|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Kimse değinmemiş ama tek çekirdek skoru olarak muazzam ötesi farkın yansımalarını oyun performansında göremiyoruz. 10900K single core: 531 5900X single core: 641 CB 20 de 110 single core farkı ne demek biliyor musunuz? öyle böyle bir fark değil ama bu kadar uçuk farkın oyunlara minimal derecede yansıması yada tek tük oyunlar harici fazla yansımaması AMD nin halen daha bellek gecikmelerini yeterli seviyelere getiremediği anlamına geliyor. Bakın buraya yazıyorum zamanı gelince alıntılarsınız Intel yeni çıkaracağı işlemcilerle tek çekirdek skoru olarak AMD nin gerisinde kalacak fakat oyunlarda önüne geçecek :) AMD eğer oyun anlamında Intel i mezara gömmek istiyorsa acilen bellek gecikmelerine el atması lazım ki bence atacaktır da. |
Hele çok bilmiş enayilik ihtiyacın olan performansı pahalıya almaktır. Sen gibiler olmasa amd aç kalır zaten😂 2k 4k tüm testlerde 10600k 5800x gibi aradaki fiyata da az da olsa beyin alabilirsin^^ < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
geçen bir e posta geldi oyun verecek sanırım da çok kazık abi fiyatlar yazık yani |
ahahaha intel bile sizin kadar üzülmemiştir geriye düştüğüne. Bon 10600k oldom omo, foyot çok oygondo. :D |
2bin e aldım ne üzülecem la değişik. Benim işimi fazlasıyla görüyor. Fazla para verip ağlayacak olan sizsiniz yazık😭 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şimdi piyasadan 3000 serisi çekilse anında iner fiyatları ve oyun kampanyalarıda gelir ama işte aması var uzun süre A320, B350, X370 anakart sahipleri 3000 serisi işlemci alacak 3000 serisi işlemciler stoklarda uzun süre bulunacak , yazıkki ben ufukta pek indirim göremiyorum bu senaryoda. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
valla ben almam 3000 serisi zaten 5000 seride ısı da iyileştirilmiş deniyor acelem yok elbet makul fiyata inecek ama tarihi belirsiz tabi |
Vay be. Intelin "Ben en iyisiyim, dökülün paraları" değil de " Abi ben bak daha ucuza satıyorum, benden alın" dediği günleri de görecekmişiz demek. |
Her alanda uzak ara ustun olan ve oyunlarda da gecen islemcilero neden 50 usd ucuza versinler? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
He yaw, her nesil %5-10 arası performans artışı olsaydı keşke, o zaman çöp olmazdı. |