Şimdi Ara

Amerikadan Satilik Iphone 6S+ 64GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul Renk #Siyah Model #Iphone 6S+ Kapasite #64 GB İlan Türü #Satılık Kayıt Durumu #Kayıtsız Apple #Cihaz
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar 29 Martta turkiyeye donecegim gelirken istediginiz urunleri uygun komisyon karsiliginda getirebilirim. Referansim forum donanimda fazla olmamasindan dolayi oncelikli referansi yuksek olanlara her konuda yardimci olacagim. Referansi dusuk olan arkadaslar icinse urunun fiyat ve satis riskine gore onden ufak bir komisyon alacagim yada kendiniz baslica sitelerden benim amerikadaki adresime yollayabilirsiniz. New yorkda yasamaktayim normal fiyatlar uzerine tax %8.89 otamatik olarak eklenmektedir. Ebay ve amazon siteleri farkli eyaletteki saticilardan genellikle tax almamaktadir. Her konuda yardimci olabilirim kafaniza takilan sorulari ve komisyonlar hakkinda bilgi almak icin 929 257 63 77 whatsappdan ulasabilirsiniz.

Iphone 6S+ Plus : 3000TL

Alışveriş yapabileceğiniz başlıca siteler

www.amazon.com
    www.ebay.com
    www.bestbuy.com
    www.newegg.com

NOT: 7 saatlik farkdan dolayi ve isimden dolayi her zaman foruma bakamiyorum whatsappdan daha hizli iletisime gecebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türkiye fiyatına telefon satıyorsunuz. Neden size sipariş verilsin ki?

sizinkiler de 2700 e sahibinden de...

LÜTFEN İLANA YAZMADAN ÖNCE PM (özel mesaj) ATIN...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 4s turkcellden alinma
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.