teknolojik gündemini paylaşmak.Bu haber kaynak gösterilip burada paylaşılmasaydı hiç birimizin haberi olmayacaktı. Tepkiyi haberi yapan forbese gösterin, sonra gelin eğrisini doğrusunu tartışalım.

  • Vpn,proxy, tor ne varsa kullaniyorum. Zaten hic bi sosyal medya hesabim yok google+ disinda ki, ona da bi sey yazdigim yok.
    Bizim devletin halkini dijital olarak takip edip fişleyebilecek yetkinlikte oldugunu da sanmiyorum zaten. Adamlar kimlik bilgilerini database e sifreleyerek saklamaktan acizler.
    Iyi ki de boyleyer, bu gucu iyiye kullanmazlardi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herşeyi araplara satarsan o araplarda herşeyi müttefikleri ile paylaşır

  • quote:

    Orijinalden alıntı: seanzz24

    Ya gerçekten yazılanlara bakıyorum da, bitmişiz resmen. Adamlar kaynak gösterip içinde Türkiye geçen bir yazı paylaşıyor, siz yok telekomdan reklam almadınız da kötülüyorsunuz yok Amd sistem topladınız falan filan. Bu kadar sığ kafalı olmayı bırakın, adamlar global bir haberin paylaşıldığını haber veriyor ve siz hala yandaşlık gibi şeyleri savunuyorsunuz. Bırakın bu adamları rahat, işleri teknoloji haberleri ülkenin teknolojik gündemini paylaşmak.Bu haber kaynak gösterilip burada paylaşılmasaydı hiç birimizin haberi olmayacaktı. Tepkiyi haberi yapan forbese gösterin, sonra gelin eğrisini doğrusunu tartışalım.

    alıntılayarak cevap ver de alıntılayalım.


    forumu ara, nvidia orta doğu pazarına türkiye'yi alacak diye haber yapıp videosunu çektiler 1 haftaya kalmaz haberi gelir çünkü arkadaşlarımız da içlerinde var istifa ettiler vs gibi haber yaptılar ne oldu ? bir şey olmadı.
    bunun nedeni ise nvidia'nın örnek ürünleri DH'a göndermemesi. bkz kaynak dh - editör videosu.


    telekom hakkında kötü bir yorum yazınca muhtemelen yorum siliniyor ya da uyarı alıyorsunuz haberiniz yok herhalde.

    bütün reklam aldıkları şirketler için geçerli, Fujifilm ile ilgili bir olumsuz yorum yazıldı, üye banlandı, yorumlar silindi haberiniz var mı ? yok... sanalpazar iflas erteleme istedi insanların parası aylardır şirkette yasal olmayan nedenle rehin tutuldu ama donanimhaber entegre sanalpazar reklamını ve ilan açmayı forumunda açık tuttu. üyelerine uyarı sistemini kullanarak sanalpazar.com üzerinden alış-veriş yapmayın veya yaptığınızda şu durumlarla karşılaşabilirsiniz gibi mesaj göndermedi.

    daha da fazlası var...

    ama yok, insanların ağzı torba değil ki büzesin. ancak böyle yazı yazın dayanaksız. size de bu yakışır




  • Haberin içeriğinde yazanlar ayrı bir garip ama kimse sizin facebookta paylaştığınız kedi giflerinizi merak etmiyor.

  • Dünyada demokrasi var sanıp,kendi ülkesine çamur atan 3 aylık bebek kadar saftır,kötü niyetli felan değildir,tam anlamıyla saftır.Adamların kendi dizilerini,belgesellerini ,filmlerini hiç mi izlemediniz? Amerika'daki sıradan vatandaşın Türkiye'deki demokrasi umrunda olmaz,daha haritada Türkiye'nin yerini bulamaz,Erdoğan'nın çılgınlığı yüzünden istifa edecek,buna inanan gerçekten 3 aylık bebek kadar saftır,dünyayı peri masalı zannediyordur ancak :)

  • Zenmate işe yarıyor mu bilmiyorum da çok sıkıntı değil takip etsinler , arada güzel şeyler görsünler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mephalay

    Bizim devletin halkini dijital olarak takip edip fişleyebilecek yetkinlikte oldugunu da sanmiyorum zaten. Adamlar kimlik bilgilerini database e sifreleyerek saklamaktan acizler.
    Iyi ki de boyleyer, bu gucu iyiye kullanmazlardi.

    Özet budur. Geçenlerde sızdırılan kimlik bilgilerini gördük. Bunlar o kadar salak ki daha onu bile saklayamadılar gerizekalılar. Allah hepsini bildiği gibi yapsın. Beceriksiz, köprü, yol ve tünel yaptık diye kendi birşey sananlar.

    Bunlar bunu engelleyecek kapasitede olmadıkları gibi, bunu yapma kapasitesine de sahip değiller. Yazık ve komik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4spenox -- 25 Ekim 2016; 23:58:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir süre önce SSL dahil izleniyoruz dediğimde Gun bey hayır öyle birşey mümkün değil demişti ki daha beteri çıktı adamlar ulusal keylogger kurmuşlar. Donanımhaber olarak bugüne kadar olan desteğiniz için eminim ki minnettarlardır.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Turkforce

    Bir süre önce SSL dahil izleniyoruz dediğimde Gun bey hayır öyle birşey mümkün değil demişti ki daha beteri çıktı adamlar ulusal keylogger kurmuşlar. Donanımhaber olarak bugüne kadar olan desteğiniz için eminim ki minnettarlardır.

    DH 'da daki sözleşmeyi okur isen fişlenme konusunda devlete yardımcı olabilecek düzeyde bir site burası. ( Dolandırıcılar içinde öyle zira.) Yani 100% Gizli kalkamıyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ressi1

    VPN kullanmamak bağlantıyı şifrelememek aptallık.

    Güzel laf ama ücretsiz vpn kullanıyorsan 10 kat daha kötü durumdasın demek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.