Bildirim
Ameliyat için üniversiteden rapor alabilirmiyiz?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
uppp
_____________________________ -
geçmiş olsun kardeşim oluyor diye biliyorum. Bende heyet raporu alacağım kayıt olduktan sonra okulu donduracağım. Benim ameliyat süreci 5-6 aylık bir süreç olacak çünkü _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: BojanKrunic
geçmiş olsun kardeşim oluyor diye biliyorum. Bende heyet raporu alacağım kayıt olduktan sonra okulu donduracağım. Benim ameliyat süreci 5-6 aylık bir süreç olacak çünkü
geçmiş olsun hocam neyin var ki 5-6 ay sürüyor, merak ettim_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: illet1
quote:
Orijinalden alıntı: BojanKrunic
geçmiş olsun kardeşim oluyor diye biliyorum. Bende heyet raporu alacağım kayıt olduktan sonra okulu donduracağım. Benim ameliyat süreci 5-6 aylık bir süreç olacak çünkü
geçmiş olsun hocam neyin var ki 5-6 ay sürüyor, merak ettim
hocam dizime ve bacakta bir bölgeye daha protez takacaklar. Fizik tedaviydi vs idi bu kadar süreç oluyormuş . Sağolun bu arada hocam . Ben öğrenim kredisine de başvurmştum şmdi heyet raporu götürüp gidemeyeceğim okula. Kredi işi ne oluyor bilen var mı ?_____________________________ -
eyw kardeş sanada g.olsun. Kesinbi yanıt alamadım gerçi ama
Rapor alabilirmiyim? Alınabilirse nasıl oluyor? Üniversite ameliyat için durumun uygunmu diye rapormu istiyor hastaneden yksa direk hastaneden raporu alıp üniyemi veriyosun
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Sammy...
eyw kardeş sanada g.olsun. Kesinbi yanıt alamadım gerçi ama
Rapor alabilirmiyim? Alınabilirse nasıl oluyor? Üniversite ameliyat için durumun uygunmu diye rapormu istiyor hastaneden yksa direk hastaneden raporu alıp üniyemi veriyosun
bildiğim kadarıyla heyet raporu kardeşim ama onu sor yinede_____________________________ -
up _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler