Şimdi Ara

Amerika Cidden Bozdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Covid ve oncesi uberci yada kurye olsan ayda 6000 dolar yapiyordun suan 4k yaparsan öp de basina koy

Tirciliga gecis oldu onda da 100k dolar civari bir yillik gelir var anladığım

Yav yillik 100kya o tirin yollarin kahri cekilir mi omg? Instagramda 2 popo sallayan hatun 1 haftada kazanıyor o parayı sen de tırda tuvalete gidemiyon disini fircalayamiyon yemek olarak ne bulursan uyku olarak ne kadar imkan bulursan....

Ben uni 2 3ten beri cok ciddi takip ediyorum bu isleri o zamanlar diyordum ki Türkiye'de mv olacağıma Los Angelesta uberci olur hayatimi macera seklinde yasarim simdi diyorum ki Türkiye'de aylık 50k gelirin olsun amerikanin cani cehenneme

Biden 4 5 senede canina okudu koca amerikanin vay be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Uppp

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yıllık 100k yı begenmiyor adam :D :D :D

• Rajeesh kullanıcısına yanıt
    Knk o 100kyı canınla ödüyorsun 40ına geldiğinde vücudunda sağlam eklem kemik kalmaz okkkkkkey

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 60k kazanıyorum aylık hiç bi cacık da olmuyor dostum, Türkiyede rahat etmek için min.80k ücretin olmalı fakat asıl sorun şu ki çok bi tadı kalmadı ülkenin sosyal çürüme arttı maalesef

• Hamza hocam amerikaya gitme durumları mı var ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu biden hiç normal değil. robot gibi hareket ediyor, aklı uçmuş.

bence amerikan derin devleti demokrat, liboşların gerçek yüzünü göstermek için seçti bidenı. milleti iyice soğutacaklar.

beyazlarında silahlanmasına izin verdiler. abd de ırkçılık artarsa nüfusu çoğalan azınlıklara karşı katliama starta geçebilirler.

sadece bir teori.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 3 Temmuz 2024; 16:10:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.