8899 da satılmıştı limited edition modeli 8999 du. Alan çıkar fiyatların çok yükseleceği söylentisi var. amd rx580 180 dolardan satılırken mining zamanı 500 dolara kadar çıkmıştı. yine aynısı olacak söylentileri var. |
Alınır hocam çok da güzel olur ama şahsi fikrim eğer bütçe bu kadarla sınırlı ise işlemciyi 5800x yapıp ekran kartını rx6800'e düşürmeniz. Böylece işlemci 2 nesil sonraki ekran kartına bile hazır olur tekrar CPU masrafı olmaz. 5600x şu an için her türlü gaming ihtiyacı için f/p kralı olsa da 2 sezon sonraki high-end GPU'ları kurtarmayacak gibi geliyor bana. Ha dersen ki şu 2 sene bu bütçe ile alabileceğim max fps'i alayım gerisine o zaman bakarız, yazdığın sistem oldukça güzel. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBCD -- 6 Ocak 2021; 16:29:45 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi horrorshow -- 6 Ocak 2021; 17:30:1 > |
Bu fiyat nedir ya. |
|
Bakalım hocam neler olacak < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
teşekkür ederim hocam 5800x e çıkabilirim aslında ama bir şeylerden kısmam lazım 6800 ile 6800xt arasında da ciddi bir fark var aslında. anakart dan kıssam nasıl olur olur acaba çünkü şuan monitör de dahil 21.000 lere geliyor. 5600x ile < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 6 Ocak 2021; 18:28:18 > |
Kasım ayında sepete eklediğimde 4130 idi, cpu soğutucu baktım o arada fiyat 4300 oldu gün içinde. İncehesap dediği gibi ince ayar çekiyor fiyatlara... amazoncomtrden ucuz yakalanabilir 5700xtler arayan varsa < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben de 6900 xt aldım incehesap'tan. Kart da geldi attım çekyatın altına. Bir kafam kullan, yarın öbürgün fiyatı da yükselir zarar etmezsin diyor, diğer yanım 10.500 tl verilir mi bir ekran kartına diyor. Hayatımda hiç 5000 üstü vermedim. 2k kullanıcısı olarak 6800 yada 6800xt alacaktım. 6800'e yetişemeyince 6900xt aldım. Elinde coil wine sorunu olmayan kart sahibi varsa takas da edebilirim. |
Geçen sene satıcıyla olan konusmam.2.499 a tuf sattı nitroyuda ben alıyordum son anda vazgecmiştim. şimdiki fiyatlar komedi ![]() |
8899 liradan satıldı gamegarajda. Anlaşılan bu serileri pas geçeceğiz. diğer seriye bakacağız. |
Bence bir test edin 2650mhz üzeri oc oluyorsa gayet güzel kart o parayı hak eder. O hızda neredeyse hiç bir oyunda 3090 bile geçemez o kartı. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
ülkemizde hala normal fiyata 6800 filan satılıyor aşırı hayret ediyorum. Ben olsam şu an direkt distribütörü arayıp ne kadar gelecekse rezerve ederdim öyle bir furya var yurt dışında. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirTemel -- 6 Ocak 2021; 22:43:15 > |
|
|