Şimdi Ara

Amerika Apple Store'dan Alinan Urunun Avrupa'dan Degisimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dodiko

    Gayet oturarak ucuyorsun hocam hatta ustune ustelik kahve bile iciyorsun :D

    hocam bu iyimiş ya pasaport vize işlemleri olmasa süper olur
  • başima gelen durumu acikliyayim ispanyadan aldigim telefeon amerika da degisime gittiginde sistem degisime izin vermedi ve bir form duzenleyip merkeze gonderelim merkezin degisim yapmasi gerekiyor dendi.Sonra telefon degisim olmadan bana geri geldi ve kutudaki barkodda approved in EU ibaresi vardi.Bu hafta italya degisti.Apple europe ve apple diger ulkeler ayrı çalışıyor.
  • benim de benzer bi problemim var.amrikan aldıgım cıhazı frankfurt apple store goturmeyı dusunuyorum.siz degisim yapabildiniz mi

    saygılarr
  • Ağustos ayında Amerikadaydım.

    Amerika'ya gitmeden iki hafta önce 1,5-2 sene önce Canada'dan getirilmiş ve garanti süresi dolmuş (yurtdışı olduğu için 1 yıldı) iPhone 4 telefonumu yere düşürdüm ve ön camı tamamen çatladı.

    Amerika'daki ilk günümde New York 5th Av.'daki Apple Store'a gittim. Camım çatladı napabiliriz dedim. 150 dolar karşılığı replaement yaparız dediler. Hiçbir belge evrak vs olmadan telefonumu 150 dolar karşılığı yenisi ile değiştirdiler.

    Garantisi olsaydı garanti kapsamında değişecekti. Evrak istenmediğini belirtmişlerdi.

    Bilginize.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ermanozde

    benim de benzer bi problemim var.amrikan aldıgım cıhazı frankfurt apple store goturmeyı dusunuyorum.siz degisim yapabildiniz mi

    saygılarr

    Ben de Apple call center ile görüşmemde değiştirilebileceğine dair bilgi aldım. Yani Amerika Apple Store'dan almış olduğun cihazı Avrupa'da herhangi bir Apple Store'dan garanti süresi dolmadığı ve probleminiz garanti kapsamında olduğu sürece değişim yapabilirsiniz.
  • subat ayında amerika dan aldıgım ıphone 4s de ses sorunu vardı.telefonda hersey normal sadece dısarıya ses vermiyordu.almanya apple storedan garantisi devam ettigi icin degisimi yapıldı.simdi tekrar turkıyde pasaport kaydı yaptırmamam gerekecek mi acaba!..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ermanozde

    subat ayında amerika dan aldıgım ıphone 4s de ses sorunu vardı.telefonda hersey normal sadece dısarıya ses vermiyordu.almanya apple storedan garantisi devam ettigi icin degisimi yapıldı.simdi tekrar turkıyde pasaport kaydı yaptırmamam gerekecek mi acaba!..

    Heralde yeniden kayit yapilacak imei numarasi degisti. Eski cihazin kayit edildigi pasaport sahibini taniyorsan pasaport fotokopisi, apple degisim belgesi ve bir dilekceyi ptt kargo ile ankara btk'ya gondereceksin. Eski kayit silinip yeni cihaz kayit edilecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.