Merhabalar Ben yakın bir zamanda xfx rx 5600 xt thicc 3 ekran kartı aldım resimdeki gibi. ben ekran kartını 14 Gbps diye aldım fakat radeon yazılımında ekran kartım 12 Gbps diye yazıyor. Acaba bir kazık mı yedim yoksa ekran kartının biosu ile mi alakalı bir durum söz konusu? ![]() ![]() |
BIOS switchini değiş. |
eğer tahmin ettiğim şeyse switch kötü, çünkü ilk takışımda diğer taraftayken ekrana görüntü gelmiyordu. bir daha deneyeyim. teşekkürler hocam edit: hocam switch yaptım sürücyü sildim tekrar yükledim ve düzeldi. çok teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fen0men0 -- 10 Kasım 2020; 4:44:47 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
sürücüyle yüklediğim radeon softwarede sağ üstteki ayarlardan sonra donanım yazıyor orada altında ekran kartının markası yazıyor ekran kartının altında daha fazla ayrıntı ya tıklayınca görünüyor |
İkisinin de soğutması güzel. Bütçeye hangisi uyuyorsa veya görünüş olarak hangisi seni cezbediyorsa onu tercih edebilirsin. Tabi bir de yanlışım yoksa gigabyte 3 sene garanti veriyor sapphire ise 2 sene. Bunu da göz önünde bulundurarak fiyat farkı çok fazla değilse gigabyte tercih edilebilir. |
Güle güle kullanın bende de aynı kart var. Güzel bir model almışsınız. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hayır. Yanlışım yoksa Haziran ayından beri kullanıyorum hiç duymadım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Her kartta coil whine çıkabilir çok şaşırmamak lazım malum doğal bir durum. Çok rahatsız edici seviyede ses yapıyorsa garantiye girer. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 14 Kasım 2020; 1:21:54 > |
Merhaba, RX 5700 XT almayı düşünüyorum fakat oyun hediyeleri hangi sitelerde veriliyor ? |
Merhaba arkadaşlar. 5600 XT kullanıcılarına bir sorum olacak, Call of Duty Warzone oyunun son güncel haliyle FPS değerleriniz ortalama nedir? |