Şimdi Ara

American Gods (2017) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
18
Favori
16.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İkinci sezon şimdiden onaylandı gibi bir şeymiş, resmi açıklama gelmedi henüz ama kesin gözüyle bakılıyor.
  • Enteresan bir diziye benziyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LorneMalvo

    Enteresan bir diziye benziyor.

    Aynen öyle. Herkes sevmeyebilir ama ilgi çekiyor kesinlikle. Openingi bile farklı birşey olacağını hissetiriyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 7 Nisan 2017; 19:5:26 >




  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    bu hatun 50 yaşında

    American Gods (2017)
  • Evet beyler yarın başlıyor dizi. Tabi biz pazartesi izleriz Preacherdan iyi olursa bana yeter. Metacritic incelemeleri iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neil Gaiman'ın aynı isimli romanından uyarlanan 'American Gods' Starz kanalının yaklaşan fantezi, drama dizilerinden biri olup genel özeti şöyledir; Shadow gizemli ve sırlarla dolu bir geçmişe sahiptir. Bir banka soygunundan dolayı 3 yıl hapis cezası çekip erken tahliye edilir ve artık hiç birşey eskisi gibi olmayacaktır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • altyazı gelmiş dizi sitelerine
  • 🇹🇷 🇹🇷 🇹🇷 🇹🇷 🇹🇷 🇹🇷

    http://imgur.com/a/5jAFq
  • Izledim ne iyiydi ne de kötüydü bence.Muzikleri beğenmedim.Bu tarz çok yoğun ezoterizm ve gizemin olduğu dizileri severim ama yoruldum ben izlerken.Oyunculuklar cekimler şahane olmuş bence.Fakat bu dizi en fazla carnivale olur hbonun eski dizilerinden fazlası olmaz.



    Zenci kadın ne yaptı öyle akıl tutulmasi yaşadım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel başladı da o son neydi öyle hiç beğenmedim o kısımı .
  • Guzel basladi, cekimler fevkalade. Birkac bolume acilir her sey.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun süredir diziyi bekleyen biri olarak, ki ilk defa önceden okuduğu bir romanın diziye çevrildiğini gören biri olarak heyecanlıydım, bazı noksanları olsa da ilk bölüm için iyi diyebilirim ama bazı şeyler ağırdan alınarak daha iyi bir başlangıç da olabilirdi. Ian McShane'den yana şüphem yoktu ama Ricky Whittle'ı bir türlü kafamdaki Shadow olarak görememiştim ancak ilk bölümle onun da sırıtmadığını söyleyebilirim. Sadece karakter olarak gereğinden uzun ve çok konuşmasını sevmedim. Belki Whittle'dan değil, dizideki tercih böyle ama ilk bölüm itibariyle adının hakkını verip olması gerektiği gibi, bir gölge gibi hissettirmiyor; macerasının henüz çok başında bürünmesi gereken o halin aksine çoktan dışa dönük biriymiş gibi bir görünüm çiziyor. Dizide bu kadar erken bu tavırlarda olması ilerde yaşayacağı karakter gelişimini de zedeleyecek ister istemez. İlk bölüm itibariyle en beğenmediğim şey oldu bu.

    Uyarlanırken bazı değişiklikler yapılmış, bunların bazıları yerinde ve kitaptakine oranla yapılması daha iyi olmuş olan değişiklikler iken bazılarından karakterler hakkında spoiler vermemek için bilerek sakınılmış (Kitaptaki birkaç replik veya durum olduğu gibi konulsaydı izleyici için tahmini kolay olurdu) ve diziye aktarılmamış, bazı kısımlar da kitaptaki gibi kalsa daha iyi olurmuş ancak genel itibariyle kaynak materyale bağlı kalınmış. Umarım ilerleyen bölümlerde de, özellikle bu bölümdeki
    Audrey sahnesi gibi
    kitapta olanın üstüne koyacak değişikler ortaya çıkarsa yapmaya devam ederler.

    Kitabı okumayanlar için ilk bölüm kafa karıştırıyor, orası kesin ama er ya da geç onun da kotarılıp dizi izleyicisine de her şeyin yerinde bir biçimde aktarılacağını düşünüyorum. Bu dizi herkesin seveceği türden olmayacak belki ama sevenleri için Bryan Fuller ve Neil Gaiman ikilisiyle bir uyarlama olarak çuvallama ihtimali oldukça düşük. Endişeli olduğum tek nokta kanalın Starz olması, ilk başta planlandığı gibi HBO yapsaydı muhtemelen kitabın o huzur verici yavaş akışını dizide de daha iyi alabilirdik. Aksine ilk bölümden kitabın o çok iyi verdiği her şey bildiğimiz gerçekliğin akışında yaşanıyormuş hissine bu kadar erken zıt düşüp bazı doğaüstü şeylere bu kadar erken girmezdik belki.

    Bir de şu Starz'ın abartının dibine vurmaktan asla vazgeçmediği oluk oluk kan sahneleri acayip kötü, acil vazgeçilmesi lazım. Spartacus ile American Gods crossover çekmiş gibi hissettiriyor bu haliyle.

    ----------

    Son kısımda
    Shadow'a yapışan sanal gerçeklik facehugger'ı gibi davranan aletten bahsediyorsanız açıkçası o değişikliği ben de beğenmedim, hatta ilk hareketlenip Shadow'un yüzüne davrandığında ister istemez güldüm. 2001 yılında yazılan bir romanı 2017'e uyarlamak istedikleri için böyle bir değişikliğe gidiyorlar muhtemelen ama yine de uçmaya gerek yokmuş. Kitapta yüzsüz adamlar yaka paça Shadow'u limuzinin içine alıyorlardı, aradan yıllar geçip hayal edilen teknoloji 2001'deki haline fark atsa da hala öyle kalmasını yeğlerdim açıkçası.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 1 Mayıs 2017; 22:6:8 >




  • Açıkçası ben beğendim. İzlerken acayip zevk aldım. Bi kere durdurdum o da tuvalete gitmek için.

    Mezarlık sahnesinde "where did you sleep last night" çalması da güzeldi.
  • Maximum_Carnage kullanıcısına yanıt

    Sonunda o aleti görünce bende facehugger bu diyerek güldüm Hadi surata atladı oraları anladık bizim eleman niye rahat bir şekilde hiç şaşırmadan oturuyor buralarda çok saçmaydı . Adam başka bir dünyaya geçiş yaptı resmen , ama tepkisi amca oğlu ile sohbet ediyormuş gibi
  • Yorumlar güzel, ekşisözlük gibi bir ortamda bile herkes beğenmiş yarın bakarım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

  • Bizim elemanın normaldeki yapısı da öyle ama, inanamayacağın kadar pasif görünümlü bir karakter, adı gibi gölge. Az ve kısa konuşuyor, başına ne gelse veya ne ile karşılaşırsa karşılaşsın asla onu şaşırtabilecek bir şey yokmuşcasına soğuk ve normal davranıyor, korktuğu ve içten içe kafasının karıştığı şeyler yok değil ama bunu dışa asla sezdirmiyor, ne olursa olsun her şeye eyvallahı var. İlk bölüm eleştirilerinde kitabı hiç okumamış olanlardan sizinkine benzer eleştiriler gördüm ki bu kesimin böyle düşünmesi de gayet normal bence, dizi onun iç dünyasına kitap kadar inemeyecek ve hiç şaşırmaması garipseniyor haliyle ama bu sahnenin böyle olması bilinçli bir hareket. Hani bakın adam az evvel ne idüğü belirsiz bir facehugger tarafından içine çekildi ve yüzsüz adamların yanında oturuyor ama bunca abukluğun içerisinde hala çok rahat, siz düşünün artık gerisini demek istemişler bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 1 Mayıs 2017; 21:59:13 >




  • Maximum_Carnage kullanıcısına yanıt
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MessiTugi

    İlk sezon bittikten sonra toplu izlemeyi düşünüyorum. Kaç bölüm olacaktı?

    8 bölüm olacak

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.