Ablam amerikada kullandığı aracını türkiyeye gelirken getirmek istiyor. burada kaldığı süre kadar arabasıyla burada gezecek. sonra geri dönerken tekrar arabasıyla dönecek. Amerika'dan gelirken gemiye yüklese arabayı kendiside uçakla gelse diyorum. Sizce bu mümkünmü. Daha önce hiç yapanlar varmı bunu?
evet kargo şirketleri gemilerde konteynırla getiriyormuş ama 1 milyar civarı kargo parası varmış
Gemi öyle ha diyince gelmiyor.
batmasın gemi
Tabiki mümkün ancak ablanın gemiye yüklediği araba gelene kadar ablan işlerini halledip dönmüş olur. Ayrıca arabanın nakliye masrafına harcayacağı parayla burda 3 ay araba da kiralanır ama sanırım ablanda BatMobile gibi emsalsiz bir araç var ki Amerika'dan getirmeye çalışıyor.
yok hayır arkadaşım kesin dönüş yapacak bu yüzden arabasınıda getirmek istiyor burada kullanırım sıkıldığımdada yabancıdean yabancıya satarım arabamı diyor
bu arada sabahtan beri kargo şirketlerini arıyorum hangi kargo şirketi getirirki bu arabayı bilen varmı
arabanın markası modeli ney merak ettim
2004 model gmc cip ama modeli ne bilmiyorum
kargo sirketlerini degil de limanlara falan bak sen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme