Şimdi Ara

Amerika Açık Tenis Turnuvası 3D yayınlanacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Üç boyutlu görüntüleme teknolojilerini yaygınlaştırmak için uluslararası spor orgnizasyonlarından faydalanan üreticilerin, FIFA 2010 dünya kupasından sonraki yeni adresi Amerika Açık Tenis Turnuvası olacak gibi görünüyor. Dünya Kupası için FIFA ile iş birliğine giden Sony'den sonra en büyük rakiplerinden Panasonic de CBS kanalıyla ortak çalışarak Amerika Açık Tenis Turnuvasını 3D olarak yayınlamaya hazırlanıyor. Amerika'da DirecTV platformundaki 103. kanal (Panasonic sposonrluğundaki n|3D) üzerinden yayınlanacak maçlara ek olarak, yarıfinal ve final karşılaşmaları ise DirecTV üzerinden 3D olarak yayınlanacak ayrıca Best Buy mağazalarından da takip edilebilecek.

Amerika Açık Tenis Turnuvası'nın 3D yayını için her biri HD kamera çiftine sahip olan 6 farklı kamera sistemi kullanılacak. Özel bir 3D prodüksiyon tırı ve yine özel bir 3D yayın ekibinin kullanılacağı özel çalışmada 3D kameraların, diğer kameralarla yapılan normal yayını etkilememesi adına kortlara göre daha alçakı bir pozisyonda konumlandırılacağı belirtiliyor.

• İnşallah 3d olarak yukarıdaki fotoğraftakine benzer sahneler fazla yaşanmaz. Düşünsenize evin beyi, yanında evin hanımı gözlükleri takmışlar tv karşısına konumlanmışlar; izliyorlar. Anna Kournikova ekrandan çıkıp aile efradının üzerine ha düştü ha düşecek şekilde görülüyor. Beyefendi gayr-ı ihtiyari kolarını açmış gözleri faltaşı gibi açılmış hedefine kilitlenmiş bekliyor. Hanımefendi yan gözle ve dişlerini gıcırtarak beyini süzüyor. Koltuğun yanına sarkıttığı diğer elinde ise bir oklava...
  • Türkiyeye böyle bir teknoloji kaç sene sonra gelir acaba???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuist

Türkiyeye böyle bir teknoloji kaç sene sonra gelir acaba???

Böyle bir teknoloji ilk başta ancak fuarlara gelir.Sonra yayılmaya başlar ama yalancı 3D olur bence.Nasıl ki şimdiki Kanal D'nin HD kanalı tam HD değil ise (aşırı masraflı) gelecek 3D'de kademeli olarak gelir.Yanılmak isterim tabi.
  • Artık yavaş yavaş bütün spor dallarında böyle uygulamalar görürüz diye umuyorum.Federeri,Nadalı,Williams kardeşleri 3d olarak izlemek ayrı bir keyif olacaktır.İzleyebilenlere tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dodge -- 26 Ağustos 2010; 16:14:23 >
  • Williams kardeşleri 3d izlemek mi, bence kalsın.
  • Sharapova yı arkadan görebilecekmiyiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3d oradaymışsın hissi veriyor mu gerçekten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: proffesor

3d oradaymışsın hissi veriyor mu gerçekten?

gerçek anlamda 3D ise gerçekten fazlasıyla veriyor...Sevgililer Günü Ktliamı 3d filmini unutamıyorum
  • quote:

HAYIR!!!
  • teşekkürler...
  • quote:

sen hala bu forumda bulunma cesaretini nasıl buluyorsun anlamadım,utanmaz herif.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocmail

quote:

sen hala bu forumda bulunma cesaretini nasıl buluyorsun anlamadım,utanmaz herif.

ocmailde gitmiştir umarım forumdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuist

quote:

HAYIR!!!

+1.. bende baya heveslenmiştim..ama tv de 3d nin pek bir faydası yok acıkcsı..pc dede öyle.. sinemada bile coğu 3d boş..su ana kadar en iyi animelerde gördüm 3d yi..abartılacak birsey değil..en azından bugun için..
    hd ye gecelim 3d yi düşünürüz sonra..
  • quote:

Orijinalden alıntı: caferkaya

quote:

Orijinalden alıntı: ocmail

quote:

ocmailde gitmiştir umarım forumdan.

ben yokken noldu buralarda
  • Arkadaşlar daha HD yayına gerçilmedi geçilemedi.Ne oluyoruz Allah aşkına. İnternetten bir araştırın HD teknolojisinin taaaa 1990 larda geliştirildiğini ama 2000 li yılların beklendiğini göreceksiniz.Neden?Hep söylüyorum ÇİN.Bu teknolojiyide (HD yi kastediyorum) kopyaladı. Üreticiler Allem etti Kullem etti vermemeye çalıştı Sony gitti LCD TVsini İspanyada üretti Toshiba Polonyada vs. vs. ama KOpyaladı bunlar.Bluray disc player leri de aynı şekilde.Napcak bu üreticiler İnsanları neye yönlendirecek motive edecek kazıklayacak.EEEEEE tabi 3D teknolojisi kaldı.
    Kaçınız elinizde HD tv varda HD kamera varda bunun sözümona keyfine varıyonuz?ANlatıldığı yada abartıldığı gibi mi imiş? Bırakın yaaaa Şİmdide 3D ile sömürmeye çalışacaklar ama daha HD yi bile Anlatamamışken insanlara biraz zor ve hattta imkansız olacak.
  • Sinemada SONYnin Kakanın oynadığı bir 3Dreklamı çıkıyor. İnanılmazdı...
  • 3D Şarapova boşanma oranlarını artırır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.