Şimdi Ara

amd500 overclock???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende amd 500 var normalde 36 37 derecede calısıyor bu normal degilmi dun biosta 5x100 de idi islemci bunu 5x110 a cıkardım amd 550 mhz olarak calısmaya basladı daha sonra ısı 40 42 dereceye kadar cıktı bende eski haline cevirdim sabahta islemciyi zorlamayayım diye 5x90 a dusurdum yani 450 mhz olarak calısıyor simdi sıcaklık 32 dereceye kadar dustu

Ben bu islemciyi 550 mhz olarak calıstırsam calısırmı performansında 1 fark olurmu bir teklike yaratırmı

bunlar sanırım soket islemci fanı degistirebilirmiyim???
    Hangi sıcaklıkta tehlikeli hale gelir islemci
    islemciyi 5x120 ye cıkardım ben 600mhz olarak calıssın diye alarm sesi cıkmaya basladı bilgisayar hic acılmadı bende bios plini cıkardım biosu resetledim
    fanı degistirerek 600 mhz e cıkarabilirmiyim islemciyi
    Yardımcı olursanız sevinirim

• bimiktar voltaj arttırımı yapabilirsin sorunun çözülür sanırım. ramlere de voltaj vermeyi unutma.
    bede de halen aynı sistmden var eski yadigarlardan zamanında 1050mhz olarak kullanıyordum.
  • Biraz daha detay vermelisin çünkü eski anakartlarda agp frekansı ve rem frekansı 1/1 1/2 1/3 gibi ifade edilir bunlarla oynayabiliyorsa agp yi 66 mhz remlerin ise işlemci ile aynı frekansta çalıştır yani 1/1 agp ise normalde 2/3 dür ama en uygunu sen kendin bulmalısın.
  • arbiter
    ya 1050 de calıstırıyorsan super ya sen nerdensin ben izmirdeyim getirsem overclock yapabilirmisin sen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.