Şimdi Ara

amd phenom 8450 OC olurmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ocz vanqusher cpu fanı
    gecube hd2600 ekran kartı
    amd phenom x3 8450 cpu
    feel hurricane 2 kasa 400w
    kingston 2gb ddr2 800 mhz ram
    sapphıre amd 690v anakart

sıcaklık değerleri gayet düşük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semidos -- 11 Ocak 2009; 11:02:26 >

• up
  • yokmu yardımedecek nasıl oc yapabilirm kaç ghz e kadar çıkarım
  • 8450 ler çok iyi oc olmuyolar genelde ama 2.4 ghz i bulsan kafi bence. sonuçta en güçlü x3 modelinin hızına ulaşmış oluyosun

anakartının bios una girerek fsb hızını 200 5 er 5 er arttırarak, her arttırmadan sonra da stabilite testi yaparak çıkabilceği max. hızı bulabilirsin.

örneğin hedefin 2.4 ghz ise, işlemci çarpanın 10.5 olduğundan fsb yi 229 yapman yeterli olacaktır. (229*10,5=2404)
  • o zaman 8450 nin oc hali 6000+ 3.1 brisbane e göre baya iyi olur değil mi?
  • teşekkür ederim sıcaklık değerleri hakkında neler düşünüyorsunuz
  • merhabalar... işlemcinden tam verim alamamaktasın şu anda.. am2+ yani ht carpani 1800mhzye gelen bir anakart almanızı öneririm. o.c icin cok fazla menusu olan bi 790gx anakart alırsanız bence cok memnun kalırsınız. inşallah power yeter cünkü gercekte o kadarı veremiyor diye forumda yazılar vardı...

kolay gelsin
  • zaten anakartım am2 +/am2 bi anakart anakartımı değiştirmeyi düşünüyorum msı k9a2 anakart almayı düşünüyorum ama malum kriz var Allah nasip ederse kriz bitince alıcamda bu gidişle zor
  • quote:

Orjinalden alıntı: trulli

8450 ler çok iyi oc olmuyolar genelde ama 2.4 ghz i bulsan kafi bence. sonuçta en güçlü x3 modelinin hızına ulaşmış oluyosun

anakartının bios una girerek fsb hızını 200 5 er 5 er arttırarak, her arttırmadan sonra da stabilite testi yaparak çıkabilceği max. hızı bulabilirsin.

örneğin hedefin 2.4 ghz ise, işlemci çarpanın 10.5 olduğundan fsb yi 229 yapman yeterli olacaktır. (229*10,5=2404)

fsb yi 240 yaptım ve 2.52 ghz oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.