Şimdi Ara

American Truck Simulator (2016) [ANA KONU] (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.786
Cevap
79
Favori
116.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: first9

    Ets2 var şu an. Multiplayer oynuyorum. Ats'nn multisi nasıl? Dolu mu

    Multide Ets2 ye göre tenha baya.

  • Bu oyunun frenleme şiddeti ets2'nin yarısı kadar yaklaşık, zaten olması gereken bu. ETS 2'de zart diye duruyor araç, ETS 2'de frenleme şiddetini yarıya getirirseniz bu oyundaki gibi fren yapabilirsiniz, ayrıca hiç retearder ve motor freni kullanmıyorum, gayet güzel fren yapıyorum, gerçekçi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: bozcaadalı

    Güzel video :)

  • Hudut34 kullanıcısına yanıt

    Teşekkür

  • Şu oyun ps5'e gelse başından kalkmam, t300 Rs Gt de var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atsye hiç bakmamıştım. Thrustmaster t300 rs gtnin gelişiyle oyuna bakma zamanım geldi. Açıkçası ETS’de harita modları ve online kalabalık olmasa yüzüne bakmam ama etsde mükemmel harita ve araç modları var.
  • İndirimlerde dlc paketleri ile haritaları almıştım, oynadım ve inanılmaz keyif aldım. Los angeles California'dan yola çıkıp Oregon, Washington, Portland, Seattle epeyce uzun bir yolculuk yaptım ve acayip keyif aldım, Ats'nin haritası inanılmaz gelişmiş zaman içinde, hem büyümüş hem de çok iyi olmuş. Yolda giderken gördüğün manzaralar çok iyi, gerçekten uzun yola çıktığını hissettiriyor


    şirketlerin giriş-çıkışı, yük bırakmaya geldiğin depolar, hurdalıklar vs, akaryakıt istasyonları bile büyük büyük çok daha detaylı hazırlanmış, büyük şehirlere geldiğin zaman harbiden büyük bir şehre geldiğini hissediyorsun. Portland, Seattle, Alberquerque gibi şehirlerin girişindeki karmaşık yol ağını çok iyi yapmış Scs. Sanırım bundan sonra tır sürmek istediğim zaman sadece Ats oynarım


    Hele upuzun toprak yollar var ki off, ormancılık sektöründe çalışınca kilometrelerce bozuk toprak yollarda ormanların içinden gidiyorsun, orman yollarının manzarası efsane





  • isbara alp İ kullanıcısına yanıt
    Aynen bende son bir kaç eventi ats de yaptım bana daha güzel geliyor. Ortamı gecesi sabahı trafiği.
  • bayjkartal kullanıcısına yanıt

    Uzun süre sonra tekrar kurmuştum direksiyon setini, oregon - washington - idaho arası sefer yapmaktan o kadar zevk aldım ki anlatamam, bir de şimdi grafikler güncelleniyormuş o dağ yolları, orman yolları manzaralar o kadar güzel olur ki daha iyi grafiklerle birlikteAmerican Truck Simulator (2016) [ANA KONU] 

  • Westernstar ın büyük kabin versiyonu da geliyormuş. Burda bi arkadaş bahsetmişti şubat diye.

    Westernstar 49x

    https://www.youtube.com/watch?v=6TOFT0eJWSA&feature=youtu.be
  • American Truck Simulator 5. Yıldönümü: Şasi Güncellemesi



    American Truck Simulator 5. Doğum günü kutlu olsun! Bu yeni kamyon ismini Şubat 2016'da yayınladığımızdan bu yana zamanın nasıl geçtiği inanılmaz. O zamandan beri size 9 ABD Eyaleti (California, Nevada, Arizona, New Mexico , Oregon , Washington , Utah , Idaho , Colorado ) getirmiş olmaktan gurur duyuyoruz. geliştirilmekte olan 2 tane daha, 7 büyük kamyon markası ve Kabin Aksesuarları ve Özel Taşıma gibi 13 DLC!

    American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]

    Bu özel olayı kutlamak için, ilerlemesini ve şimdiye kadarki yolculuğunu kutlamak için topluluğumuza çok talep edilen bir özelliği getirmek istedik! Bu öneri her zaman sık sık öneri yığınımızda yer almıştır ve bugün, American Truck Simulator'un önümüzdeki 1.40 güncellemesinde tüm mevcut kamyonlar için yeni şasi seçenekleri alacağını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.


    American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]

    Araç ekibimiz, size bir dizi uzun ve kısa şasi türü sunmak için çok çalıştı ve kamyonunuzu elinizdeki işe göre özelleştirmenize olanak tanıdı. Bu güncelleme, bir dizi farklı treyler için kullanılan 4x2, 8x4 ve 8x6 kasa türlerini içerecektir.


    American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]

    Tek dingilli kamyonlar olarak da bilinen 4x2'ler, genellikle süpermarketler tarafından yerel dağıtım teslimatlarında ve lojistik şirketleri tarafından çiftleri taşımak için kullanılır.


    American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]
    American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]
    American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]

    8x4 ve 8x6 şasi, ağır nakliye endüstrisinin en büyük silahlarıdır ve almaya karar verdiğiniz hemen hemen tüm yükleri kaldırabilir.


    American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]
    American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]
    American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]

    Her kamyonun hangi şasi türlerini alacağının ayrıntılarını bilmek ister misiniz? American Truck Simulator'daki kamyon yelpazemize gelen tüm yeni genişletilmiş şasi seçeneklerinin tam listesi:


    • Freightliner Cascadia: Day cab 4x2
    • Mack Anthem: Day cab 4x2
    • International LoneStar: Day cab & Sleepers 8x4
    • Peterbilt 389: Day cab & Sleepers 8x4 & 8x6
    • Volvo VNL: Day cab 4x2, Day cab & Sleepers 8x4
    • Peterbilt 579: Day cab 4x2
    • Kenworth W900: Day cab & Sleepers 8x4 & 8x6
    • Kenworth T680: Day cab 4x2
    • Western Star 49X: Day cab 8x4 & 8x6

    Tüm bu yeni seçenekler size daha fazla çeşitlilik getiriyor! Bu yüzden 1.40'a yapılan bu sürpriz ilaveyi beğeneceğinizi umuyoruz. American Truck Simulator için devam eden desteğiniz için topluluğumuzun her bir üyesine teşekkür etmek istiyoruz! Yakın gelecekte size daha da fazla içerik ve güncelleme getirmeyi umuyoruz.


    American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]

    Ama hepsi bu değil! Bu gece, size bu yeni kasa seçeneklerine ilk kez göz atacağımız ve sizinle, toplumla, hediyelerle ve daha fazlasını kutlayacağımız özel bir 5. Yıl Dönümü Canlı Yayınına ev sahipliği yapacağız! Bize Steam , Twitch veya YouTube'da 20:00 TSİ'de canlı olarak katılabilirsiniz ! Seni orada görmeyi umuyoruz.​





  • Yalnız grafik güncellemesi çok iyi olmuş gözüküyor. Güneş doğarken ve batarken çok değişik manzaralar ortaya çıkmaya başladı, öğlen olduğu vakit ışığın dağların tepelerin, çimenlerin üstüne düşüşü çok farklı. Bir tarafta bulutlardan kaynaklı gölgeler varken diğer taraf aydınlık kalabiliyor çok iyi olmuş ya.


    Üstünden defalarca geçtiğim bir yoldan sabah olurken geçtim ve sanki ilk kez ordan gidiyormuşum gibi geldi, bu kadar değişim açıkcası beklemiyordum


    American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]




  • Sabah olduktan sonra da farların yanıp yanmadığı nerdeyse hiç belli olmuyor, yollarda abartı bir parlama hiç kalmamış. Uzunları da değiştirmişler, eskiden uzunları yakınca heryer gündüz gibi aydınlanırdı, şimdi daha dar bir koridorda uzunlar yanıyor

  • isbara alp İ kullanıcısına yanıt

    HDR acikmi oynadıniz? Güzel duruyor herhangi bir grafik modu var mi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 5 Şubat 2021; 21:12:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • claudecan kullanıcısına yanıt

    Hiçbir mod yok.


    HDR ayarı renk düzeltme olarak çevirilmiş ise açık, zaten tüm ayarlar açık

  • renklerde hafif siyah beyazlaşma var gibi geldi bana farları fazla kısmışlar

  • Gece yolculukları baya güzel olmaya başladı, uzaktaki binaların ışıkları, arkadan gelen aracın farlarının kabin içine yansıması vs daha canlı durmaya başladı ortam.

    Beta'dan çıkınca daha da iyi olur diye düşünüyorum ufak ayar çekilmesi gereken şeyler var. Mesela dağlar, tepeler sürekli pop-in oluyor bende aniden çizilmeye başlıyor yolda giderken

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kenworth ve peterbilt'in yeni modelleri çıkmış, oyuna eklenseler çok iyi olur ya. full dijital gösterge hiç yapmadı şimdiye kadar scs.







  • Oyun indirime girmiş
  • 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.