Şimdi Ara

# AMD R9 290 Stoklarda #

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
2
Favori
2.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6113

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 10 Kasım 2013; 12:21:47 >

• Hem de inventus dan,süper gelişme. Ama 100-150 tl daha ucuz olmalıydı bence. Her konuya bunu yazıyorum ama hocam sizce aynı fiyata PS4+Notebook mu yoksa Elimdeki sisteme GTX780 mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görmüştüm.

@HeavyClocker

Bence 780.
  • powercoloru beleş verseler almam
  • katılıyorm özellikle öyle yüksek bir modele üstüne üstlük referans tasarım
  • HeavyClocker H kullanıcısına yanıt
    Hocam oyle bir soru sordunuzki?! Bana hangisi lazim ?! Araba mi yoksa ev + tefris mi?! Gibi bir soru oldu, Sizin ihtiyaclariniz hangisini alcaganizi belirler

• Fiyat yüksek gibi ayrıca powercolor
  • Powercolorın sabıkası var.Sapphireler asuslar gelsin bakalım
  • Sonuçta referans tasarım, hemen hemen hepsi aynı ama ismi ve garanti durumu önemli, ben MSI düşünüyorum.
  • 510$+kdv.. Yine de gtx780'e göre çok iyi fiyat. Özel soğutmalı hariç 290 serisi bence alınmaz. Su soğutmalı veya ekstra soğutucu alınacaksa karta orası ayrı tabi.
  • Referans tasarim icin cok pahali.Refler en fazla 1100TL olmali , ozel surumlerde en fazla 1200TL olmali.Umarim TR ye bu ay icinde ozel surum 290 larda gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zodiac97

powercoloru beleş verseler almam

Kesinlikle benim de bir daha almayacağım bir marka...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

510$+kdv.. Yine de gtx780'e göre çok iyi fiyat. Özel soğutmalı hariç 290 serisi bence alınmaz. Su soğutmalı veya ekstra soğutucu alınacaksa karta orası ayrı tabi.

+1

bu kart özel soğutucuyla gelince 780nin yüzüne bakılmaz vatan indirimle falan 1200e asus dc2 alınsa hele 200-250 kar kafadan
  • Bu kartta referans tasarım alınmalı, yanıda ARCTIC Accelero Hybrid Extreme VGA Cooler alınmalı veya onun gibi birşey, özel soğutmalardan daha çok işe yarar diye düşünüyorum.
  • stok soğutmaya o para verilmez,ederi 1000-1100 tl en fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeavyClocker

Hem de inventus dan,süper gelişme. Ama 100-150 tl daha ucuz olmalıydı bence. Her konuya bunu yazıyorum ama hocam sizce aynı fiyata PS4+Notebook mu yoksa Elimdeki sisteme GTX780 mi?

Hocam ps4 oyunlarını orjinal almayı planlıyorsan ps4+notebook öneririm. Ps4de oyun oynarsın, notebook ta da günlük işlerini yaparsın. Konsollar bilgisayara göre daha kötü grafik verir, ama bana göre konsolda oyun oynamanın tadı başka. Ben konsolda alıştığım için FPS oyunlarını bile konsolda daha iyi oynuyorum. O yüzden uzun lafın kısası ps4+notebook

• _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Hocam sizce asus gtx770 mi yoksa bu kartmı düşüncelerniz nedir acaba?
  • Bomshack kullanıcısına yanıt
    GTX 770 V.S 280X, GTX 780 V.S 290 ve GTX 780 Tİ V.S 290X oluyor, yani kıyasladığın iki kart birbirinin rakibi değil.
  • Oyunların çoğunda hem GTX 780'den, hem de Titan'dan daha hızlı bir karttan bahsediliyor burda arkadaşlar. Dikkatinizi çekerim.
  • 1050 civarı ilk giriş rakamı bekliyordum bu kart için. malesef 200 TL gibi yüksek bir rakamla girdi.
    Biraz daha beklenmeli kanaatindeyim. şuan hem referans hemde beklenenden yüksek fiyatı.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.