< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Selby -- 19 Eylül 2020; 15:23:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Selby -- 19 Eylül 2020; 15:23:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
yazık günah. hiç bilmeyenlere böyle şeyleri çakıp para kazanıyorlar. sahibinden de 1050tilı rx470li sistem toplanır bu paraya. sıfır takıntınız olmasın bütçeniz bu kadarsa. zaten bu sistemleri de çıkma toplamışlardır. 750ti mı üretiliyor bu yılda
![]() |
2020 yılında alınacak bir sistem olduğunu düşünmüyorum. Bütçesi çok kısıtlı olup eğitim amaçlı kullanacak olanlar tablete yönelebilir. Bu sistem ne upgrade için uygun ne de performanslı. Sadece ucuz, hepsi bu.
Ekleme: 750ti benzeri olduğu söylenen (Zamanında öyle söyleniyordu) GTX 860M (4GB GDDR5 olan model) ekran kartlı laptop kullanıyorum, 2 yıldır hikaye tabanlı bir oyunu keyifle oynamadım. Oyun oynanmaz demiyorum ancak vereceği keyif çok kısıtlı. Bütçeniz bu kadarsa ve kesinlikle bilgisayar ihtiyacınız olduğuna eminseniz alternatifi zaten yok(muş). Eğitim amaçlı kullanmak isteyenler için alınır mı tam emin değilim. Elimde her türlü imkan olmasına rağmen çoğu zaman tablet kullanıyorum. Daha pratik ve kullanışlı geliyor. Mutlaka bilgisayar ihtiyacı olduğuna emin olan ve bütçesi çok kısıtlı olanlar için alternatifi olmayan bir seçenek. |
Her şey minimum seçilmiş. Bu işlemciye takabileceğiniz ekran kartı belli. Daha üste çıkmak isteyince PSU yetersiz kalacak. 240 GB SSD yetmez, ona da ekleme yapmak gerekecek. Yani tam olarak minimum bir sistem. Parası bu kadar olup kesinlikle bilgisayar ihtiyacı olan biri alıp kullanabilir, ona sözüm yok.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Selby -- 19 Eylül 2020; 15:23:26 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marslan1999 -- 19 Eylül 2020; 21:48:9 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|