Şimdi Ara

Amelelik mi yapıyoruz Oyun mu oynuyoruz arkadaş?... İçeri lütfen... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
4
Favori
8.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • zorctr Z kullanıcısına yanıt
    dostum onunda sitesinde obt tarihi yazmıyor.

    Simdi gördüm dostum yarın obtymis facebook sayfasında en azından sans vermek lazım dh ca toplanıp bisiler yapabiliriz gelcek cok kisi varsa indiriyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KargalarınKargasası -- 27 Mayıs 2015; 16:29:09 >
  • acık beta yarın 28 mayıs dıye duyurusu yapıldı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zorctr

    echo of soulsa gelmenızı tavsıye ederım arkadaslar yarın acık betası var oyunun

    Beklentimin altında grafikleri felan ama deniyeceğim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KargalarınKargasası kullanıcısına yanıt
    http://www.aeriagames.com/forums/en/viewtopic.php?t=2445035


    klana gelebılırsın yaklasık 15 kısıyız faceden msj atarsan arkadaslarım yardımcı olurlar
  • zorctr Z kullanıcısına yanıt
    cbt sürümüün üzerine patch mi attırsam yoksa obt yi tekrar mı kursam? Ben en iyisi obt tekrar kurayım düzgün kurulum olsun.
  • GrandTurco kullanıcısına yanıt
    B.Kara42 kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarıyla moba istemiyorsun farkındayım ama Heroes Of The Storm'u dene derim. Oyunu kapalı betasından beri oynuyorum sanırım 2 haziranda f2p çıkışını yaptı - iki gün evvel-. Tüm yorumları okumadım yazıldıysa kusura bakmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sakult -- 4 Haziran 2015; 15:27:32 >
  • :) akıllıca açılmış bir konu, uzun soluklu olacağı kesin.

    Keyifli muhabbetler...
  • Uzun zamandır aşırı fantastik olmayan, kılıçlı yaylı grafikleri düzgün f2p MMORPG arıyorum. Bulacağımı sanmıyorum yine de şansımı deneyeyim.
    4Story, Metin2, World of Warcraft ve LOTRO denedim çoğu p2w, para vermeyince amele gibi zindan temizliyorsun. Para verince de daha fazla para veren eleman yine eziyor kesinlikle p2w oyunlara emek harcamayın.
  • wow p2w mi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TearsForFears

    wow p2w mi

    Hayır, denediğim oyunların çoğu p2w. WoW'u pek anlayamadım. Uzun süre 1 level karakterle takıldım sonra görev yerlerini araştırdım vs. lakin fazla muhabbet olmadığından karakterimi silip çıktım. Gameforge oyunlarının tamamı p2w, ben de zamanında bayağı yatırmıştım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Montmartre -- 5 Haziran 2015; 20:24:05 >
  • Gameforge AION
    Milyarlarca para ver o itemleri dusurmedigin surece veya o savaslara katilip subay silahi almadan sürece eline geçen hiçbir sey olmaz. Gameforge gibi bir ilgisiz firma olmasina ragmen oyun NCSoft'a bagli oldugundan dolayi update gelmektedir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben wow da 60 ı geçtim 20 lvlden beri zindan yapıyorum 1 tane görev yapmadım her seferinde farklı zindanlar geliyor ve zindanlar item expi iyi karşılıyor.p2w değil ayrıca p2p oyunlarda p2w mantığı olmaz.
  • Ben de aynı durumdan muzdaribim ve benzer geçmişe sahibim. En uzun süreli oynadığım oyun Conquer Online'dı. Uzun zamandır lol, dota 2 oynuyordum en sonunda geri mmorpg'ye dönmek istedim ve uzun arayışa girdim en son blade and soul geldi aklıma baktım rus serverı varmış ingilizce hemen girip denedim lag yok ve beğendim. pve, pvp gayet güzel. tavsiye ederim.
  • beyler hayır allah aşkına tüm bu konudaki yazıları okudumda bana wowun neyini savunabiliyorsunuz onu anlamadım kardeşim oyunun resmen suyu çıkmış ben her ay para verecem ebem ağlayacak arenalarda ee ve pvelerde diyelim bide...sınır var..haftalık zindanlara (girmesi gerekli asıl raidlere)sınır var oldu olmadı ce eee 1 hafta bekleyin lütfen mantığı aynı şekildede arenalarada geçerli alabildğin arena puanıu belli ee hadi zamaaanla yaptın ana oda nesi yeni cartcurt paketi gelmiş aa yeni 10 yada 5 lvl daha artmış ama benim ciğerim sökülmüştü o psikopat oyuncularla 2v2 arenalarda oranımı arttırmak için:(hadi baştan yine başladık 1-2 sene aa yeni paket yeni lvl benim anam yıllardır ağlasada yeni paketle beraber oyuna 1-2 haftalık adamla aynı itemlere sahibim nerde kaldı benim rütbem forsum itemim emeğim zamanım!ha bide her ay takır takır para verecem 3-5 ay ara versem ki aralarda durmadan arena sezonları yeni raidler fln falan o pakette hayda en sağlam oyunculardan biri olan ben çöp olmuşum:( ne yani vaktimizmi bol yoo çalışıoz anca gece oturabilioz çoğumuz justin bieber hayatı yaşamıoz heralde para kazanana kadar anamız ağlıodur dediğim oki inanın o taşkafa online(knight)bile o konularda çoğundan sağlamdır en azından ok bilioz zamane shardları iron neckleri paha biçilemezken şu an pazarda bulunuodur ama yeni çıkanlarıda üzerinden devam ettiği için yanınıza kar kalıodur örnek iron çıktı 3 ironla birleşecek iron +1 olması için vb.. yine üzerinde sağlam itemlerin işe yarayacak healer arkadaşınla heallesin seni kas item 1 kere yaptınmı seti yıllarca efsanevi oyunculardan olursun tabi playerlikte ister
    demek istediğim odurki wowa taş atmıom 6-7 seneden fazladır psikopatcasına warriorla gecelemişimdir ister orjinal ister private ama emeğin çöpe gittikten sonra kendini direk eşeek gibi hissedebilirsiniki ben öle hissettim...ha knighttaki gibi kalıcı itemlerin ve cz efsanesi olan bir oyun bulabilirseniz olur cidden tüm donanımhaber oyuncularıyla çullanırız düşmana yoksa lolde monoton dota yıllardır alışamadım böle ezilmedim bi oyunda hayatımda dota gibi w3 tabanlı oyunlarda(moba)ha bana arcageyi okdum cidden ciddimisiniz geminiz yıkılıo savaşta eeee o mübarek planörünüzle fışşşt öbür gemiye uçuosunuz sudan çıkıp ne bu saçmalık yada 30-40 klandan adam alıp düşman kalesine vııın havadan uçup baskın ee hani kalyi basacakken mancınık falan ulan f16 mı bu planör kanatlar kafanıza göre kalenin istediğiniz yerine gidiosnuz allah ne verdiyse kesiosunuz..yoksa bahsettikleri vaadler olaydı dünyanın en iyi oyunu olurdu tartışılmasız arcage ama nerde el yapımı kale fln basıon firmanın istediği gibi oluo sınırı olsun yüksekliği olsun yok efendim fantazilere göre param bol arcagede oyunculara para veriom adamlarda bana klan için harfiyat eşşekleriyle mal getirip taş koyuyor zamanla 10 futbol sahası büyüklüğünde yada daha zenginim 50 futbol sahası büyüklüğünde kalem oluo ee ona göre adamlarım arkadaşlarımda takılıo alanım geniş çiftcilere oyunculara para verip mal alıom satıom fakirsemde ekmeğimi çıkartıom balıkcılık yapıp ama teknemi elle yapıcam çat çut odun getirip marangoz oyuncuya kestirip tutkal boya çivi falan.. nalbur oyuncuya para verip 2-3 arkadaşla 2-3 güne zamanla ekmek teknemi çıkartıp halci oyunculara en uygun parayı veren oyuncuya malımı satacam pieehh aptal fantazilerim..malesef boş hayallerim..neyse lafı dahada uzatmayıp en azından wow gibi pvp sistemi sağlam olup knight gibi kalıcı olan itemlerim varsa tavsiyelerinizi bekleriz hatta öle sağlam olsunki tüm donanım haber oyuncularıyla ordu olup fethedelim..şu an oynadığım oyun ise marvel heroes ama geleceğini pek sağlam görmüom sanırsam diablo 3 gibi monotonlaşacak...iyi günler diliyorum :)




  • Dene Rising Force Online gerekli oyuncu sayısına ulaşıldığında şahane savaşlar oluyor.
    http://rfonlinetr.com/
  • black desert online yeni çıkacak oyunlarda en iyilerinden biri sanırım kore obt sini oynuyorum karakter tasarımları vuruş hissi süper.EU ya gelsede başlasak.Oyun f2p fakat p2w değil.Markette sadece kostüm vb. eşyalar satılıyor.
  • black desert a kadar oynanacak mmorpg yok boşuna aramayın black desertında yayıncısı önemli oyun süper ama yayıncı isterse efsane yapar istersede yerin dibine sokar...
  • Hocam dediklerinden bende sıkıldım fakat şöyle bir durum söz konusu MMOrpg nin mantığı farmdır zaten farm yapmadan nasıl item kasacaksın.Gerçek hayatın gibi düşün aylarca çalışıp para kazanmadan istediğin arabayı nasıl satın alabilirsin? Veya aylarca çalışıp yeni çıkan cep telefonunu alıyorsun hop 4-5 ay sonra yenisi çıkıyor ve onun için çalışıp onu almaya çalışıyorsun.MMOrpg de bu şekilde yürüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrednL.triceps -- 16 Temmuz 2015; 18:47:02 >
  • İnceleme niteliğinde ki konun için teşekkür ederim öncelikle.

    Bende ne yazık ki bulamadım hala güzel bir oyun. Knight'a döneyim dedim pvpler edit itemler yüzünden sarmadı. Usko zaten lanet. Kalan serverlarda çöp.
    Neverwinter denedim iyi değildi ama eğlendirdi. C9 denedim oyunda kimse yoktu neredeyse. Aion'a yorum yapmayacağım. LoL'üde 1 sene önce bıraktım.
    Rift ise inanılmaz sıkıcı geldi.

    Böyle yani. Şu an aklımdakiler Tera ve WoW. Tera'dan umutlu değilim çok buda diğerleri gibi. WoW zaten wow anlatmaya gerek yok. Arkadaşlar oynasa koşa koşa gitcem ama işte.
  • Karlo kullanıcısına yanıt
    Dostum ben şu aralar Tera yeniden sardım. Yeni pacthdir felan filan takılıyoruz. Ama oyunsuzlukdan takılıyorum. Ayrıca Terada eklemeyi unuttuğum bir şey daha var; Sistemim Fx8350 işlemci, Asus DC II HD 7950 Ekran kartı, Gigabyte GA 990FXA UD5 Anakart, 750 Watt Croshair PSU, İmzamdaki kasa, Colermaster HYPER212 evo soğutucu. Bu sistemde bu oyundan aldığım FPS 8-9-15 arası(Dungeon ve CS de) . Bu oyunun amd ye karsı bir garezi var. Çok düşük intel sistemlerde bile 50 fps alıyorlar ben bu sistemde alamıyorum onu. Optimisazyon felan diyorlar ama hala çözmedim işin aslını. Wow a gelince, artık başlamak için çok geç diye düşünüyorum :) Hala hah ya işte oyunumu buldum diyebileceğim bir oyun malesef bulamadım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.