Şimdi Ara

Amerika'da Dil Okulu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Bu başlığı açmamdaki amacım deneyimli arkadaşların fikirlerine ve tavsiyelerine ihtiyaç duymamdan dolayıdır.
    Bu yaz Amerika'da dil okuluna kayıt olmayı düşünüyorum ancak asıl isteğim dil okulundan ziyade orada part time olarak çalışıp en azından bir sene boyunca hayatı görmek istiyorum. Çalışacağım yer hazır, bir pizzacı. Ancak dil okullarının parası ateş pahası. Şöyle ki ben oraya 1 aylık dil okulu için gidip aynı zamanda işe başlasam ve daha sonra oradayken tekrar başka bir dil okuluna başlasam bu mümkün müdür ? çünkü maliyetini bir şekilde kırmalıyım.



  • 1 aylık okul kaydı yaptırıp, bu şekilde vize başvurusu yapabilirsin. Amerika'dayken de SEVIS numaranı talep ettiğin okula taşıyarak eğitimine devam edebilirsin teknik olarak. Buradaki handikap konsolosluğu neden 1 aylık dil okuluna ihtiyacın olduğunu açıklayabilmek, çünkü F1 vizesiyle gidenlerin okul değiştirebileceğini ve eğitimini uzatabileceğini biliyor konsolosluklar.

    Biliyorsundur ancak eğitim için gidip çalışmak isteyen arkadaşlar için yazmış olayım; F1 vizesiyle de eğitim aldığın kurum yerleşkesi dışında resmi olarak çalışamazsın.
  • dediğin mümkün. ne kadarlık bir okul arıyorsun?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.