Şimdi Ara

Amerika Hayat ve Dunyanin En Iyi Universitelerinden Birinde Okumak [MEZUN OLDUM] (76. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.678
Cevap
710
Favori
137.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
197 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: prosherex

quote:

Orijinalden alıntı: ktulgar15

ODTÜ, İTÜ, BİLKENT, BOĞAZİÇİ, KOÇ, GALATASARAY, HACETTEPE, MARMARA, EGE, DOKUZ EYLÜL gibi üniversitelere giden öğrencilerden sonra sıra sana nasıl geldi anlamadım.Hani olur ya meslek lisesine giden ogrencilerin notlarını şişirirler ya sanki sende de öyle bir şey olmuş.Sormuslardır sınavlarda basit soruluları not ortalamanı yükseltmişindir.

Eksilenmiş ama adam haklı

Çankaya Üniversitesinde okuyormuş ve Odtü'den bazı hocaların geldiğini yazmış.Muhtemelen oradan gelen ünlü ve kaliteli bir hocadan referans mektubu aldığı içindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeodempp -- 3 Haziran 2015; 15:27:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum tamam büyük işler başarmışsın gerçekten herkese örnek bir başarı hikayesi ama hayatta mutlu olmak için en iyi üniversitelerde okumaya gerek var mı ? Bak yanlış anlama eğer sen Amerika da üniversiteyi kazanamasaydın muhtemelen iki üç ay adeta şoka girecektir ve psikolojinin bile bozulabilirdi.Demek istediğim hayatta son model araban en iyi üniversitede okuman insanı mulu etmez herkes en iyisi için çalışıyor ama kaybedenler hiç bahsedilmiyor karanlığa gömülüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay anasını adam kendini kurtarmış sıra bizde ama her şeyi unutmak sadece 2 tuşa kalmış (alt+tab)
  • Burda özenilecek ne var gençler onu anlamadım ben herkes özeniyor konu sahibine

• quote:

Orijinalden alıntı: Dunsparce

Burda özenilecek ne var gençler onu anlamadım ben herkes özeniyor konu sahibine

Hayatinda 50-60 nota sevinen bir insan anliyamaz hocam basarmanin ne demek oldugunu pekte kastirma yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Majardoma

quote:

Hayatinda 50-60 nota sevinen bir insan anliyamaz hocam basarmanin ne demek oldugunu pekte kastirma yani

Yürü ya hayatta herseyin okul ders olduğunu sanan bir ergen

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Majardoma

quote:

Yürü ya hayatta herseyin okul ders olduğunu sanan bir ergen

Hic bir zaman oyle sanmadim suanda gomulu sistemlerle ugrasan bir yerde calisiyorum lise yeni bitti zaman kaybi olduğunu herzaman soyledim ama vicdan azabi cektigimden dolayi uni okuyacağım , ama arkadasin yaptığı ayakta alkislanacak birsey onu asagida gormeniz tepkimi cekti

• quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

Is bulma durumu nasil ne dusunuyorsun teklif aldin mi ?

Şaka mı bu? İnsaf yahu.

Ne var birader konunun bekciligini mi yapiyosun istedigimi sorarim konu sahibi cevap verir ve ya vermez bu seni ilgilendirmez

Daha 20 sayfacık konuyu okumaktan acizsiniz yüksek lisans zaten zor sizin için
  • ------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 22:20:31 >
  • Okurken çok büyük keyif aldım. Helal olsun size, tebrikler.
    Başarılarınızın devamını dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dumprep

4 yıl, 26 sayfa... Neler dönmüş böyle konuda ? İntiharın eşiğinden dönenler, seni hedefi görüp peşinden gelenler... Çok "motivasyon" konu konusu gördüm DH'de ama buradaki atmosfer bambaşka. Çünkü burada "anlayan" bir adam var. Bizden biri. Steve Jobs gibi daha çocukken şirket CEO'larıyla takılan, beğenmediği için okulunu bırakma lüksüne sahip olan biri değil. Burada konuşan zatın da varmış "bu çocuk mu okuyacak" diyen akrabaları. "Sen mi gideceksin Amerika'ya ?" diyen arkadaşları. Muhtemelen onun da içi kararmıştır her gün şehit haberlerini dinledikçe. Parasal sıkıntılar vurulmuştur yüzüne. ODTÜ'nün, Hacettepe'nin olduğu bir şehirde Çankaya Üniversitesi'nde okumak onun da zoruna gitmiştir herhalde. Yaşadıklarından çok, yaşayamadıkları dokunmuştur ona da. Belki de kaybettiği hayallere duyulan özlemdi onu da harekete geçiren. "Keşke"ler böyle dönmüştür belki "iyiki"lere.
    Her neredeysen, ne yapıyorsan en iyi şekilde yapmaya devam et. Kumda bıraktığın ayak izlerini kendine yol bellemiş olanları mahcup etme.

Bu ne güzel bi yorumdur hocam böyle
  • Çok güzel konu beyler. Hayrına UP

• Shadow_Shooter S kullanıcısına yanıt
    Vay be helal olsun

• Tebrikler. Başarılarının devamını dilerim. Teşekkürler bilgilendirme için de.

• @Shadow_Shooter hocam siz ylsy ile mi gittiniz?
  • ABD'de akademik kariyer hayalim olmasına rağmen zerre kadar kıskanmadım. Yahu adam başarısı sayesinde alındığını sanıyor milli piyango gibi bişey vurmuş başına o kadar yoksa türkiyede bunun gibi dolu adam var çankaya'da ortalama kasmak çok zor değildir. Bana deseler çankaya üni git ucla'ya burslu göndereceğiz. Ymin ederim ki gitmem arkadaş. Yemişim masterını biri mezun olduğum okulu sorduğunda utanarak cevap verecrksem okumuyum daha iyi sırf bu yüzden okulumu bıraktım. Kendini bilkentliden üstün görüyor ama bilkentlinin üniversite hayatında edindiği vizyon ve eğitim kalitesi gibi birçok şeyden yokuüsun mezun olmuşsun. Uyduruk bir üni bitirip ucladan mezun olacağıma. Bilkentten mezun olur master ve doktoramı bilkentte yaparım daha

Bu konuyu okuyunca moralim bozuldu yav biz ideallerimiz uğruna üni bırakıp derece hedefleyelim ama adamın biri 200 puan alıp ucla'ye girsin. Bide malum muhteşem 4 üniversitede 2.0 ortlama çankayanın 4.0'ına eşittir. Bu yüzden bilkent>ucla benim için

Not: bu mesaja 30 civarı "-" bekliyorum ama alıntılayacaklar sataşarak cevap verrmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-46B352547 -- 11 Kasım 2015; 6:38:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolas.

ABD'de akademik kariyer hayalim olmasına rağmen zerre kadar kıskanmadım. Yahu adam başarısı sayesinde alındığını sanıyor milli piyango gibi bişey vurmuş başına o kadar yoksa türkiyede bunun gibi dolu adam var çankaya'da ortalama kasmak çok zor değildir. Bana deseler çankaya üni git ucla'ya burslu göndereceğiz. Ymin ederim ki gitmem arkadaş. Yemişim masterını biri mezun olduğum okulu sorduğunda utanarak cevap verecrksem okumuyum daha iyi sırf bu yüzden okulumu bıraktım. Kendini bilkentliden üstün görüyor ama bilkentlinin üniversite hayatında edindiği vizyon ve eğitim kalitesi gibi birçok şeyden yokuüsun mezun olmuşsun. Uyduruk bir üni bitirip ucladan mezun olacağıma. Bilkentten mezun olur master ve doktoramı bilkentte yaparım daha

Bu konuyu okuyunca moralim bozuldu yav biz ideallerimiz uğruna üni bırakıp derece hedefleyelim ama adamın biri 200 puan alıp ucla'ye girsin. Bide malum muhteşem 4 üniversitede 2.0 ortlama çankayanın 4.0'ına eşittir. Bu yüzden bilkent>ucla benim için

Not: bu mesaja 30 civarı "-" bekliyorum ama alıntılayacaklar sataşarak cevap verrmesin

Yahu çankaya'dan bahsediyorsun muş üniversitesi değil. Tamam bir Bilkent falan değil ama yine referans alınabilecek sağlam hocaları vardır.

• muhur beste kullanıcısına yanıt
    bir üniversiteyi iyi yapan hocaları değil öğrencileridir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolas.

bir üniversiteyi iyi yapan hocaları değil öğrencileridir

Ahaha az önce bilkent'i oven adamın dediğine bak. Ben Bilkent'te okuyorum ve senin hayalini kurduğum bolumde daha polinomun integralini alamayan bir düzine adam tanıdım, ki daha pols var, econ var, law var vs vs. Özel okulda her zaman tonla sığır yaşar, büyük hayaller kurma düşüşü de büyük olur.

• Vaay be mezun mu oldun helal olsun trde çalışmazsın herhalde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.