Bildirim
Amerika'dan notebook almak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba,
1 ay önce Amerikadaydım.
Baktığım bilgisayar MacBook Pro 13 inch en düşük konfigürasyon retina ekrandı.
1300 usd+%8.75 vergiler+1 yıl garanti+klavye farkı+adaptör farkı Türkiye'deki 4.600.TL'lik fiyata göre cazip gelmedi.
Selamlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Anladım hocam teşekkürler
Başka bi fikri olan var mı acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bütçen ne kadar, ne tarz bi şey arıyosun, ultrabook gibi bişey mi yoksa oyun bilgisayarı mı, kimi fiyat segmentinde güzel ürünler varken bazılarını yurtdışından almak anlamsız oluyor. Senin tercihine göre mantıklı mantıksız olması değişir
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Zihin fukara olunca fikir ukala olur... -
Oyun oynamıyorum film izleme internet kullanma gibi günlük ihtiyaçlar için bakıyorum hocam ama 5-6-7 sene de gitsin diyorum aradığım laptop üst bişey değil yani Türkiye'de baktığım Zaman 2000 tllik bilgisayarlar işimi görür
Amerika'dan bakmaya değer mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler