Şimdi Ara

AMD Oyuncu Sistemi [FPS Sorunu ve Performans]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri
  • Son Yorum 5 yıl
  • Cevaplayan Üyeler 2
  • Konu Sahibinin Yazdıkları 2
  • Ortalama Mesaj Aralığı 1 saat 2 dakika
  • Son 1 Saatteki Mesajlar 1
  • Konuya En Çok Yazanlar
  • Akoine (2 mesaj) Glorfindel1907 (1 mesaj)
  • @
0 oy
Öne Çıkar
Tüm Forumlar >> Donanım / Hardware >> Teknik Yardım >> AMD Oyuncu Sistemi [FPS Sorunu ve Performans]
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Giriş
Mesaj
  • Çavuş
    62 Mesaj
    Konu Sahibine Özel
    Öncelikle herkeze bu konuyla ilgilendiği için teşekkür ederim, Yaklaşık 3-4 gün önce bir sistem topladım ve bütün bileşenleri kendim monte ettim, Monte etmek konusunda zaten bir sıkıntım yok bilgi olduğu için ragat bir şekilde becerebildim açıkcası :), Şimdi soruna gelecek olursak sistemi toparladım herşey tamam ancak oyun testlerine gelince bir sıkıntı varmış gibi hissettim başta testler ve sistemim şu şekilde;

    SİSTEM:

    İşlemci: AMD FX 8350 4.0GHZ ---> (İşlemcinin içinden çıkan stock fanı kullanmıyorum onun yerine Xigmatek'in fanı var üzerinde işlemcinin.)
    Ekran Kartı: MSI AMD R9 380 4GB
    Anakart: MSI 970 GAMING AM3+
    RAM: GSkill 1600mhz 8GBx2
    Monitör: Philips 23.6'' 1080p
    Kasa: Xigmatek Shockwave Gaming

    Bütün Driverler Güncel Durumda.

    Oyun testleri ve asıl problem:

    Tomb raider,battlefield 4 gibi oyunlarda (Oyunlar Orjinal'') ''ULTRA'' ayarlarda rahatlıkla 60fps ve üzeri oynamam gerekirken ben bu oyunları ''High'' ayarda bile 35-45 FPS arasında oynuyorum. İnternet üzerinden videolara ve performans testlerine baktığım zaman adamların hepsi Ultra'da 80FPS'de oynuyor bu 2 oyunu, Tabi burdaki 2 oyun örnek diğer oyunlardada aynı sorun var melesef.

    Yardımcı olacak birileri varsa çok sevinirim şimdmiden teşekkür ederim.



    |
    |




  • Yarbay
    19768 Mesaj
    Oyun içindeyken Cpu ve Gpu kullanımına baktınmı hiç ne durumdalar?
  • Çavuş
    62 Mesaj
    Konu Sahibine Özel

    Hepsi kullanılıyor görünüyor, yani VSync kapalı iken %60 açık iken %0 kullanılıyor gpu çok tuhaf şeyler var açıkcası anlayamıyorum, Şimdi windows 8.1 pro'ya dönüş yapacağım Windows 10'dan bakalım bir değişiklik olacak mı.
    |
    |
    tayfn1907 kullanıcısının, bahsedilen mesajını gör
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Reklamlar
Pubg mobile uc
Radyo Dinle
Instagram takipçi satın al
konkasör
Cancer Clinical Trials
Bu sayfanın
Mobil sürümü
Mini Sürümü

BR1
0,250
1.2.165

Reklamlar
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.