Şimdi Ara

AMD’ye büyük şok: Nvidia ortaklık programı yeniden başlıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
3.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Simdi bu ARM olayını bilmiyorum.Zaman gosterir herseyi Koskoca bir sirketin CEO su ve Yuksek ELektronik Muhendisi ve Piyasanın icindeki Kadın da herseyden haberdardır diye dusunuyorum.

    X86 ya guveniyoruz,inanıyoruz diyorsa gerekceleri mutlaka vardır.


    Diger konulara gelince Hep mi Tesafuf olur?Bir Olur İki Olur 3 olur Hep mi olur.

    AMD Kasıp Kavururken hala 90W lık Intel islemcileri kullanıyorsan, AMD Laptoplarda ne tesaduf eseridir ki hep kotu fan, yetersiz sogutma,Ekran KArtına temas etmeyen termal padler,ucuz malzemeler,kotu plastik vb kasalar, kotu ramler hep mi tesaduf olur.


    Erdi Ozuag anlattı iste Nvidia da Intel de ureticilere baskı yapıyor,partner programı vs icat ediyor benden baska ekran kartı kullanmayacaksın diyor, benden baska islemci kullanamayacaksın diyor.Kendi Adınla da degil de Asus yerine Arez, MSI yerine Abidik Gubidik, Gigabyte yerine Telmasa adı altında ureteceksin diyor.Kalitesi dusuk oluyor.Sogutma,Termal pad ne hikmetse hep yetersiz oluyor.


    Adam Fırından Ekran Kartı cıkarıp aklı sıra sov yapıyor Fırından 10 sene onceki 1050Tİ yi cıkarıp 3 katı fiyatla tuketiciye sunuyor.Yemisim gelistirdigin teknolojiyi Optimus mus ,DLSS imis vs imis.Bu Fİrmalara Rekabete Aykırı,Tekel Olusumu ve Baskı,Diretme den Milyar DOlarlık Milyon DOlarlık cezaları basacaksın.

    Intel olsun Nvidia olsun hic adil rekabet etmek istemiyor.Bana MSRP nin kac katına urun satıp, 1050Tİ yi dalga gecer gibi verip onu da fahis fiyattan veriyorsan aman teknolojin kalsın.


    AMD kasıp kavururken AMD li laptop olmaması sadece Stok sıkıntısı ile acıklanabilir mi?Boyle birsey var mı?

    10 yıldır aynı islemcileri ısıtıp ısıtıp gazlıyor digeri de 6-7-8-9-10 Al Birini vur otekine hepsi aynı islemciler tek yeni nesil 11. Nesil , 10 yıldaki tek yenilik bu onda da yine Anakart aldırıyor.Intel teknoloji de lidermis.Aman oyle liderlik olmaz olsun.





  • AMD konusunda ASUS tıraş bir markadır uzak durun! Kasıtlı gibi heriflerin neredeyse her AMD ürününde hatalar çıkıyor bir şeyler oluyor. Hiç işim olmaz.

  • Haber başlığı tık almaya çalışan malum gazete sitelerinden terk gibi olmuş.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.