Şimdi Ara

American Truck Simulator (2016) [ANA KONU] (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.786
Cevap
79
Favori
116.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • HyperV H kullanıcısına yanıt
    İkicil kontrolcu direksiyon degil joystick olmali

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 tane sorum olacak.

    Oyunu 60 inç TV'de oynuyorum ama yine de doğal olarak sadece aynı görüntüyü daha büyük görüyorum, sağda solda görüş yok. Oyunu 3 monitörle ya da VR gözlüklerle oynayan var mı? Sağ ve sola bakma için tuşlar atadım. Bakıp yola çıkıyorum ama ne hikmetse tam yola çıkar çıkmaz sağdan soldan arabalar atak yapmaya başlıyor. Sizlerde de bu oluyor mu yoksa oyunda kör noktayı bize hata yaptırmak için mi kullanıyorlar anlamaya çalışıyorum.

    Diğer sorum da joystick ayarlarıyla ilgili. Logiteck Driving Force GT var. Dün ayarladım Logiteck profiler ile. Her şey normal, yumuşak bir şekilde 900 derece dönüyor vs. Her oyunu açtığımda direksiyon çok sertleşmiş ve dönme açısı 90 dereceye falan düşmüş oluyor. Neyse dedim oyuna öyle başladım, bu sefer de biraz gittikten sonra gaz pedalları tepki vermemeye başladı. Var mıdır böyle bir sorun yaşayan çözüm bulan?




  • Yeni bir kamyon modeli geliyor, ne olduğunu bilen var mı?

    Bu arada ATS yolları aslında ETS'ye göre daha güzel gelmeye başladı.

    ABD'de şahit de oldum, örneğin kamyonları belirli yollardan ayırarak başka paralel bir yoldan götürme, bol tırmanma olan çok şeritli dağ yollarında yine kamyonlara ayrılmış şeritlerden gidilmesi vs gibi detaylar var.

    Bunlara oyun içinde de denk geldim, baya zevkli oldu.
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    Direksiyon doğrusazlığını düşür düzelir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sirtayfun kullanıcısına yanıt
    Denedim beceremedim, oynuyorum böyle.

    Yukarıda sormuştum kendim cevaplayım. Fazla kamyon marka/modeli yok zaten bunda ETS2’deki gibi. Peterbilt fiyat/performans ürünü diyebilirim. Arayüzü en iyi olan da o. Dayanamadım eski gözağrımı aldım ama sürüş keyfi en kötü olan Volvo. Şimdi Kenworth aldım, heybetli ve sürüşü en keyifli model bu. Sonuçta yeni başlayan birine Peterbilt öneriyorum Sonra sıkılınca da bir tane Kenworth alın arada değişmeli sürersiniz. Volvo’dan uzak durun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ormanci

    Yeni bir kamyon modeli geliyor, ne olduğunu bilen var mı?

    Bu arada ATS yolları aslında ETS'ye göre daha güzel gelmeye başladı.

    ABD'de şahit de oldum, örneğin kamyonları belirli yollardan ayırarak başka paralel bir yoldan götürme, bol tırmanma olan çok şeritli dağ yollarında yine kamyonlara ayrılmış şeritlerden gidilmesi vs gibi detaylar var.

    Bunlara oyun içinde de denk geldim, baya zevkli oldu.
    hocam herkes ats ets den daha guzel diyor ama oyunda 50 kişi oluyor ne hikmetse.server lar bomboş.harita genişligi tatmin edici sekilde buyudu.ancak tır yok. 2 tane tırla olmaz. en az 5 6 cesit amiral buyuk guclu tır lazım.
  • oyunu world of trucks a bağlamak istiyorum.

    American Truck Simulator
    Already connected to another account.

    NONE FROM THE GAMES OWNED BY YOUR STEAM ACCOUNT CAN BE CONNECTED TO THIS WORLD OF TRUCKS ACCOUNT.

    ancak üstteki gibi saçma sapan bi hata var. mail gönderdim. geri dönüş yapıcaklarını hiç sanmıyorum..
  • American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]
  • Zevk derken kullanımdan, yollardan bahsediyorum. Online'da kimse olmaması zevkli olmadığı gerçeğini değiştirmez, ki online muhabbeti süper çakma bişey olduğundan benim için bir şey de ifade etmiyor açıkçası.

    Çoluk çocuk birbirine çarpıyor bilmemne, konvoy yapanlar var falan filan ama eee? Kendi kendime takılmayı tercih ederim




  • The International LoneStar has arrived
    https://steamcommunity.com/groups/scs_games/announcements/detail/3180035790684290662

    Hayırlı olsun.
  • R.Romanoviç kullanıcısına yanıt
    başka hesaba bağlı diyor ets2 yi bağladığın hesaba bağlamıyorsan ondan olabilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ormanci

    Zevk derken kullanımdan, yollardan bahsediyorum. Online'da kimse olmaması zevkli olmadığı gerçeğini değiştirmez, ki online muhabbeti süper çakma bişey olduğundan benim için bir şey de ifade etmiyor açıkçası.

    Çoluk çocuk birbirine çarpıyor bilmemne, konvoy yapanlar var falan filan ama eee? Kendi kendime takılmayı tercih ederim
    bence de nerede çokluk orada b...okluk denir çok insan olup trollerle uğraşacağına az insan olsun temiz olsun
  • yeni tır gelmiş güncelleme ile




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 13 Aralık 2019; 0:38:55 >
  • Yeni araç çok iyi modellenmiş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • heavyblitzer kullanıcısına yanıt
    aynen kullandım hoşuma gitti baya çok seri güzel yol tutuyor ve hızlı tek kötü yanı dikiz aynaları baya geride.

    tırımızın içi geniş ama yatak işbir

    American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]

    American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]


    American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 13 Aralık 2019; 21:4:2 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bozcaadalı

    American Truck Simulator - Idaho
    https://store.steampowered.com/app/1209470/American_Truck_Simulator__Idaho/
    bunun daha cıkmasına 1 yıl var hacım.
  • Haber ATS - 1.37 Açık Beta Güncellemesi Yayımlandı!

    Yeni oyun güncellemeleri getirmeyi seviyoruz, özellikle de uzun zamandır istediğiniz bazı harika özellikler içeriyorsa; ve büyük topluluğumuzun açık beta aşamasında her yeni güncellemeyi test ederek sağladığı tüm yardımı gerçekten takdir ediyoruz. Bugün, sizi bir sonraki güncellemeyle birlikte American Truck Simulator'a gelen özellikleri tamamlamamıza yardımcı olmaya davet ediyoruz. Detaylar için aşağıyı okuyun, 1.37 Açık Beta Güncellemesi'ne katılmaya hazır olun.

    American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]


    Peki neler geliyor? Listedeki en önemli şeyle başlayalım; yeni bir ses motoru! Muhtemelen bu gelişimin ilk tanıtımda okuduğunuz gibi (burada bulabilirsiniz - Türkçe konu), bu oyunlarımıza yeni ve daha iyi sesler getirmenin ilk planlanan aşamasıdır.37 güncellemesiyle, araç ve çevre seslerini karıştırma yöntemimizi kökten yeniden tanımlıyoruz.Tırınızın içi ve dışı için iki ayrı ses setine sahip; son bileşim sırasında çeşitli filtreler ve efektler içeren birleşik bir SFX setini temel alan yeni bir sistem içeriyor.

    Sonuç zaten kulaklarımıza harika geliyor ve daha yeni başlıyoruz.Tepkinizi gerçekten dört gözle bekliyoruz! Ayrıca yapay zekaların çoğu (trenler dahil) için yeni ses bekleyebilir ve FMOD ses kütüphanesinin entegrasyonunun ilk meyveleri olarak gerçek Doppler efektini deneyimleyebilirsiniz.Lütfen bu yeni seslerden herhangi birinin, toplamamız gereken geri bildirime göre daha fazla değişikliğe tabi olabileceğini unutmayın.



    Yeni ses karıştırma yaklaşımının bir yararı olarak, burada sessizce tanıttığımız yeni bir özellik sunmaktan mutluluk duyuyoruz.Fark ettin mi? Sonunda, tır pencerelerini açabilirsiniz! Bazıları bunun bir marifet olduğunu düşünebilir, ancak birçoğunuz yıllardır bu özelliği tanıtmak için bizi çağırıyordunuz.Artık pencereleri kapalı olan iyi yalıtılmış bir kabin ile pencereleri tamamen yuvarladığınızda dışarıdan gelen kükreyen trafik arasındaki ses seviyelerinin sürekliliğinin tadını çıkarabilirsiniz.Özellikle yolda veya bazı büyük kavşaklarda yoğun zamanlarda deneyin.
    American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]


    En önemlisi, senin yardımın! Bu açık beta sürümünü bugün ses modlayıcılarının fikirleri ile yayınlıyoruz.Kullanılan tekniklerin birçoğunu yeniden öğrenmeleri gerekeceğinden, değişiklikler kendi bakış açılarına göre radikaldir.Modding topluluklarımızın tutku ve özverileri için teşekkür ediyoruz, modderların oyuna sesler uygulamanın yeni yolunu tanıdıkça çıtayı tekrar yükseltmelerini bekliyoruz.

    Gerektiğinde tekrar edebilmek ve geri bildirimleriniz ile yapıcı eleştirilerinizi almak için sabırsızlanıyoruz.Programcılarımız ve SFX için çalışanlarımız zaten bu özelliğe çok fazla zaman harcadıklarından, önümüzde hala çok iş olduğunu anlıyoruz.Daha fazla bilgi edinmek ve bu görevde bize yardımcı olmak istiyorsanız, lütfen bu bağlantıdaki özel modlama wiki'sini ziyaret edin.İlerleme ile birlikte daha fazla bilgi eklenecektir.
    American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]


    Yakın tarihli bir sosyal medya teaser'ında fark etmiş olabileceğiniz bir diğer "etrafta dolaşan özellik".Oyun dünyamız genellikle yürüyerek keşif için tasarlanmamıştır, ancak tır hayranlarının en sevdikleri makineleri görmek ve ne kadar etkileyici göründüklerini takdir etmek için yeni bir bakış açısını memnuniyetle karşılayabileceklerini düşünüyoruz.Donanımınızı ayarlamanız ve jantlarınızın rengini kabinin boyasıyla tam olarak eşleştirmeniz gerektiğinde yakınlaşmak da yararlı olabilir.İşte burada, oyunun servis ve araç tarayıcısında kamerayı kontrol etmenin alternatif bir yolu olan 1.37'nin küçük bir bonus özelliğine sahibiz.Kameralar için daha fazla yer ve yol açmak için "garaj" sahnesini biraz yeniden tasarlamak zorunda kaldık, umarım takdir edersiniz.

    American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]


    Daha fazlası için aç mısın? O zaman yemek tanklarına hazır olun! Ve tam anlamıyla gıda tanklarını kastediyoruz, çünkü bu güncellemeyle, satın almak ve özelleştirmek için yeni bir römork türü geliyor.Bu güzellikler bir süre çok talep edildi ve onları sizin için getirebildiğimizden mutlu ve gururluyuz, #BestCommunityEver!

    American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]

    American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]


    Son olarak, Steering Creations Pack DLC sahipleri için, DLC'nin içeriğini ek bir direksiyon simidi grubuyla genişletmek üzereyiz.Hepsi henüz hazır değil, ancak 3D grafik sanatçılarımız onları bitiriyor ve açık beta döneminin ileri aşamalarında tanıtmayı umuyoruz.

    American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]

    American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]


    American Truck Simülatör için 1.37 Güncellemesi ile gelen yeni özelliklere bir göz atalım:

    ARAÇLAR

    Satın alınabilir gıda tankı dorsesi
    Toplu besleme ve besleme hunileri için dorse boyamaları ( Classic Stripes Paint Jobs Pack ve Halloween Paint Jobs Pack DLC’leri dahil)

    ÖZELLİKLER

    Mevcut tüm sesler ve birkaç iyileştirme ile FMOD uygulaması
    Tüm tırlarda açılabilir pencereler
    AI hareketi ve ses davranışı iyileştirildi (FMOD özelliği)
    Tır veya römork yapılandırma ekranında yürüyen kamera (artı yeni garaj sahnesi)

    TOBII EYE TRACKING

    Eye Tracking (Göz izleme) duraklatma tuşu işlevi düzeltildi
    Oyun duraklatıldığında / kullanıcı arayüzünde otomatik göz izleme duraklaması
    Kullanıcı arayüzünde kısayol tuşu görünürlüğü ayarlandı

    MOD

    Oyun içi sesler FMOD ile tamamen yeniden uygulandı
    Motor güç aralığı verileri (takviye değeri yerine)
    Egzoz gazı sıcaklık göstergesi animasyonu
    AI veri ayarı (tork ve şanzıman yerine motor gücü, römorklar için taşıt-kütle geçersiz kılma)

    Bu yüzden tüm yeni eklemelerin keyfini çıkarın, ancak lütfen unutmayın: Bu sadece açık bir beta, stabil bir sürüm değil, bu yüzden hatalar, istikrarsızlıklar, droplar veya çökmelerle karşılaşabilirsiniz.Son sürümü beklemek istiyorsanız tamamen bir sorun değil.Ancak, oraya daha hızlı hareket etmemize yardımcı olmak istiyorsanız, forumumuzdaki tüm geri bildirimleriniz ve bu bölümdeki hata raporlarınız için teşekkür ederiz.Oyun modlarıyla ilgili ayrıntılar için lütfen modding wiki'mizi kontrol edin.Açık beta sürümüne katılmak istiyorsanız, bu sürümü Steam'deki public_beta dalında bulabilirsiniz. Steam istemcisi → KÜTÜPHANE → American Truck Simulator'a sağ tıklayın → Özellikler → Betalar → public_beta - Public Beta 1.37. Şifre gerekmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 27 Şubat 2020; 21:15:50 >




  • F-mod geliştikçe elbet güzelleşir ama şimdilik sesler birbirine giriyor

    Bu sorunu ise fazla gürültülü Kenworth alarak çözdüm

    Kitleyi geçte olsa dikkate almaları güzel,şimdi sıra geldi cam açıp kol uzatmaya 1.38 güncellemesi ile cama yapışık kol bekliyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.