Şimdi Ara

Amerika'da Üniversite Eğitimiyle İlgili, Lütfen Bilenler Yazsın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan Yeditepe Üniversitesi'nde okuyorum. Geçen dönem Exchange ile OHIO eyaletinde Youngstown State University' ye gittim. Öğrenimimi orda tamamlayabilirmişim ama Out of State ücretini ödemek koşuluyla. Öğrenimimi Amerika'da tamamlamak istiyorum. Aldığım dersleri transfer etmek şeklinde.
    Bilenler sanırım biliyordur, Instate ve Out of State fiyatları var her okulun. Ben international öğrenci olcağım için out of state vermem gerekicek ki bu en az instate in 3 katı. New York eyaletinde aile dostlarımız var. Onlarla kalıyor gibi gösterip New York'da bir eyalette Üniversiteye gitme şansım var mı Instate ücreti ödeyerek? Gidebilmek için ne yapmam lazım? Öbür türlü Yeditepe'ye verdiğim ücretle out of state aynı olucak ama okulum en az 1 yıl uzayacağı için cesaret edemiyorum.

Bilenler aydınlatırsa çok sevinirim, sorularınız varsa cevaplayabilirim.

• lütfen bilenler zaman ayırsın, yardım lazım.
    Hz. Mevlana
  • hocam burdaki arkadaşlara özel mesaj gönderebilirsin yardım ederler

http://forum.donanimhaber.com/m_48058103/mpage_1/key_/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radiohead

bu instate-out state ücreti nekadar acaba?

Her üniversite ücreti farklı. Ama çok makul olanlar var gerçekten ben ciddi bi şekilde araştırmıştım. Out of state ücretler bazen uygun gibi bazen bulaşmaya bile gelmeyecek fiyatta. O yüzden bunu merak ettim ve herkesin aklında yer edebilcek bi konu aslında. Böyle bi fırsat varsa neden kullanmayalım yani?.. Bu konuyu onların okumasını sağlayalım bence bu tarz şeyleri merak edenler vardır, yada işine yarıcak olan vardır bu bilgilerin. İlgilenenlere teşekkür ederim. Bilenlerin bizi aydınlatmasını rica ediyorum.

1-2 üniversiteninde diplomasını alıyormusun?
    2- bunun üniversite sınırı varmı?tüm üni lere girebiliyormusun
    3- itü,boğaziçi vs de bu tür programlar varmı

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.