Şimdi Ara

Ameliyat için üniversiteden rapor alabilirmiyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ameliyat olacağım ama üniversiteden rapor almam mümkünmü?Şöyle 3 haftalık rapor almam gerekiyor ameliyat + hastanede yatış.Normal lise gibi üniversiteden rapor alabilirmiyim???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sammy... -- 4 Eylül 2012; 22:14:54 >

Orijinalden alıntı: BojanKrunic

geçmiş olsun kardeşim oluyor diye biliyorum. Bende heyet raporu alacağım kayıt olduktan sonra okulu donduracağım. Benim ameliyat süreci 5-6 aylık bir süreç olacak çünkü

geçmiş olsun hocam neyin var ki 5-6 ay sürüyor, merak ettim

Orijinalden alıntı: illet1

quote:

Orijinalden alıntı: BojanKrunic

geçmiş olsun kardeşim oluyor diye biliyorum. Bende heyet raporu alacağım kayıt olduktan sonra okulu donduracağım. Benim ameliyat süreci 5-6 aylık bir süreç olacak çünkü

geçmiş olsun hocam neyin var ki 5-6 ay sürüyor, merak ettim

hocam dizime ve bacakta bir bölgeye daha protez takacaklar. Fizik tedaviydi vs idi bu kadar süreç oluyormuş . Sağolun bu arada hocam . Ben öğrenim kredisine de başvurmştum şmdi heyet raporu götürüp gidemeyeceğim okula. Kredi işi ne oluyor bilen var mı ?
  • eyw kardeş sanada g.olsun. Kesinbi yanıt alamadım gerçi ama Rapor alabilirmiyim? Alınabilirse nasıl oluyor? Üniversite ameliyat için durumun uygunmu diye rapormu istiyor hastaneden yksa direk hastaneden raporu alıp üniyemi veriyosun

Orijinalden alıntı: Sammy...

eyw kardeş sanada g.olsun. Kesinbi yanıt alamadım gerçi ama Rapor alabilirmiyim? Alınabilirse nasıl oluyor? Üniversite ameliyat için durumun uygunmu diye rapormu istiyor hastaneden yksa direk hastaneden raporu alıp üniyemi veriyosun

bildiğim kadarıyla heyet raporu kardeşim ama onu sor yinede
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.