5000 cilere bir sorum olacak 5000 seri ilk çıktığı zaman türkiyede dünyada stok problemi olmuşmuydu ? |
Teşşekkür ederim selamlar.. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Çok yüksek ihtimalle evet. |
Stabil olmazsa her türlü sorun çıkar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
5700 XT Nitro+ sahibiyim. Kart def. olarak 2075mhz/1195v geliyor. Sıcaklığı düşürmek ve performans kaybını minimuma çekmek için 2000/1075 değerleri ile kullanıyorum. Def. ayarlarda kart 2020 2025 mhz kadar çıkarken undervolt sonrası 1950 mhz gibi bir değeri görüyor. 1080p monitörde kullandığım için 70mhz'lik bir azalmanın verdiği performans kaybını hissetmiyorum. Zaten çoğu 5700XT modellerine baktığımızda da 1900'lü frekanslarda çalışıyor. Bizdeki Nitro+ fazla OC yapılmış oradan kısarak sıcaklığı düşürebilirsiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Relinquished06 -- 5 Kasım 2020; 21:38:24 > |
hocam peki bu değerleri girdikten sonra sorun çıkması halinde defaulta getiremiyor muyuz? @Timeguard |
Wattman kurtarma yapabilir kendiliğinden ya da elle resetlersin. Ama ısı sorunu yoksa çok kurcalamayın derim. Sessiz biosa alın verimli bir şekilde kullanın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İstediğin gibi düzenleyebilirsin. Nasıl düşürdüysen yine aynı değerleri girerek def. ayarlara getirebilirsin. |
Selamlar. İki haftalık Sapphire Nitro+ 5700 XT'yi ne kadara satmak gerek? Bir arkadaşım satmak istiyor. Biraz baktık, sıfırı en uygun 4800 lira şu an. |
10 aylık aynı karta sahibim bu soruya cevap bulursan abana mesaj atar mısın ben satmak istiyorum |
Sapphire 5700 XT Nitro+ 10 aylık 2. el fiyatı ne olmalı 3070/3080 alınacak |
Sonunda değişim 5600XT geldi. Sağolsunlar durduk yere 5700 bloklu karttan olduk. Neyse bu kart Ağustos 2020 üretimli. Sanki biraz daha büyük gibi geliyor gözüme. https://www.instagram.com/stories/kytechngaming/2438602446107132629/ |