Şimdi Ara

Amd Phenom II x4 955 ve Evga GTX 960 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Rocha R kullanıcısına yanıt
    Bu sistemi ben bir arkadaşımdan aldım yani yeni toplamadım tabi ki. Sizce hangi işlemciyi tercih etsem dar boğaz yaşama işlemini bitirip uzun bir süre rahat kullanabilirim ? Bi de darboğaz bana nasıl bir dezavantaj sağlar yani oyunlarda felan. Grafik düşürsem işe yaramaz mı
  • Anakartinizin Am3+ destegi varmis. İslemcinizi satip, ikinci el uygun fiyata Am3+ bir islemci bulabilirsiniz. Sakin o islemcilerin sifirlarina yuksek paralar vermeyin. Mutlaka ikinci el uygun fiyata alin. Hem onu kapali bir seri, hem de bekleneni veremeyen bir seriydi. 955'ten daha guclu bir islemciyi Am3+ platformunda bulabilirsiniz ama. O seri hakkinda cok bilgili olmadigim icin model tavsiyesinde bulunmak istemem. Siz X4 955'i biraz test edin, belki de size yeterli gelecektir o yuzden bos yere masraf yapmayin. Sizinkinden sadece 200 mhz hizli 965 modeline sahibim, neredeyse ayni islemciler. Darbogaz yaptigi oyunlar belli zaten, birkac oyunda illa caniniz sıkılacaktir ama gerisinde bir sorun yasamazsiniz. Cok fazla oyun oynayan biriyim ve Just Cause 3, Bf4-Bf1 disinda ciddi bir sorunla karsilasmadim.



    Darbogaz anlik takilmalar seklinde gerceklesir ve gpu calismasi %99-100 oranlarindan cok dusuk rakamlara duser. Bunun sebebi guclu gpunuzun hizina islemcinizin yetisememesidir. Ayarlari kismak, cozunurluk arttirmak bir yere kadar idare eder. Sorunun tam cozumu overclock yapmaktir. Ki onun bile sorununuza kesin cozum olmasi diye bir sey yok. Mesela Just Cause 3'u darbogazdan dolayi oynayamamistim ve 3.4 ghz'de calisan islemcimi 3.8'e cikarip denemistim. Oyunda darbogaz yine devam ediyordu, ustune ustluk bu sefer de stabilite sorunlari yasamaya baslamistim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Rocha R kullanıcısına yanıt
    O oyunları oynayacağımı sanmıyorum. Gta 5 , Assasian Creed felan oynarım en fazla. OverClock yapmayı bilmiyorum videolar izledim videolardaki bios farklı benim ki farklı birşey anlamadım :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.