yok ben oyun için değil mining için konuştum zaten. 6800xt yurt dışında da yok, 6800 ile xt arasında mining için xt daha uygun ama olmayınca değere biniyor 6800. Biraz uğraşmak istemiyorum yoksa ülkeye giren her kartı satın alırım açıkçası şu an 3080 olmuş 6800 olmuş fark etmez hacimli mining yapacaksam. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hackintosh çok sıkıntılı iş hocam saç baş yoldurur valla :(( Sizin sistem ne? Webde arama yaparak benzer sistemleri bulup efi indirip kurulum yapabilirsiniz. Ben 6800xt ye destek bekliyorum. Gelince 5700XT den 6800XT ye geçeceğim. |
3070 ile Valhalla 4K'da 50-55 fps mi? İMKANSIZ!!! |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cpu alacağızda AMD efendi düz 5600'ü çıkaramadı bir türlü bende X için ekstra 70-80$ vermek istemiyorum açıkçası. Cpu tarafı bir şekilde idare ediyor ekran kartı bulunduktan sonra. |
Aynen hocam yabancısı da değilim aslında mojave ve catalina kurmuştum eski monster laptopuma. Bootloadera kext ekleme vs baya hakimdim. İmzamdaki sistem hocam aynı anakart için yüklenen EFI lerle bile setup ekranını bile göremedim daha. Uğraşıyorum bakalım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBCD -- 7 Ocak 2021; 9:51:51 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Qp de Sapphire PULSE AMD Radeon RX 6800 7500 lira sizce değer mi ? |
Anakarttan kısmanı tavsiye etmem hocam ben cimrilik yaptım b450 aldım şimdi beta bioslarla falan uğraşıyorum SAM için. X570 almasan da B550 nin altına inme. |
|
İnce hesabın cuma indirimiyle aldığım 6800 dün elime ulaştı. Güvenli modda eski driveri silerek yenisini yükledim. Akşam Cyberpunk ve Rainbow Six Siege oynayarak biraz test etme imkanım oldu. Kartta CW yok. Full yükte 68 dereceyi geçmedi. |
|
Test yapmadım hocam. Alan diğer arkadaşlar muhtemelen yapacaktır. Sadece oyun içerisindeki sıcaklığa dikkat ettim. CW sorunu olduğunu söyledikleri için ona dikkat ettim. |
|