Şimdi Ara

** AMERİKA'DAN SİPARİŞLERİNİZ GETİRİLİR (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
564
Cevap
291
Favori
191.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Satılık
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • A.E.C kullanıcısına yanıt
    pm attim hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izzy76 kullanıcısına yanıt
    http://www.vatanbilgisayar.com/iphone-8-akilli-telefon.html getirmeye deymez

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • m3hm3t1991 kullanıcısına yanıt
    Haklisiniz zaten genelde telefon hakkimi kendim icin kullaniyorum. Bende genelde az kullanilmis telefon aliyorum ve ailemden isteyenlere veriyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pm attım
  • Özel mesaj gönderdim.
  • zzrhep kullanıcısına yanıt
    PM ile cevap veriyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • amerikadan 2. el telefon getirme konusunda bilginiz var mı ? Melse ben türkiyeden 2 telefon ile gitsem dönüşte 1 yeni telefon alsam Türkiyeden aldıklarımı nasıl kontrol edecekler. ABD den ikinci el alırsak getirebiliyoruz fazladan gibi bir durum var mı ?
  • İzzet Bey ile ilk alışverişimdi. Süreç gayet hızlı ve basit ilerledi, ürün bir sonraki gelişe sarkmasın diye ayrıca çaba gösterdi. Ürünü bugün sorunsuz olarak teslim aldım. Kendisine teşekkür ediyorum, güvenilir birisi, herkese tavsiye ederim.
  • likit getirsen güzel olurdu aslında

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    Öncelikle İzzet Bey'e Amerika'dan laptop getirme sürecinde bana yardımcı olduğu için cok tesekkür ederim. Ürünün tedarik süreci son derece rahat, akıcı ve herhangibir soru işaretine fırsat vermeyecek derecede güvenli gerçekleşti. Bundan sonra da Amerika'dan ürün getirmek istediğimde hiç tereddütsüz kendisine başvuracağım.(İzzet Abi çok çok tesekkür ederim:))

    Detay
    Aradığım ürün HP Spectre 360 15 inçlik modeliydi. Türkiye'de teknoloji mağazalarında sadece 13 inçlik modeli temin edilebiliyor ve 13 inçlik modeli istemediğimden bu ürünü nasıl temin ederim arayışına girdim. İnternette bakınırken karşıma bu başlığın linki çıktı, önce açıklamaları okudum sonra da yorumlara baktım ve İzzet Bey'e ulaştım. 31 Mart tarihinde gelecek arkadaşıyla cihazı getirtmesinin mümkün olduğunu söyledi. Daha pratik olacağı ve vergi avantajından yararlanabilmemiz için satın alma sürecini de kendisi üstlendi. Bir miktar kapora ödedim kendisine, kendisi ürünü satın aldı birkaç gün sonra da sipariş kendisine teslim edilince bana haber verdi geri kalan ödemeyi de yaptım. Ürün 31 Mart'ta sorunsuz bir şekilde bana ulaştı. Havalimanında getiren arkadaştan teslim aldım. Ürün sağlam herşey yolunda son derece memnunum. Ayrıca biz ürünü HP Store'dan aldığımızda ürünün fiyatı 1500 USD civarındaydı satın alma işleminden sonra ardarda indirimler oldu; iki kez 100'er Dolarlık ve İzzet Bey müşteri hizmetlerini arayarak Price Protection kapsamında indirimleri talep etti ve aldı da. Dolayısıyla 200 USD'lik bir kazanımım daha oldu sayesinde. Hayır ilgilenmek zorunda değil nihayetinde ama ürünü sanki kendisine alıyormuş gibi inanılmaz titiz davrandı ve haklarımızı da korudu. İlk kez alışveriş yapacak arkadaşlara tavsiyem endişelenmeyin, İzzet Bey'e güvenin.

    Biraz da ürün hakkında bahsedelim
    HP Spectre x360 15inç. I7- 8550U CPU. 8Gb Ram. 360Gb SSD. Üründen Son derece memnunum. Hem laptop hem tablet olarak son derece pratik bir cihaz. İlginizi çekiyorsa ve merak ediyorsanız **   AMERİKA'DAN SİPARİŞLERİNİZ GETİRİLİRdetaylarını zaten ürün incelemelerinde göreceksiniz. Ben tavsiye ederim.**   AMERİKA'DAN SİPARİŞLERİNİZ GETİRİLİR**   AMERİKA'DAN SİPARİŞLERİNİZ GETİRİLİR
  • ckucukkus C kullanıcısına yanıt
    Çağrı hocam öncelikle güzel sözleriniz için teşekkür ederim ellerinize sağlık.
    Benim 200 dolar indirim için gösterdiğim çaba sizin şu yazdıklarınız için harcadığınızdan fazla değildi inanın.
    Elbette böyle bir hakkımız varsa sonuna kadar takipçisi olurum malum her dolar değerli.
    Sonuçta bizde sizden bu iş için makul bir ücret alıyoruz karşılığını en iyi şekilde vermemiz boynumuzun borcu.
    Yeni laptopunuzu güle güle kullanın.
  • İzzet abiye her şey için çok teşekkür ederim. Baştan sona kadar her konuda sabırla yardımcı oldu ve ürünleri sorunsuz teslim etti. Bundan sonra yurt dışı alışverişlerimin hepsini mümkün oldukça izzet abiyle yapıcam. Bu forumda tanıdığım en iyi ve dürüst kişilerden birisi. Güven sorunu yaşan arkadaşlar, gözü kapalı güvenebılırsınız.
  • Merhaba İzzet Bey,
    Telefon numaranızı paylaşabilir misiniz?
    Birkaç şey sormak istiyorum.
    Teşekkürler
  • İzzet bey telefonunuzu paylaşır mısınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yelsa Y kullanıcısına yanıt
    PM attım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben Amerika'dan 2 ay önce laptop almıştım. Kuzenim getirecekti. Kuzenimin dönüşü iptal olunca, İzzet Abi ilaç gibi geldi. Dün New York'taki adresine kargo ile gönderdik.
  • Mesajım bulunsun temmuz için siparişim olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yafoo -- 12 Haziran 2018; 22:58:1 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.