Ben 2 gün önce 6100₺' e sattım 10 dakika gibi bir sürede. Adam kapıma kadar gelip kutuyu bile açmadan, kontrol etmeden aldı gitti. Amazon' dan aldığımı, içerisine sipariş özeti ve gift çıktısını koyduğumu söyledim. Fazla önem vermiyor gibiydi. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Amazon.de veya Amazon.com.tr üzerinden satıcısı Amazon Germany olan ürünlerde faturanın bir anlamı yok. Bir sorun olursa iade veya değişim işlemlerini sadece o ürünü alan Amazon hesabı başlatabiliyor. |
Ürünün yeni alıcısıyla hediye makbuzu paylaşılırsa gerekli iade işlemlerini kendisi yapabiliyor bizim hesabımıza giriş yapılmasına gerek kalmadan. |
gigabyte versiyonunu ilana koydum arayan soran yok? bu satış işlemi bana dümen geliyor nedense. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
6100₺ üzerinden biriyle anlaşmamız üzerine gelen 5500₺ teklifine ait görüntüyü ekledim. 6100₺' e sattığımı kanıtlayamam ama 5500₺ teklifini reddettiğime göre satmış olma gerçeğim dümense bilemiyorum. ![]() |
Benim kartı 5.5k ya koydum çok yazan oldu ama satmadım 3060ti ve 3070 almadıkça dursun belki daha da değerlenir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thextra -- 16 Ocak 2021; 18:36:41 > |
Link verin alalım hocam |
|
arkadaşlar selam... msi 5500xt 8gb gaming X aldım.. ama kararsızım.. kart nasıldır? hem mining performansı, hem oyunlardaki fps verileri, hem 2.eldeki satış performansı... 800 tl farkla asus 2060 turbo 192bit 6gb alma imkanım var. sizce 800 tl farkla 2060'a geçilir mi? 5500 xt'yi satmak ya da iade etmek istiyorum yorumlarda pek iyi değil gibi bir izlenim aldım.. |
hocam bende rx 5700xt var 3 aydır kullanıyorum hiç bir şekilde donma atma driver sorunu yaşamadım. |
Hayırlı olsun güle güle kullanın.1080P monitör olduğu için bende 5700xt'yi gerek görmedik arkadaşlarla o yüzden 5600xt seçtik benim kartı. |
|