Şimdi Ara

Ameliyatsız Hemoroid / Basur Tedavisi, Lazer Hemoroid / Basur Tedavisi, Yaptıran Var Mıdır? Yorumlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,


    İnternette bulunan "Ameliyatsız Hemoroid Tedavisi" şeklindeki 15 dakikada Lazer ile tedavi yöntemini yaptıranlar, tecrübelerini paylaşırlarsa çok sevinirim.


    Operasyonun nasıl geçtiği?

    Operasyon sonrası acı, ağrı vs detayları.

    Ne kadar zaman sonra normal hayata dönülüyor?

    Operasyon sonrası TAMAMEN geçiyor mu?


    Peşinen teşekkürler..


    Not: Bendeki seviye şuan 2-3 arası




  • Merhaba


    Ben 2 ay önce ameliyatsız lazer tedavisi oldum. Çok kısa sürdü ameliyat öncesi, ameliyat anı ve sonrası 1 saat kadar sürdü. Ameliyathanede ama toplasanız 15 dakika anca durdum. Çıktığımda ağrı yoktu işe de 1 günlük istirahat edip öyle devam ettim. Oda sonuçta bir işlem oldum uzanim dinlenim dediğim için izin aldım ağrım veya kanamam yoktu. Tamamen geçti iyiki klasik bir ameliyat olmamışım makatım da dikiş olsaydı bakmam çok zor olurdu

  • ben 4 5 sene önce oldum bu sene tekrar etti lazerle yaktırmıştım %90 oranında geçti hatta %100 dü ama nasıl olduysa kabız mı oldum ne oldu anlamadım 5 sene sonra tekrar ağrı yapmaya başladı eskisi gibi kanlı değil ama yine rahatsız eden bir ağrı var. eskiden kan durmuyordu şimdi selpağa az bir şey geliyor o da kanarsa tabi. ama kanamadan ağrı yapıyor içerde meme mi yaptı ne yaptı . valla tüm o dertleri tekrar çekmek gözümde büyüyor çünkü ben lavman falanda yapamıyorum hasta bakıcıya rica ediyorum o uyguluyor tamamen rezillik yani kamuya açıyorsun resmen popoyu. fitil falan biraz rahatlatıyor ama bu 19 mayısta hazır tatil tekrar göstereyim diyorum yat aşağı dersede cumartesi tekrar yaktırırım lazerle. özeller çalışır herhalde. yaptıracaksan hiç durma yaptır müthiş bir başarı oranı var hele kanayan basursa anında durduruyor direkt orayı lazerle dağlıyorlar kan duruyor. dediğim gibi benim 4 5 senedir iyiydi yine başladı ağır kaldırdım 1 2 aydır çok tır geliyor zorlandı galiba üstüne kabız lifsiz gıdalarda eklenince kaçınılmaz son. aslında güzel bir şişse güzel bir şaldır şuldur kanasa kendinden geçecek gibi ama kanamıyor meret kanamayıncada ağrı yapıyor meme benim meme içte dışta olsa otur sıcak suya buz koy krem sür geçer o da yok anasını satayım. ..





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.