Şimdi Ara

AMD Ryzen 9 5900X Kutusuz 1 Aylık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri
  • Son Yorum 12 ay
  • Cevaplayan Üyeler 3
  • Konu Sahibinin Yazdıkları 2
  • Ortalama Mesaj Aralığı 5 gün 8 saat 24 dakika
  • Konuya En Çok Yazanlar
  • TheSayer (2 mesaj) hernos2 (1 mesaj) magi34 (1 mesaj)
  • Konuya Yazanların Platform Dağılımı
  • Masaüstü (1 mesaj) Mobil (3 mesaj)
  • @
Konunun Etiketleri
AMD #AM4 AMD / Intel #AMD Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
    1 AMD Ryzen 9 5900X Kutusuz 1 Aylık

Ürünü yurt dışından bir tanıdığım vasıtasıyla getirdim. Sıfır olarak geldi. Kendi sistemimde yalnızca 1 ay kullandım. Kutusu yoktur. Kendi şeffaf plastik korumasıyla elden teslim teslim edebilirim. Resim temsilidir. Ürünün plastik kabı resimdeki ile birebir aynıdır.

AMD Ryzen 9 5900X Kutusuz 1 Aylık

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 6750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Garantisi dahi yok ve sıfırdan sadece 1k aşağısına mı satıyorsun? Tokatlamaya insan arıyorsun galiba :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hernos2 kullanıcısına yanıt

Yok kardes 6 bin yazinca senin gibi 4 bin olur mu diyenler icin yusek tutuyorum fiyati

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat arkadaşın dediği gibi biraz yüksek ama benim asıl değinmek istediğim bu sadece sizle alakalı değil genel olarak diyorum. Bir malın koruma bandı açılmışsa artık o sıfır olmuyor. Temiz olabilir anlıyorum satıcı bu konuda samimidir de ama ne yazık ki sıfır değildir. Ürünü aldım denemek için çıkardım geri koydum, 2 saat kullandım geri kutusuna koydum vs vs. durumlar ile koruma bandı açılmamış ürün arasında fark vardır. Bunlar hassas parçalar takarken çıkartırken her şey olabilir.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.