< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Yani ekranda ne oynadığı önemli değil sonuçta frekans aynı sürekli. Max ulaşılabilecek değer 2750mhz daha ötesi yok 6800xt için. Frekans slider'ı ne ayarlarsak -50 yapıyor. 2800 yapınca -50mhz = 2750 kalıyor. Teorik olarak 6900xt'de max 2950mhz yapar. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi horrorshow -- 29 Aralık 2020; 1:5:19 > |
Referans tasarım ve pahalı. Dolar da düştü önümüzde ki ay fiyatların düşmesi lazım artık... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
@mdxceed değeri 6000 TL olan kartı 8000, 8500 e satmışken değerinde vermek zorlarına gider 6800xt nin msrp 650$. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-67F5FEFCC -- 29 Aralık 2020; 10:47:24 > |
|
|
En cok merak ettigim halen daha monitorun max frekansinda bellek kilitlenme sorunu var mi? Eger devam ediyorsa amd gitsin kumda oynasin artik. Kartlarinin ne kadar guclu oldugu umurumda degil acikcasi, su sorunu cozemedilerse yazik. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
@horrorshow o bile pahalı. Piyasaya yeni giren ürün oldukları için fark koymuşlar. Diğer donanım ürünleriyle kıyaslayın KDV hesabını da yapın arada ciddi fark var. |
Var maalesef, ben yaşamıştım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Anlasildi amd bu sorunu hic bir zaman cozemicek. Bu nesilde nvidia gecicem artik 5fps dusuk olsun ama soyle sacma sapan sorunlarla ugrasmiyim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Galiba o sorun bağladığın monitörün hz değeri ile alakalı oluyor. Yüksek hz monitörlerde var. Bende farkında değildim siz diyene kadar. 2 tane 4k biri 240 diğeri 160hz monitör bağlı ondan olabilir denemek lazım ama yüksek hz olmasının bir sorun oluşturduğunu düşünmüyor güç tüketimi biraz yüksek sanırım. |
Aynı monitör, nvidiada böyle bir sorun çıkarmıyor. O zaman amd tarafı sürücü problemi var diyebiliriz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fantezi bile değil o kadar gereksiz ötesi gereksiz bir hamle olur ki |
Sorun olsunda öyle olsun ben razıyım yüksek memory hızında çalışsın ama çalışsın kart İlle de problem olarak görüyorsanız yüksek enerji tüketimi olur diye düşünüyorsanız CRU programıyla bir alt hz hızını ayarlayın. Örneğin 144 değil 143. |
Ne oldu ne sorunu varmış amd nin şuan söyleyinde bende öğreneyim :) |