Şimdi Ara

AMD RX 6000 tanıtıldı: RTX 3090’i soğuk terleten ve az güç tüketen RX 6900 XT geldi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
2
Favori
16.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hiçbirini günahım kadar sevmem ama piyasada olmayan 3090 fiyatı düşse hiçte fena olmaz hele hele 3080 falan baya iyi olur

  • Halen fanboyluk yapan var. Nvidia'nın hatalı olduğu konular yokmuş gibi göstermek için ellerinden geleni yapanlar var.


    Paran olsa bile Nvidia 3080-3090 alamazsın paran var alamiyorsun bak. Bunun nedeni stokları iyi ayarlayamamak. Bu bir hatadır.


    Amd Rx6000 Serisinin Access Memory teknolojisini öne sürerek kartları kötülemek nasıl bi kafadır arkadaş. Zaten Rtx30xx seriside, Rx6000 seriside pahali olacak.


    Önemli olan AMD nin yeni teknolojilerle(Access Memory vb.) Nvidia'yi yakalamış ve yarışa dahil olmasıdır.


    Amd Ryzen 1000 serisini 2017 de çıkardığı dönemlerinde intelden halen tek çekirdek anlamında gerideydi. Oyunlarda ciddi bir fark vardi. Şimdi Ryzen 5000 serisi ile bu olay nasıl değişti. Rx6000 serisi ile Amd bunun mesajını çok iyi verdi.


    Amd anca 3070 e rakip olur. Nvidia fiyatları zaten konsollar yüzüne düşürdü. Amd'nin zerre etkisi olmadı evet evet


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Vay be, Mesut Çevik burada onu eleştirenlere yalancı ve fanatik dedi canlı yayınında :D

  • quote:

    Orijinalden alıntı: smalsrol

    Vay be, Mesut Çevik burada onu eleştirenlere yalancı ve fanatik dedi canlı yayınında :D

    Mağdur olmuş demeyin öyle.

  • 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    Tekrardan konu acıp canlı yayında söylediği tüm yalanları belgesiyle herkese sunacaktım ama çirkef, elindeki gücü korumak için her türlü yol mübahtır anlayışındaki insanlar benden uzak Allah'a yakın olsun. Adam göz göre göre yalan söyledi videosunda kendini haklı gösterip mağduru oynamak için.

  • AMD çok iyi yapmış, 3080 istiyordum ama 6800 (xt olmayan) tam benlik olmuş zaten sadece call of duty oynuyorum

  • Ryzen 5 3600x islemciyi x470 anakartla kullandığım ekran kartı Msi gaming x 1080ti.
    Bu sisteme yaklaşacak ekran akrti ne olmalı amd nin. İşlemci gibi ekran kartında da amd ye dönmek istoyorum. 2k monitör oyuncusuyum bu arada :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silent Guardian kullanıcısına yanıt

    Yıllar önce, kaç yıl oldu hatırlamıyorum. Mesut Çevik Apple'a sağlam giydirmişti. Sanıyorum lansmana davet edilmemiş veya ürün gönderilmemişti kendisine. Bununla ilgili midir emin değilim ancak, tüketici (forum ahalisi) Çevik'i pataklamaya başladı. Benim görüşüme göre giydirmekte haklıydı çünkü Apple, sıradan şeyleri devrim gibi gösterip, şak şakçılarıyla alkış tufanı yaptırmıştı. Ancak Çevik Apple'a giydirirken ayarı kaçırdı ve ağzına geleni saydı. O zamanlar mesajlara (-) verilebiliyordu ve Çevik'i her mesajı - 100 - 500 almaya başladı. (-) verme işini, (+) verme ile birlikte kaldırdılar. Ben de buna isyan ettim çünkü forumdaki her konunun ilk mesajı ile + ve - alan mesajlarına bakıp başka konuya geçerdim. Çevik beni alıntılayarak basit ve medeni mesajıma gayet kutuplaştırıcı ve yargılayıcı kavramlarla cevap verip saçma sapan uzattı mevzuyu. O an hesabımı silmeye karar verdim ve bunu da belirttim. Birkaç saat sonra Gün Oksay bana özelden yazdı ve "sizi kaybetmek istemeyiz, kararınızı gözden geçirmenizi dileriz" dedi. O zamanlar forumda aktiftim. Ssd kılavuz falan hazırlamıştım. Şimdi ise her şey format yemiş gibi 🙂. Neyse... Gün'ün mesajı beni sakinlrştirmişti ve hesabımı silmedim. Ancak kendisine de uzun uzun belirttim: "kendini forumun kutsal koruyucusu olduğuna inanmış ve tüketici ile sürekli dalaşma içinde, neden bu kadar gergin olduğunu bilmiyorum ancak buna bir çözüm bulamazsanız bu iş iyice tatsızlaşacak" Gün, Çevik'in çok çalışkan ve üretken olduğunu belirtti. Buna itirazım yok zaten. Kendisinin açık çeke sahip olduğunu da ima etti. Sonrasında Çevik dalaşmaları bıraktı. Sessizleşti. Aradan bir süre geçince mesajlara (+) verme özelliği geri geldi.


    Şimdi uzun zaman sonra AMD sahneye geri döndü, olaylar mobil etrafında dönerken, donanım hortladı ve biz Çevik'i yine benzer bir üslubun ve tarzın içinde bulduk. Mesut Çevik, sohbet veya tartışma işinde iyi değil. Kendi alanında bu ülkenin en az itiraz edilecek kişisi olduğuna inanıyor. İddialaşma, keskin yargılara en kısa sürede varma gibi zayıf yanları var. Ben karşımda Erdi Özüağ varsa susar, o anlatırken olası itirazımı kısık sesle yaparım. Çevik anlatırken, işini yaparken çok coşkulu ve keyifli ama bunun karanlık tarafı ile bir türlü yizleşemedi. Artık sektörün "divası" benim hallerine çeki düzen vermesi lazım.


    Tüketicilerin nvidia haber sayısı ve amd haber sayısı gibi konulardaki saptamaları haksız değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.