Şimdi Ara

Amd Phenom 955 Isı Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Amd Phenom 955
    Gigabyte Gtx 460
    Msı Gamıng Serisindende Bi anakartım var .

Cpu ısısı günümüzün hava sartlarında hiç bişiy kullanmazken 50 Derece normalmidir ? Yoksa Amd'nin Stok fanından kurtulmammı lazım ? Eğerki kurtulmam lazımsa ne önerirsiniz ?

• Soğtucu yerleştirilirken macun iyi dağıldı mı bir de soğutucu tam oturdu mu onlara bakmak lazım.Bir de kasanın hava akımının iyi olması gerek yeterli fan yoksa fan eklemesi yap.Çünkü soğutucudan kaynaklanan bir sorun gibi gözükmüyor yoksa 50 derecenin çok üstünde olurdu.
  • Benden tavsiye stok fandan acil kurtul. 50 derece çok aşırı bi rakam değil ama yük altına girdiğinde bu değer çok daha artacaktır. Ben sunbeam tuniq tower exreme kullanıyorum, everestin sistem kararlılık testi yarım saat çalıştıktan sonra ısı 58 derecede çakılıp kalıyor (1055t @ 4 ghz) boşta ise 32 - 38 derece arası. Ancak ortam sıcaklığı seni yanıltmasın bulunduğun ortam çok sıcak ise ne yarparsan yap nafile zaten doğa kanunları gereği işlemciyi ortam sıcaklığından daha soğuk tutamazsın
  • Su soğutma hariç. :). Kesinlikle. Kasa isi soğutma iyi değilse ve ortam sıcaklığı yüksek ise normal bir değer. Bir an önce hem ses açısından hem de performan açısından değiştir. Bir de cnq ve c1e açık olup olmadığına ve maksimumda aldığı V değerini kontrol et.
  • peltier hariç
  • yeni soğutucu almanızı tavsiye ederim hem sesten hemde sıcaklıktan kurtulursunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Phenom II X4 965 Vs FX 8150
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.