Şimdi Ara

AMERİKA'DA YAŞASAYDIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.Nba maçlarını islemek içi saat 3:30 da gözler şişmiş vaziyette kalkmazdık.
    2.Holivud starlarını yakınen görüp. "aa bunlar da bizim gibi insanmış" derdik.
    3.Benzin sudan ucus olduğu için hepimizin otomofili olurdu.
    4.Dünyanın geri kalanından. özellikle ortadoğudan haberimiz olmayacağı için gayet mutlu birer moron olurduk
    5.Gelinim olur musun? die bi tv programı olmazdı.
    6.Yıllarca tek tv kanalı ve dayakçı eğitim sistemi ile idare etmiş olmazdık.
    7.Kimse donanım genel'e başlık açıp "dayıma Türkiye'den ekran kartı ısmarladım, var mı isteyen? " demezdi.
    8.Savaş Ay kamyon şoförü olurdu. Medyum Memiş'i akıl hastenesine yatırırlardı.

hakkat değer mi bunlar için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hp640c -- 28 Kasım 2004, 0:24:15 >

ULUBATLI SOUNESS (1996, Bugünkü Rüştü Saraçoğlu Stadyumu)

• Değmez.
    1)Elin maçı için 3:30 da kalkmam. Tekrarını izlerim.
    2)Elin starından bize ne, filmini izlemek yeter.
    3)Bu konuda haklısın
    4)Moron olmak istemem

1 Doğru 3 Yanlış = 0.25 Net.. Yani kaldık.. DEĞMEZ!!
    test 2
    test 3
    test 4
    test 5
  • 1) nba maçları izlemesem emin ol hiç bişey kaybetmem...
    2) hollywood starlarını yakından görmek yada görmemek umrumda değil,ben şu an da diyorum onlarda bizim gibi etten kemikten oluşan insanlar...
    3) senin benzin fiyatlarından haberin yok sanırım,ayrıca o petrollerin o ülkeye nasıl geldiği malum... otomobil fiyatları da ayrıca pahalı orda...
    4) haberi olmayan bi moron olmak yerine haberdar olan bi ihtiyar olmayı tercih ederim...
    5) olması yada olmaması neyi değiştirir.sonuçta izlemek ve izlememek senin elinde... ayrıca orda da en iyi kadın olabilen,kadın gibi görünebilen erkek diye bi yarışma programı olduğundan sanırım haberin yok.hatta psikolji okuyan öğrencilere o programın tavsiye edildiğinden de haberin yoktur...
    6) orda olmadığın ve yaşamadığın için onların tarihinden pek haberin de yok,üstelik geçen geçmişte kaldı,ders alarak yarına bakmak lazım...
    7) yine yapmayabilirsin bunu...
    8) kimseyi yargılama,hatta ağır ithamlarda hiç bulunma...

amerika umrumda bile değil,şükrediyorum Allah'a,iyi ki türkiyede doğdum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shairim -- 28 Kasım 2004, 1:02:02 >

• Arkadaşlar ben aslında hem amerikan hemde Türk vatandaşıyım. Ama sadece kağıt üzerinde amerikan vatandaşıyım.. amerikayı hiç sevmiyorum.. Ve şükrediyorum "İYİKİ TÜRKÜM".. amerika birgün yokolacak zaten.. Her süper gücün bir sonu vardır
  • Benim bi arkadas var sıra arkadaşım kankam canım cigerim :) NY'lu oda Sacit diye :P oda sevmio ama adam istedigi zaman konsolosluga cay icmeye gidio biz kuyrukta beklioz o direk girio dalio iceri ayrica ne bilm yaw..

Ama bu konuda haklisin ehh

Orjinalden alıntı: ***CoNDoR***

Arkadaşlar ben aslında hem amerikan hemde Türk vatandaşıyım. Ama sadece kağıt üzerinde amerikan vatandaşıyım.. amerikayı hiç sevmiyorum.. Ve şükrediyorum "İYİKİ TÜRKÜM".. amerika birgün yokolacak zaten.. Her süper gücün bir sonu vardır

efet hemen yanlış anlaşılmalar başlamış. kimse türk mü kalalım amerikalı mı olalım demedi di mi? demedi di mi?
    en azından ben demedim. olayı milliyetçilik boyutunda deil akıl boyutunda tartışalım. biz de türküz heralde. orada yaşayan türk kardeşlerimizin de damarında türk kanı akıyo ona köre

ULUBATLI SOUNESS (1996, Bugünkü Rüştü Saraçoğlu Stadyumu)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: hp640c

1.Nba maçlarını islemek içi saat 3:30 da gözler şişmiş vaziyette kalkmazdık.
    2.Holivud starlarını yakınen görüp. "aa bunlar da bizim gibi insanmış" derdik.
    3.Benzin sudan ucus olduğu için hepimizin otomofili olurdu.
    4.Dünyanın geri kalanından. özellikle ortadoğudan haberimiz olmayacağı için gayet mutlu birer moron olurduk
    5.Gelinim olur musun? die bi tv programı olmazdı.
    6.Yıllarca tek tv kanalı ve dayakçı eğitim sistemi ile idare etmiş olmazdık.
    7.Kimse donanım genel'e başlık açıp "dayıma Türkiye'den ekran kartı ısmarladım, var mı isteyen? " demezdi.
    8.Savaş Ay kamyon şoförü olurdu. Medyum Memiş'i akıl hastenesine yatırırlardı.

hakkat değer mi bunlar için

acıkcası uLkemden memnunum Amerikada yasamak istemezdim ama 5. sıkkında emin oL ordada bin cesit yarısmaLarı var sacma sapan her aLandan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.