Şimdi Ara

Amerikan Beyzbol Ligi yeni sponsoruyla bir ilki gerçekleştirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kripto para türevleri platformu FTX Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Major League Baseball ile kuruluşun resmi kripto borsası markası olarak ortaklık kurduğunu açıkladı.

    Spor ligleri ile kripto borsaları arasındaki "İlk anlaşma"

    Şirket, ortaklığın profesyonel bir spor ligi ile bir kripto para borsası arasındaki ilk ortaklık olduğunu ve yıl içinde daha fazla ayrıntının geleceğini söylüyor.

    FTX'in kurucusu ve CEO'su Sam Bankman-Fried “FTX'in hedeflerinden biri adımızı orada duyurmak; sınıfının en iyisi bir ürün ve kullanıcı deneyimine sahip olduğumuzu düşünüyoruz ve bunu dünyayla paylaşmaya hazırız." dedi. Şirketin tüm girişimleriyle olumlu bir etki yaratmaya çalıştığını da sözlerine ekledi.

    Oyuncuların NFT hakları FTX'de

    FTX ayrıca, organizasyon için tüm ticari faaliyetleri yöneten MLB Players Inc. ile bir anlaşma yaptı. Duyuruda "FTX, kuruluşun içerik oluşturmada oyuncuların öne çıkan özelliklerini kullanmasına izin veren grup oyuncu haklarına sahip olacaktır." diye belirtildi. Duyuru, yeni ortaklığın bir parçası olarak MLB içeriğini NFT'lere dönüştürme planlarından şu anlık bahsetmiyor olsa da bu haklara sahip olmasının sebebiyle yakın zamanda NFT'ler hakkında bir açıklama yapılması bekleniyor.



    Kaynak:https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-06-23/crypto-firm-ftx-to-sponsor-major-league-baseball-in-partnership







  • Hayatımda hiç beyzbol izlemedim. Ama nes ataride beyzbol oynamışlığım var.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.