Şimdi Ara

Amerikadan Ath-m50 aldım ama....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar amazon.com dan ath-m50 getirttim yaklaşık 275 liraya geldi. her şeyden memnunum ancak kafama bi soru takıldı bassları çok doyurucu gelmedi bana açıkcası.

ipod touch 1g ile kullanıyorum. mid low high ses sorunu yok ama basslarda arkadan BURB BURB diye ses geliyor eğer "bass arttırmayı" seçersem equalizer ayarlarında.

bu normal midir, zamanla burn in yaptıkça düzelir mi ne düşünüyorsunuz? teşekkürler şimdiden

• Herşey çok normal. Neden, tamamen bir besleyememe problemi yaşıyorsunuz şu anda. Çözüm olarak kullanacağınız şekle (dışarıda veya evde) göre bir amfi alın veya müzik dinlediğiniz cihazı biraz daha güçlü birşeyle değiştirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mair

Herşey çok normal. Neden, tamamen bir besleyememe problemi yaşıyorsunuz şu anda. Çözüm olarak kullanacağınız şekle (dışarıda veya evde) göre bir amfi alın veya müzik dinlediğiniz cihazı biraz daha güçlü birşeyle değiştirin.

hocam cevap için teşekkür ederim en kısa zamanda portatif bi amfi alıp durumu düzeltmeye calısıcam. cünkü ipod touch yerine ne alabilirim onu bilmiyorum pek. umarım amfiyle durum düzelir
  • Bulabilirsen cowon'un daplarına bak.
    50 ohma sahip kulaklıklarda bile yüksek ses elde edebiliyorsun.
  • Bendede var m50. Bir süre sonra o bass bi gidecek tamamen Sonra istediğin gibi geri gelmesi lazım birde arkadaşlar demiş zaten elinizdeki alet yeterince güç veremiyor. Fiio e5-6 gibi çok da pahalı olmayan amfiler işinizi görür bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XSoldier000

Bendede var m50. Bir süre sonra o bass bi gidecek tamamen Sonra istediğin gibi geri gelmesi lazım birde arkadaşlar demiş zaten elinizdeki alet yeterince güç veremiyor. Fiio e5-6 gibi çok da pahalı olmayan amfiler işinizi görür bence.

hocam gidecek derken açılacak daha iyi olacak anlamında mı fiio e6 ya da e11 düşünüyorum ancak hiçbi yerde yok. yeterli olur herhalde

• Daha iyi olacak tabide unutmayın m50 monitor tarzı bir kulaklık ses neyse öyle veriyor. Stüdyolarda falan kullanıyolar.
  • Birde sansa clip de gayet besliyor kulaklığı mp3 çalar arıyorsanız iyi bir tercih olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XSoldier000

Birde sansa clip de gayet besliyor kulaklığı mp3 çalar arıyorsanız iyi bir tercih olur.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-muzik-sandisk-sansa-clip-4gb-ankara-135353860/detay

hocam dediğiniz bu mu bunu alsam fiio amfi almama gerek kalmaz mı şimdi? görünüşü de pek küçük ama ipodlardan daha mı iyi besliyor?

beni aydınlatırsanız sevinirim

• Evet bu forumdada satan arkadaşlar var almışken clipplus modelini alın. Bendekini besliyo en azından.
  • Clip+ şu kulaklığın da ses vermesini sağladıhttp://www.amazon.com/Audeze-Lcd-2-Rev-2/dp/B00B3TEZ30 ama verdiği ses ile verebileceği ses ÇOK farklıydı.

Clip+ m50'den ses almanızı sağlar. Ama o kadar. Gerçek potansiyeli için hiç değilse şöyle (fiio e10) gibi bir amfiye bağlanmalı.http://headfonics.com/wp-content/uploads/2011/10/P1120752.jpg

Konuyla ilgili birebir tecrübeli bir arkadaşı çağırayım, kendisi değişimi anlatsın.

• Forumda M50 incelemesi yaptmıştım zamanında detaylı bi şekilde. Orda ayrıntıları okuyabilirsiniz kulaklıkla ilgili yorumlarımı. Kesinlikle besleyememe problemi yaşıyorsunuz Mair'in dediği gibi. Portatif olarak Fiio E6 öneririm ben de. En azından kulaklığın hakkını verecek yüksekliğe çıkarıyor tizleri bi miktar abartsa da.. 275 liraya iyi almışsınız. Kargo ile mi geldi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrontLiner

Forumda M50 incelemesi yaptmıştım zamanında detaylı bi şekilde. Orda ayrıntıları okuyabilirsiniz kulaklıkla ilgili yorumlarımı. Kesinlikle besleyememe problemi yaşıyorsunuz Mair'in dediği gibi. Portatif olarak Fiio E6 öneririm ben de. En azından kulaklığın hakkını verecek yüksekliğe çıkarıyor tizleri bi miktar abartsa da.. 275 liraya iyi almışsınız. Kargo ile mi geldi?

türkiyede nerede bulabiliriz portatif amfilerden?
  • Forumda satılıyor.
  • ath m50 satan yok mu arkadaşlar ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozansahin

ath m50 satan yok mu arkadaşlar ya

hocam ben satayım benimkini sana istersen. Fiyat 450TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artemis23

quote:

Orijinalden alıntı: ozansahin

ath m50 satan yok mu arkadaşlar ya

hocam ben satayım benimkini sana istersen. Fiyat 450TL.

Satmayi dusunuyorsaniz alabilirim ama fiyat komik bir seviyede :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle hayırlı olsun yeni kulaklığınız bende ilerde almayı düşünüyorum hayırlısı :) .Hocam ben fio e11 kullanıyorum çok iyi bir amfi işini gayet iyi görür. Bende amazondan almıştım 130 tl gibi bir fiyata almıştım 3 sene önce değiştiğini pek sanmıyorum bakmakta yarar var , hemde sıfır ürün almış olursun.
  • 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.