Şimdi Ara

amerikadayim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar amerikadayim aracima ses sistemi alacagim sizce ne marka ve model alirsam cok memnun kalirim butcem 1000 dolar anfi 2 mit icin

• bu işlerin en iyi yapıldığı ve en ucuz ülkedesin ve bu soruyumu soruyorsun..git herhangi bir audiciye sor 1000 doalra çok iyi bir sistem yaptırabilirsin..
  • Focal morel amsrikada pahali tr den almak daha mantikli avrupa ulkeleriyle ayni fiyattayiz 900€ krx3 un fiyati tr de amerikda ne kdar bilmiyorum. Amerikada pioneer ucuz sadece bide rockford mb quart. Bunlarin icinden pioneer tsc 171 prs var tr de bir takimi 1500tl orda 400$ falandi daha ucuza bulursaniz iki takim alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler evet focal düşünüyordum fıyatlr nerdeyse aynı dolar artığı ıcınde
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoNeRCT

teşekkürler evet focal düşünüyordum fıyatlr nerdeyse aynı dolar artığı ıcınde

Pioneer yerine orda daha cok isimleri premier diye onlar biraz daha bir ust kalite diye biliyorum onlardan alirsaniz hem daha havali hemde daha kaliteli olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: slyt

quote:

teşekkürler evet focal düşünüyordum fıyatlr nerdeyse aynı dolar artığı ıcınde

Pioneer yerine orda daha cok isimleri premier diye onlar biraz daha bir ust kalite diye biliyorum onlardan alirsaniz hem daha havali hemde daha kaliteli olabilir

aslında isim konusunda premier havalı değil türkiyede tabi bilmeyen için fakat çoğu kişi bilmez :(
  • Havasinda degilim kaliteli ses istiyorum tesekkurler

• rockford fostgate tabiki..amerikada olmak vardı..

• quote:

Havasinda degilim kaliteli ses istiyorum tesekkurler

Hocam sana onerdigim urune baktinmi bilmiyorum ama pioneer in referans serisi 2012-2013 demo araci tsc den olusuyor. Havali olmasi dedigim premier herkes bilmez bilinmedginden farklilik verir. Ama sektordeki herkes premieri iyi bilir cihazlari pioneer den bi tik daha iyi uretilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.