Şimdi Ara

AMD Ryzen ailesine özel G.Skill bellek serileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • AMD Ryzen ailesine özel G.Skill bellek serileri
     

    İşlemci pazarında iyi bir hava yakalayan ve şimdiden stokları tüketen AMD Ryzen ailesine yan bileşen üreticilerinden de destek geliyor. Ünlü G.Skill, seriye özel yeni bellek kitlerinin tanıtımını yaptı.

     

    Firmanın yeni DDR4 RAM bellekleri Flare X ve FORTIS adındaki serilerde toplanacak. Bellekler AMD Ryzen işlemci platformu için özel olarak tasarlandı ve test edildi. Bunun anlamı XFR gibi hız aşırtma teknolojilerine ve AM4 soket tiplerine uyumluluk demek oluyor.

     

    Flare X

     

    Flare X serisi DDR4 bellekler hız aşırtmaya yönelik olarak tasarlanmış. DDR4-2133MHz ve DDR4-2400MHz bellek hızlarının yanında üst seviye için DDR4-3200MHz ve DDR4-3466MHz frekansları mevcut.

     

    Ayrıca Bkz.Samsung telefonlarına RCS desteği geliyor

    G.Skill, ASUS ROG Crosshair VI Hero anakart ve AMD Ryzen 7 1700 işlemcisi ile yaptığı hız aşırtma testlerinde çok yüksek hızlara ulaştığını ifade ediyor. Yeni bellekler AMD için şimdiye kadar tasarlanan en hızlı G.Skill bellekleri. Seride 16GB-64GB arasında kapasiteler yer alacak.

     AMD Ryzen ailesine özel G.Skill bellek serileri

    FORTIS

     

    FORTIS DDR4 RAM bellekler ise daha çok maliyet gözeten tüketicilere hitap ediyor. DDR4-2133MHz ve DDR4-2400MHz hızlarına sahip olan bellekler yine 16GB-64GB arasında değişen kapasitelere sahip olacak. Her iki serinin de ay içerisinde piyasada olacağı açıklandı. Henüz fiyat bilgisi mevcut değil. 

     AMD Ryzen ailesine özel G.Skill bellek serileri







  • şu andaki sistemimde SNİPER serisini 4X4GB olarak kullanıyorum,ne yalan söyliyeyim ilk başlarda tereddütlerim vardı ama gayet güzel çıktılar,5 senedir sorunsuz kullanıyorum.

  • ya şu XFR yi kullanmayın artık rezil oldular o konuda işlemci en fazla 200mhz artıyor çöp intel oc konusunda canavar

  • İşini bilen 2x8 3200 altına düşmesin
  • "AMD'ye özel seri" etiketi bir pazarlama stratejisidir.
    Baktılar ki amd popüler olmaya başladı, "amd'ye özel" diye satacaklar.

  • ehhalil kullanıcısına yanıt
    Maksat piyasa hareketlensin işte. Şuan satılanlar da Ryzen işlemcilerle kullanılabiliyor zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 4 Mart 2017; 12:37:28 >
  • "DDR4-3200MHz CL14 1,35v" güzel gözüküyor.

  • Bellek dediğin ya uyumludur, ya değildir. AMD ye uyumlu bellek! Yersen!
    Bu kandırmacaya aldanıp, satın alan çok olacaktır.

  • Siz yinede anakartınızda bclk generator olmasına özen gösterin.
  • bu konuyu gördüğüm iyi oldu baya kafa karışıklığı yaratmıştı bu ram olayı ram ddr4 ise hapsi uymalı RYZENE özel ram nedir yaw neyse alttaki videoda tam anlayamadım hepsi olur mu diyor sorunlu mu diyor tam çözemedim. bende bir soru sorayım tecrübeli arkadaşlara corsair mi kingston mu?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 19 Mart 2017; 2:16:23 >




  • Gskill zaten fiyat/performans ram üretiyor, fazla bir ücrette talep etmiyorki, digerleri ne diyorsa o da asagi yukari ayni seyi yaziyor fiyat etiketine, indirimden cok cok uygunada bulmak mümkün(performans serileri daha cok). Simdi ryzen uyumlu yazmis, ne var bunda? gayet uygun bence. Test ettik hic bir sorunu yoktur diyor. O ramleri zaten bilen biliyor.
  • Mukarnas kullanıcısına yanıt
    uyumlu demesi mesele değil mesele ryzene uyumlu ram çıkardık deyip milletin kafasını karıştırmak bunu gören diğer ramler uyumsuz mu deyip şüpheye düşebilir örnek ben bile arama yapıyorum Google de ryzen uyumlu ram diye acaba çıkar mı diye
  • İyide sizler hiç bir 350 veya x370 yonga setli bir anakartın bellek listelerine bakmadınızmı ? Atıyorum x markası 3000 mhz ram satıyor, hemen yanındaki sütunda ryzen işlemcinin bu ram' in frekansını 2400 mhz göreceğini listede gösteriyor.



    Listelere kendim göz attım, asus x370 prime ve 350 plus. Dilerseniz sizlerde göz atın g.skill yalan yerer ürünü satmak için bir haber ve ram üretmeyecek...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMD inceleme için dağıttığı sandıklara Corsair LPX 3000Mhz ram koymuştu ama gel gelelim işlemciler 3000Mhz desteklemiyor. Yani 2933Mhz veya 3200Mhz olarak kullanmak gerekecek. Ben de AMD'nin tanıtımda yolladığı ramlere güvenip Corsair LPX 3000Mhz ram aldım bakalım. En kötü OC yapıp 3200Mhz olarak veya 2933Mhz kullanırım diyorum. Tabi R5 alırsam. İşlemci anakart ve ssd hariç sistem siparişimi verdim beklemedeyim.
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Kullandığı Titanium anakart için 3 adet bios çıktığını ve 3. biosta Kingston Savage hariç hepsinin çalıştığını sölüyor. Ram alırken anakart üreticisinin sitesinde yazan desteklenen ramlerden alınmasını tavsiye ediyor. Henüz tam oturmadı sistem diyor. Zaten üstteki mesajımda da yazdığım gibi AMD test için verdiği işlemci anakart ve ram sandığında Corsair LPX 3000Mhz ramleri vardı.
  • twisted_tlh kullanıcısına yanıt
    biz herşeye bakıyoruz sen merak etme am4 anakartlar ve işlemcileri oc ile 3200 hatta 3400 mhz rami de destekliyorlar 3400 bios güncellemesiyle gelecek deniyor yani. artı konudaki rame de bir şey demedik sadece bilmeyenin kafası karışabilir ryzene özel ram deyince dedik



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 20 Mart 2017; 17:42:27 >
  • teşekkürler bilgi için evet Corsair daha çok alınıyor bu sistem için
  • Burda bir birimize yardımcı oluyoruz ve yardım ederken bilgilendirmek çok daha önemli. Bende bu yüzden yazdım açıklamamı, böylelikle yardım etmiş olduğumuz insanıda bilgilendirmiş oluyoruz yanlışmıyım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: homebird


    Bellek dediğin ya uyumludur, ya değildir. AMD ye uyumlu bellek! Yersen!
    Bu kandırmacaya aldanıp, satın alan çok olacaktır.

    bilip bilmeden konuşmayın, ryzen yeni çıktığı için çoğu 2400, 2666, 3000, 3200 mhz diye aldığın bellekleri desteklemiyor. 3000 MHZ diye alıyorsun 2133 mhz olarak çalışıyor. O yüzden destekli yazmış, 3000 alırsan ryzenda sorunsuz 3000 kullanabilirsin anlamında.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.