Şimdi Ara

Amd ryzen 1200 8 gb ram 4 gb 750 Ti 2599 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
5.961
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben sistemi beğendim 750 ti düşük ama bu dolar kurunda daha iyisi olmuyor ilerde güncellemede yapabilirsiniz
    Foruma youtube linki ekliyemiyorum

Sistem libki
    teknobiyotik.com / teknoloji sevenlerin ilacı...
    Teknobiyotik A1.5 - AMD Ryzen 3 1200 AF 3.1GHz, GTX 750Ti 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/teknobiyotik-a15-oyuncu-bilgisayari.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Selby -- 19 Eylül 2020; 15:23:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2020 yılında alınacak bir sistem olduğunu düşünmüyorum. Bütçesi çok kısıtlı olup eğitim amaçlı kullanacak olanlar tablete yönelebilir. Bu sistem ne upgrade için uygun ne de performanslı. Sadece ucuz, hepsi bu.

Ekleme: 750ti benzeri olduğu söylenen (Zamanında öyle söyleniyordu) GTX 860M (4GB GDDR5 olan model) ekran kartlı laptop kullanıyorum, 2 yıldır hikaye tabanlı bir oyunu keyifle oynamadım. Oyun oynanmaz demiyorum ancak vereceği keyif çok kısıtlı. Bütçeniz bu kadarsa ve kesinlikle bilgisayar ihtiyacınız olduğuna eminseniz alternatifi zaten yok(muş). Eğitim amaçlı kullanmak isteyenler için alınır mı tam emin değilim. Elimde her türlü imkan olmasına rağmen çoğu zaman tablet kullanıyorum. Daha pratik ve kullanışlı geliyor. Mutlaka bilgisayar ihtiyacı olduğuna emin olan ve bütçesi çok kısıtlı olanlar için alternatifi olmayan bir seçenek.
    Her şey minimum seçilmiş. Bu işlemciye takabileceğiniz ekran kartı belli. Daha üste çıkmak isteyince PSU yetersiz kalacak. 240 GB SSD yetmez, ona da ekleme yapmak gerekecek. Yani tam olarak minimum bir sistem. Parası bu kadar olup kesinlikle bilgisayar ihtiyacı olan biri alıp kullanabilir, ona sözüm yok.
  • Sistemimiz, bilgisayar ağınızdan gelen sıra dışı bir trafik algıladı. Lütfen isteğinizi daha sonra tekrar deneyin. Bu neden oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anaksimenes35

Sistemimiz, bilgisayar ağınızdan gelen sıra dışı bir trafik algıladı. Lütfen isteğinizi daha sonra tekrar deneyin. Bu neden oldu?
    Youtube linki ekliyorum link değişik çıkıyor

https://www.google.com/sorry/index?continue=https://m.youtube.com/watch%3Fv%3DyKoO-LFKG8U&q=EgQuLZpEGL_wl_sFIhkA8aeDS9RKFocMJVIgAryvbdL50sKiRkalMgFy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Selby -- 19 Eylül 2020; 15:23:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• https://www.youtube.com/watch?v=yKoO-LFKG8U&feature=youtu.be

• teknobiyotik.com / teknoloji sevenlerin ilacı...
    Teknobiyotik A1.5 - AMD Ryzen 3 1200 AF 3.1GHz, GTX 750Ti 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik

Eba için iş yapar tablet yerine alınabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: chamurpeace

Eba için iş yapar tablet yerine alınabilir.
    Oyunda oynatır 750 ti okadarsa kötü değil apudan iyi en azından

• 2020 yılında alınacak bir sistem olduğunu düşünmüyorum. Bütçesi çok kısıtlı olup eğitim amaçlı kullanacak olanlar tablete yönelebilir. Bu sistem ne upgrade için uygun ne de performanslı. Sadece ucuz, hepsi bu.

Ekleme: 750ti benzeri olduğu söylenen (Zamanında öyle söyleniyordu) GTX 860M (4GB GDDR5 olan model) ekran kartlı laptop kullanıyorum, 2 yıldır hikaye tabanlı bir oyunu keyifle oynamadım. Oyun oynanmaz demiyorum ancak vereceği keyif çok kısıtlı. Bütçeniz bu kadarsa ve kesinlikle bilgisayar ihtiyacınız olduğuna eminseniz alternatifi zaten yok(muş). Eğitim amaçlı kullanmak isteyenler için alınır mı tam emin değilim. Elimde her türlü imkan olmasına rağmen çoğu zaman tablet kullanıyorum. Daha pratik ve kullanışlı geliyor. Mutlaka bilgisayar ihtiyacı olduğuna emin olan ve bütçesi çok kısıtlı olanlar için alternatifi olmayan bir seçenek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marslan1999 -- 19 Eylül 2020; 21:48:9 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: marslan1999

2020 yılında alınacak bir sistem olduğunu düşünmüyorum. Bütçesi çok kısıtlı olup eğitim amaçlı kullanacak olanlar tablete yönelebilir. Bu sistem ne upgrade için uygun ne de performanslı. Sadece ucuz, hepsi bu.

İlerde adam güncelller neden alınmaz açıklarmısın daha iyisi varsa buyurun önerim bu paraya apu toplanabiliyor ilerde isterse işlemciyi değiştirir 8 gb ram ekler ekran kartı değişir

• marslan1999 kullanıcısına yanıt
    Size katılmıyorum. Gayet alınabilecek bir sistem. Eba için ve idare edecek kadar oyun oynatır.
  • Gayet ucuz bir sistem. Eba için ve fazla zorlamadan oyun oynarım diyenler alabilir.
  • Mark Selby kullanıcısına yanıt
    Her şey minimum seçilmiş. Bu işlemciye takabileceğiniz ekran kartı belli. Daha üste çıkmak isteyince PSU yetersiz kalacak. 240 GB SSD yetmez, ona da ekleme yapmak gerekecek. Yani tam olarak minimum bir sistem. Parası bu kadar olup kesinlikle bilgisayar ihtiyacı olan biri alıp kullanabilir, ona sözüm yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: marslan1999

Evet psu yükseltilip alınırsa ilerde güncellemede sorun çıkmaz gibi ama parası bu kadar olana on numara sistem ilerde güncelleme yapmak isteyen psuyu yükseltip alsın

• ryzen5 3400g
    Gigabyte b450m s2h anakart
    2x8 3200mhz ram

Böyle bir apu sistem toplamak istiyorum 5 senedir bilgisayardan oyun oynamamış biri olarak yeni çıkan üst düzey oyunlarda gözüm yok zaten valorant cs lol gibi oyunları sorunsuz oynaysın yeter ilerde işlemci ve ekran kartı takviyesiyle yükseltmeyi düşünüyorum sizin fikirleriniz nedir

• LambayaFünfDe L kullanıcısına yanıt
    Hocam apu sistemlere hakim değilim, yanlış yönlendirmek istemem.
    Ek olarak konudaki sistemle alakalı gelen tepkilerden sonra piyasaya baktım da bu fiyata sistem kalmamış. Geçen sene 2999₺'ye R5 1600af RX 580 B450 650W ve 24" monitör verildi ( DA-MD1). Güncel kura çevirdiğimiz zaman yaklaşık 3800₺ gibi bir şey yapıyor. Ben bu tip fırsatlar hala oluyor sanıyordum ancak maalesef yok. Sistemi eleştirmem için dengini göstermem olması lazım, bu fiyatta sistem yok.

• 290 daha ekleyin rx560 olsun çok daha iyi bir bilgisayarınız olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: LambayaFünfDe

ryzen5 3400g
    2x8 3200mhz ram

Böyle bir apu sistem toplamak istiyorum 5 senedir bilgisayardan oyun oynamamış biri olarak yeni çıkan üst düzey oyunlarda gözüm yok zaten valorant cs lol gibi oyunları sorunsuz oynaysın yeter ilerde işlemci ve ekran kartı takviyesiyle yükseltmeyi düşünüyorum sizin fikirleriniz nedir
    Bu sistemi al 750 ti ilerde değiştirirsin psuyu yükseltip al ama konudaki sistem

• quote:

Orijinalden alıntı: LambayaFünfDe

ryzen5 3400g
    2x8 3200mhz ram

Bu sistemi al 750 ti ilerde değiştirirsin psuyu yükseltip al ama konudaki sistem

• Bence APU bir sistem dizmek daha yararlı olur bu fiyata 3200G'li.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Decent

Bence APU bir sistem dizmek daha yararlı olur bu fiyata 3200G'li.
    3200 g stokta bulunursa dizilir

• LambayaFünfDe L kullanıcısına yanıt
    Gayet mantikli bir is yapmis olursun. B450 yeni nesil zen3lere dahi destek sunacak, ramin yeterli, islemcin yeterli. Sadece ileride ekran karti alacagini hesap ederek psu secmelisin 550 600w gibi 80+ lar uygun fiyatlara bulunuyor, bugun psu dan kisayim dersen yarin ekran kartı alırken basin agriyabilir

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.