Şimdi Ara

AMD Phenom II X4 965 194 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
3
Favori
2.443
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

quote:

Orijinalden alıntı: darkcald

alabilirim o zaman tskler peki gözle görülür bir performans artışı sağlarmıyım sizce 620den buna geçersem

athlon2 ve phenom2 leri karıştırmayın derim ayrı kulvardır bence kaliteli bir işlemcidir ama elinizdeki 620 yi elinizden çıkartın bence

phenom2 daha iyi olsa gerekte şimdi 620 pek para etmez ortalama 150tl vermeye gerek olur mu
  • 125W çok uçuk bir değer, notebook işlemcileri gibi düşük güç yüksek performansa odaklanan modellerden almak lazım bence...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktuz

125W cok fazla, hem elektrik tuketimi hem ısı ve fan, ses problemi dogurur, uzun omurlu de olmaz.

abartmamak gerek diye düşünüyorum. zira işlemciyi halihazırda sistemimde o/cli olarak kullanıyorum ve takıntılı biri olarak oyuna girmeden önce çoğu zaman hw monitorü açarım 55i geçtiğini hiç hatırlamıyorum sıcaklığının. elektirik açısındanda zaten masaüstünde çarpanı (4/11/20 şeklinde) 4e kadar düşürüp 0,8 ghz hızına alıyor işlemciyi. yinede "fazla" denebilir ama "çok fazla" demek çok fazla oluyor bence
  • 95w tdpli amd den intel i5e gecince elektrik faturasinda 10 tl farketti inanamadim.

Bunun yerine fx serilerine bakin yada intel bakin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değer zaten max tüketim değeri. Yani işlemci full çalışınca harcar o değeri. Tabii bilgisayarda durmadan oyun oynuyorsanız yapacak birşey yok. Bir de oyun oynayanların(severlerin) ekran kartı da hatırı sayılır güç çeker şebekeden.
  • Evet zamanında süper bir işlemci idi hala yeni işlemcilerle kapışır ama yeni bir sistem topluyorsanız ne gerek var 2009 çıkışlı bir işlemci almaya,sıfırdan toplıyacak arkadaşlar için yeni tarihli işlemciler öneririm hem güç tüketimi hem destekleyeceği diğer parça uyumu açısından bu saatten sonra malesef tarih olmuştur.
  • bu işlemci mi yoksa phenom2 x6 1090-1100 2.el (250tl) işlemci mi almak daha iyi olur ?
  • quote:

bu işlemci mi yoksa phenom2 x6 1090-1100 2.el (250tl) işlemci mi almak daha iyi olur ?

266 tl ye sıfır fx6300 daha mantıklı olur.

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/amd-fx-series-6300-black-edition-35ghz-soket-am3-islemci.aspx
  • amakartım am3 mecbur bunlardan birini seçmeliyim oc yaparak en fazla performası hangisinden elde edebilirim
  • quote:

amakartım am3 mecbur bunlardan birini seçmeliyim oc yaparak en fazla performası hangisinden elde edebilirim

x4 965 al hava soğutmayla günlük 4.0 ghz de kullanabilirsin.
  • X4 945 kullanıyorum.Değiştirmeye değer mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umitbjk

X4 945 kullanıyorum.Değiştirmeye değer mi ?

x4 965 3.4 ghz
    x4 945 3.0 ghz

Değiştirmeye değmez aradaki 0.4 ghz farkını overclock ile kapatırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackankas

quote:

Orijinalden alıntı: Umitbjk

X4 945 kullanıyorum.Değiştirmeye değer mi ?

x4 965 3.4 ghz
    x4 945 3.0 ghz

Değiştirmeye değmez aradaki 0.4 ghz farkını overclock ile kapatırsın.

Arkadaşın dediğine katılıyorum hiç ama hiç gerek yok,fuzuli masraf olur sizin için.
  • amd athlon 2 x4 645 kullanıyorum sizce değiştirmeye değer mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaftolga

amd athlon 2 x4 645 kullanıyorum sizce değiştirmeye değer mi ?

bence değmez. önbellek haric frekans yakin mimari ayni. aradaki fark hissedilmez..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakanbaran kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim.
  • Bunu aldıktan sonra bir de minumum 50 tl olmak üzere işlemci fanı lazım olacak. Ona göre alın.
  • 4100 yanıyor, kargo dahil 116 TL nasıl bu kadar ucuz hala anlayamadım ama :D

http://www.electrosepet.com/AMD-AMD-CPU-Desktop-FX-Series-X4-4100-3-6GHz-12MB-95W-AM3-box_19221.html#0
  • quote:

Orijinalden alıntı: closek

4100 yanıyor, kargo dahil 116 TL nasıl bu kadar ucuz hala anlayamadım ama :D

http://www.electrosepet.com/AMD-AMD-CPU-Desktop-FX-Series-X4-4100-3-6GHz-12MB-95W-AM3-box_19221.html#0

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
    Siz (değiştirmek için tıklayın)
    bunun fiyatı
    yanlış girilmiş
    sanırım kontrol
    eder misiniz
    Muhammed - Satış Temsilcisi
    Evet efendim, bilgilendirmeniz için teşekkür ederiz
    güncel fiyatı sisteme geçirdik.
    emin misiniz o fiyat olduğuna ?
    123,78TL güncel fiyatıdır, evet.
    başka yerlerde 220 liradan aşağı yok
    alırsam yolluyacağınızdan emin misiniz
    Tabiki efendim, stoklarımızda 20 adet var.
    Ürünümüz, sıfır, paketinde açılmamış ve garantili ürünümüzdür.

Fiyatı yükseltmiş oldum ama yolluyacağını söylüyor.İsteyen deniyebilir

• Fiyat bu haliylede çok iyi ama insan tedirgin oluyo
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.