ee aynısı türkiyede de öyle. sigortan yok özel bir hastaneye git bakalım ne geçiriyorlar ? turist olmana bile gerek yok < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 15 Ocak 2022; 22:45:13 > |
Amerika'da kolunuzu kırarsanız röntgen 2300 dolar! (3. sayfa)

-
-
Bir şey diyeceğim uygun olmayacak sigortalıyım kaç aydır kbb'ye randevu bulamıyorum istanbul'da kocaeli'de sen neden bahsediyorsun bir de sağlık sistemi çok iyi diyorlar bu mu iyi her gün düzenli bakıyorum yok şimdiye kadar hiç böyle bir şey görmedim,
elin suriyelisi bedavaya hizmet alacak ama ben her ay maaşımdan çat diye kesilen primlerle adam akıllı sağlık hizmeti alamıyorum alsamda bu seferde eczane'de katılım payı diye ücret alıyorlar ekstra para veriyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 15 Ocak 2022; 22:43:34 > -
Türkiye'de birisi hükümeti eleştirse "Telefonunu çıkar göster!!!", yurt dışında birisi hükümeti eleştirse "O zaman Türkiye'ye dön!!!"
-
aslında yeşil kart benzeri şeyler var, sosyal devlet yardımları var. ev kira yardımı hatta telefon yardımı. yiyecek kuponu gibi şeyler amerikada sosyal yardımlar arasında.
mesela bizde olmayan okulda ücretsiz öğlen yemeği bile dahil adamların sosyal programlarına.
burda universite öğrencileri yemekhane pahalandı diye eylem yapıp 2 konusunca millet kıskanıp laf ediyor neyine yetmiyor diye. sonra gelp başka ülkelerin sosyal yardımlarına yokmus gibi laf edip kendini pohpohluyor lol. garip milletiz gerçekten (üstüne alınma sana dememedim)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 15 Ocak 2022; 22:54:50 > -
hocam bu videota ethan reyiz hepsini izliyor.
özellikle türk itfaiyecilerimizin videosunda yarılması çok iyi bende gülmekten yarılmıştım o sahnede
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 15 Ocak 2022; 22:56:4 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam babadan dededen kalma malın mülkün yoksa sıfırdan başlıyorsan istersen iyi maaş al yine işin zor.
ben o kadar almıyorum ama 20k aldığını varsay
20k maaş ile araba almak için 2 yıl para biriktirirsin 2 yıl sonra 2.el egea alırsın. kredi çeksen 48 ay ödersin.
ev almak istesen yine berbat.
ben zaten o kadar almıyorum. 3 sene tecrübeli olsam alırdım, daha yeni yazılımcı sayılırım ben.
girişimcilik elbette çok iyi ama herkesin yapabileceği bir şey değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 15 Ocak 2022; 23:1:22 >
ona 2300 dolar verceğime 1000 dolara uçak bileti alır türkiyede yaptırır geri dönerim
-
ozel hastanenin kralinda rontgen 150-200 lira.
ha ucak biletlerinde 4000 5000$ olmus valla gecen konusuyorlardi.
business la mı uçuyon aga 4000 5000 ne
-
İyide adamın sigortası yokmuş gayet normal yani. Buradada fark yok. Sigortan yoksa özellerde 2000 - 3000 den asağı cıkamazsın. Ayrıca amerikada özel sağlık sigortası yaptırman lazım bunu herkes biliyor zaten. Burada Gss diye bir şey var çalışmayan adamdan 150 tl para alınıyor. Al sana sistem. Abd gelişmiş bir ülke çalışan herkes parasıyla rahat yaşar orada. Konut veya araç sahibi rahat olursun. Giderlerini rahat karşılarsın. Burada öyle bir şansın yok zaten... Karşılaştırma yapmak zaten mantıksız sonuç olarak...
-
ac bak guncel thy fiyatlarina. gidis gelis 90.000 tl odeyen arkadasim var
thyden bakmıcan skyscannera gir 10 bin tlnin aşağısına bir sürü bilet var, gittiğin yere göre değişir tabi new yorku seç mesela oraya bak
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
$2300 ile Türkiye'ye gelir röntgen çektirir işlerinizi halledip hatta tedavi amaçlı kaplıcalara gidip tatil yapıp sıcak şifalı suda yüzüp masajınızı yaptırıp tekrar geri dönersiniz.
-
Türkiyede ücretsiz sağlık mı abdde cok rahat 2300 dolar kazanabilmek mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Neyse ki Kanada health cardim Amerikada geciyor 1 cent odemiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X