Şimdi Ara

AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU] (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.206
Cevap
165
Favori
506.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki

AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU]


(En Son Oy Tarihi: 30.3.2024)
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uchanmimar

    Hepsiburada.com'da MTBilisim diye bir firma 8888'den satıyor.
    Listelenip geri kalkmış olabilir bilemiyorum. Pcde görünmüyor şu an.

    Ben bunları artık şikayet edeceğim arkadaşlar.
    Elimde bunların ekran görüntüsü linki VS ile gidip yazılı ihbarda bulunacağım galiba. Bu kadar itlik olmaz artık. Bu serbest piyasa falan değil. Bunu kontrol edebilecek bir mekanizma varsa çalışsın.

    Almayın kardeşim şunları. Millet rtx lere 7000 lira çok ucuz diye atlayınca bunlar da cesaret aldı. Lamı cimi yok sırf stok yok diye, 700 dolarlık kartlara 1150 dolar veren adam ağır gerizekalıdır.


    Almıyacaz bekliyecez bak nasıl paşa paşa iniyorlar.





  • Nova da stok yok ama kart fiyatları yazıyor keşke o fiyatta olsalar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nova'yı bekleyin yazdıkları fiyattan verirlerse 8800'den satın alan arkadaşları burada ağlarken görmemiz muhtemel olacak

  • Çok hızlı bir gelişme aktarmış olayım, RX 6000 serisi Windows Mixed Reality VR gözlükleriyle ile uyumlu değil şu anda, siyah görüntü geliyor gözüklere. Böyle bir VR sistemi olup AMD kart alacakların aklında bulunsun, ileri tarihli bir driver güncellemesiyle düzeltirler umarım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: HoneyMonkey

    Nova'yı bekleyin yazdıkları fiyattan verirlerse 8800'den satın alan arkadaşları burada ağlarken görmemiz muhtemel olacak

    ben 2 gün önce nova'yla konuştum o kart fiyatları hayali. stoğa ne zaman gireceğini de hangi fiyattan gireceğini de bilmiyorlar. nova'ya güvenip iş yapmayın kısacası.

  • AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU]
  • Timeguard T kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bir hata yapmadım ki?! Tam olarak da onu söylüyorum zaten. AIB beklemeye karar verdim bile ben AMD için. O zamana kadar sürücü sorunları vs için reddit takip edeceğim. Ben sağlık çalışanıyım. Aradaki farklara yüz saat nöbet tutuyorum ben acillerde. Paramı akıllıca kullanmayı bilirim. Bu kart benim ihtiyaçlarıma cevap veriyor gibi görünüyor şimdilik. Ama bakacağım. Yalnız kimseye de aynısını yapmasını söylemiyorum. En azından bu kadar ateşli bir şekilde. Benim için bu doğru yol. Başkası için farklıdır, kendi karar verir. Bu kadar.
    Yahu bu kartı almayın diye başlık açmışsın hocam sakin ol diyorum sana sadece. Kalbine yazık. Hık hık diyip gidersin bak genç yaşta.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fiyatlara bak gerçekten milletin aklıyla dalga geçiyolar göz göre göre ve üstüne üstlük bu fiyatlara kapış kapış gidiyo bu kartlar. Allah akıl fikir versin ne diyim

  • teknoCat kullanıcısına yanıt
    Ayarları kıstıktan sonra 3000 tllik pc ile de aynı performansı alırsın , ne var konsolda allah aşkına 8300 ver Online oynamak için para ver bir oyun gelsin 700 800 den satsınlar ne güzel ya 8300 e rx 5700 xt seviyesinde grafik görüyorsun ötesi yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • erna bukadar olumsuz olmana gerek yok , benim takımım ve tanıdığım tüm arkadaşlarım inventus ve sinerjiden alışveriş yapıyor 2 firmada da. Ayrıca bu tüm firmaların arkasında ürünleri getiren distiribitör firmalar var suçu firmalarda bulmanıza gerek yok. Ayrıca sinerjide müşteri memnuniyeti %100.


    - Ben ekran kartını aldım aradım adamların mağazasında hazır olarak varmış şuanda teslim almaya gidiyorum, stokta olmayan ürünlerin fiyatını gösteren siteler doğru değil bununda bilgisini vereyim arkadaşlar.

  • uchanmimar kullanıcısına yanıt

    Sen bizim için endişelenme gitmeyiz burdayız allahın izniyle. Ben rahatım zaten merak etme. Sen kendine mukayet ol.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 19 Kasım 2020; 15:50:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ausschwitzXD kullanıcısına yanıt
    Burada da çok konusu geçti daha 2 hafta varken 3070 lerin çıkmasına herkese 3070 satıp sonra tek tek iptal etti mükemmel Zevk ve keyif aldım keşke bir kez daha yapsalar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anisotropic

    Çok hızlı bir gelişme aktarmış olayım, RX 6000 serisi Windows Mixed Reality VR gözlükleriyle ile uyumlu değil şu anda, siyah görüntü geliyor gözüklere. Böyle bir VR sistemi olup AMD kart alacakların aklında bulunsun, ileri tarihli bir driver güncellemesiyle düzeltirler umarım.

    reddit'te bir kişinin yaşadığı 6800xt + reverb g2 problemi var. ondan yola çıkarak mı yazdınız acaba.


    reverb g2 problemli şu an x570 anakartlarda problem yaratıyor, hz seçenekleri yanlışsa bu şekilde siyah ekran veriyor. kısaca kesin olarak 6000 serisi g2'de siyah ekran alıyor diye bir bilgi bulamadım ben. eğer kaynağınızı paylaşırsanız sevinirim her ne kadar yazılımsal bir problem gibi görünse de üzerinde durmakta fayda var. (ben de g2 önsipariş verdim ve 6800xt bekliyorum)





  • 3d olmayan bir yurtdışı sitesi varmı trye gönderen kart ?

  • Şimdi kontrol ettim, arkadaş X570 kart üzerinde kullanmış ekran kartını, sorun büyük ihtimalle x570 ile ilgili dediğiniz gibi

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-CA06FE1EE

    Burada da çok konusu geçti daha 2 hafta varken 3070 lerin çıkmasına herkese 3070 satıp sonra tek tek iptal etti mükemmel Zevk ve keyif aldım keşke bir kez daha yapsalar

    itopya gibi müşteri hizmetleri olmayan bir firmadan almaktansa inventus , sinerji , qp gibi yerleri tercih ederim. Keşke gözünüzü açsanız biraz , bende 3070 aldığımda siparişim iptal edilmişti ama adamlar telefona arayıp sebebini anlatıyorlar ve firma hatası değil bu, her neyse herkesin tercih ettiği firma ayrı tabi. ben inventus , qp , ve sinerjiyi tercih ediyorum.

  • İnşallah hocam cevabınız için çok teşekkür ederim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ausschwitzXD

    ben şuana kadar sinerjide hiç bir sorun yaşamadım sürekli kötülemenin amacını öğrenebilir miyim ( ayrıca fiyatları daha uygun sinerjinin )



    Alıntıları Göster

    Sinerji değişim talebi çıkmış ürünümü sonradan fikir değiştirerek tekrardan iptal etmişdir.Böyle kurumsal bir firmadır işte.Çalışanlarının birbirinden haberi yok.Şu an tüketici hakem heyetinde hakkımı arıyorum.Ayrıca çalıştıkları kargo şirketi mng heralde ülkenin en kötü kargo şirketidir.





  • 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.