Şimdi Ara

AMD Ryzen Kullanıcı & Tartışma Konusu: 668 Kullanıcı (Güncel) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.678
Cevap
138
Favori
356.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eski makinaya taktım, driverı yükleyene kadar bir iki kere makina dondu, yüledikten sonra sorunsuz çalışıyor. Hatta makina coştu, Photoshop ta fan sesinden durulmazdı, şimdi gayet serin ve sessiz. Geri vermesem mi acaba, 670 liraya bu kartı bir daha nerede bulucam.
  • ARroWCoLT kullanıcısına yanıt
    Hocam içine siniyorsa kullan tabi, Fiyat olarak iyiymiş gigabyte olan modeldemi aynı fiyattı?
  • Bu satışta yoktu, piyasada tek pervaneli Msi 1050 ti pek kalmamış zaten, fiyat olarak üç aşağı beş yukarı aynılar. Eski makinaya takılı kullanmaya başladım bile, Ryzen i EVO 850 siparişi verdim, o geldikten sonra kuracağım. Ekran kartı eski makinayı bile coşturduğuna göre içime sinecek artık Eski 8600 Gt de Msi marka. Kırmızı plaket üerinde benzeri şekilde erime izleri onda da var ve 10 yıldan fazladır sorunsuz çalışıyor.
  • ARroWCoLT kullanıcısına yanıt
    Birtek Msi'da rastladım bu tarz bir duruma tam nedeni nedir acaba, güzel bir sistem olacak güle güle kullanın şimdiden
  • Ryzen 1600 işlemci alacağım. Yalnız anakart konusunda kararsızım. Çift ekran kartı kullanacağımı sanmıyorum. 1800 Lirayı geçmeyecek şekilde anakart işlemci ram i halletmek istiyorum. Biraz OC ile stabil şekilde çalışacak anakart öneriniz nedir acaba? Fiyatı çok yakın olması durumunda b350 yerine 370 almak mantıklı mıdır ?
  • Leo35A L kullanıcısına yanıt
    Hiç gereği yok. x370 boşa masraf. MSI veya Asus B350 al gitsin.
  • Ryzen ve Nvidia kullanıcıları 2 gün önce çıkan Nvidia driverlarını yüklesin. Chrome bir 10 kat falan hızlandı herhalde.
  • Merhaba,



    Asus b350 rog strix

    ryzen 5 1600

    8 GB Hyperx Furry Red 2666 Mhz Ddr4 ram aldım.



    yalnız ekrana görüntü gelmiyor. power a basıyorum herşey başlıyor çalışmaya görüntü yok. Yanlış montaj yapmış olabilir miyim? Ram ryzen uyumlu deniyordu ama Anakart in uyumlu listesinde yer almıyorsa yine böyle acilmamasi gibi birşey olur mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leo35A L kullanıcısına yanıt
    Ekran kartın var mı? Yoksa Ryzen'le on board görüntü alamazsın.
  • Ekran kartım var hocam, ram konusunda düşünüyorum. Hyperx amd uyumlu olarak söylüyor rami. yalnız anakart in listesindeki ram larder benimki '' HX426C16FR2/8 '' yok. 2133 de çalışır herhalde diye düşündüm ben 2666 olmasa da ama görüntü gelmemesi can sıkıcı.



    önemi varsa eğer, ram larin biraz üzerinde Anakart üzerinde bir led var.. turuncu yanıyor o. anlamı nedir bilmiyorum bir açıklama. göremedim.



    onun dışında Mause ve klavye de bir ışık olmuyor kasayı çalıştırsamda.. Mause led ı yada klavye ışıklarında hareket yok.



    Ramin Anakart listesinde olmaması bu soruna neden olur. mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leo35A L kullanıcısına yanıt
    Montajda bir sıkıntı olabileceğini düşünüyorum, Fare ve klavyede'de herhangi bir ışık yok diyorsun bu nedenden dolayı tüm bağlantıları tekrar kontrol ederek birleştirmeni öneririm.
  • Speaker taktım herhangi bir ses alamadım, ram den şüphelendiğim için rami çıkardım en azından bip seslerini alayım diye yine gelmedi ses. Söktüm geri paketlerine koydum işlemci ve ram i göndereceğim geri, kontrol etsinler
  • Dün akşam parçaları birleştirip bilgisayarı çalıştırdım. Stok fanı monte etmek ne kadar zormuş, bir tarafı az vidalıyorsun diğer taraf kasıyor, vida yerine kavuşmuyor, üstten bastırmak zorunda kalıyorsun, vida boşa dönmüş, metal tozu çıktı, yalama olacak diye korktum ama, neyse sağ salim hallettim. Windows için Rufus la hazırladığım USB tırt çıktı; %39 da dosya bozuk uyarısı ile yüklemeyi durduruyor. Bugün tekrar Windows 10 indirmem gerekecek.
  • Windowsu yükledim, ikinci çekirdek sürekli 42 de görünüyor, diğer ısılarda da bir dengesizlik var, termal macun fanı takmaya çalışırken işlemcinin bazı yerlerinde bozulmuş olabilir mi?

    AMD Ryzen Kullanıcı & Tartışma Konusu: 668 Kullanıcı (Güncel)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARroWCoLT -- 14 Ekim 2017; 17:22:9 >
  • ARroWCoLT kullanıcısına yanıt
    https://tb.rg-adguard.net/index.php
  • Selamlar...2007 yılında topladığım AMD Athlon X2 4000 i nihayet Ryzenlerın çıkması ile emekli ettim...O zamanda f/p olarak toplmaya çalışmıştım bugünde, orta direklik baki yani...Yeni sistem aşağıda, anakart geldiğinde üzerinde 5 küsürlü bir bios vardı, ramleri profile 1 e getirip 2933mhz ayarlamama rağmen her yeni açılışta oc uyarısı verip 2133mhz e düştü...Sonra bios update aklıma geldi, son çıkan 0902 biosu yükledim...Artık 2933mhz de sorunsuz çalışıyor ramler...

    AMD Ryzen 5 1600
    Asus Prime B350-Plus
    Corsair Vengeance Led 16GB (2 x 8GB) DDR4 DRAM 3000MHz C15 (CMU16GX4M2C3000C15R)
    Asus ROG Strix GTX 1050Ti OC 4GB
    Kingston SA400S37/240GB SSD
    Zalman Z3 Plus + Zalman ZM600+ PSU
  • Arkadaşlar Ryzen sistem kurduğunuzda eski sisteminizde kullandığınız harddiski yeni sistemin görmediği oldu mu? Eski kasada kullandığım 320Gb Seagate ve 1Tb Samsung sata hardisler. 320Gb Seagate sorunsuz görünüyor, 1 Tb Samsung kayıp. Biosta görünüyor, disk yönetiminde belirsiz disk olarak yanında ünlem işareti var. Eski kasadan söktüğüm parçaları tekrar toplayıp eski sistemi çalıştırdım, diskte sorun yok.
  • ARroWCoLT kullanıcısına yanıt
    Ben yeni sistem kurduğumda yaşamıştım bu sorunu yanlış bir seçim yüzünden'de içindeki tüm dosyalar silinmişti, Windows'dan kaynaklı bir durum sanırım
  • Windows 10 a geçtim, ondan olabilir doğru. Eski sistemi tekrar kurmasam disk raw olmuş gibi formatı yiyecekti ve çektiğim fotoğrafların Lightroom katalogları olduğu gibi içindeydi, neye güvenip yedek almadıysam artık. Şimdi hepsini harici diske yedekledim.

    Yukarda sıcaklık değerleri vermiştim, sende 2. çekirdeğin durumu normal mi? Sürekli diğerlerinden daha sıcak...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARroWCoLT -- 15 Ekim 2017; 23:18:46 >
  • ARroWCoLT kullanıcısına yanıt
    Bazen bu şekilde durumlar oluşabiliyor sensör hatasıda olabilir, Aida 64 programıyla'da kontrol edermisin?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.