< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirTemel -- 6 Ekim 2020; 14:57:27 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirTemel -- 6 Ekim 2020; 15:19:15 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
1.4 kabloyu alsanız bile monitör artık 144 hz ile 10bit vermiyor. 8 bite düşüyor. 10bit almak için 120hz e düşürmek gerekiyor. 144hz de hdr ı açınca titremeli gibi bir ifade çıkıyor. Ama eminim eskiden 144hz de 10 bit alıyordum. Amd yeni driverlarda mı kısıtladı, monitöre bios attım o mu kapattı emin değilim. |
Belli başlı şeyler bunlar ben fazla ilgilenmiyorum artık.. Canım istedikçe bakıyorum. Rx 5000 serisini genel olarak kapattım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 6 Ekim 2020; 15:37:42 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirTemel -- 6 Ekim 2020; 16:5:30 > |
Tamam baktım ki kötü gidiyor işler el attım elimden geleni yaptım.. Ama çok belli başlı sürücü kurucağım falan gibi şeylerde de kullanıcı 2dk araştırıp bulup öğrenmesi lazım değil mi? Hep sorarakta bir şey olmuyor 50 kere yazıldığı için çok belli başlı şeyler var artık aynı konuları tekrar etmek istemiyorum yanlış anlama. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 6 Ekim 2020; 16:21:40 > |
valla ben alamıyorum. amd nin ayarlarına girip 10 bite çekiyorum ekran kararıp geri geliyor yine 8 bit anca 120 e alınca 10bit oluyor. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirTemel -- 6 Ekim 2020; 16:20:32 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Sorun hem nvidia da hem amd de hep olacak bak nvidia da var 50.000 tane sorun yaşayan ama orda nvidia zuhahuahua nvidia ekran kartı alınır mı zuhahuhua bilmem ne diye gezen vandallar yok anlatabildim mi? Yardım ediyorlar çözülüyorsa çözülüyor.. Çözülmüyorsa da unutulup gidiyor lafı yapılmıyor anlatabildim mi? En büyük fark da burada işte. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 6 Ekim 2020; 17:13:10 > |