Şimdi Ara

AMD’nin başı FX işlemcilerle yine dertte (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • AMD devrim yapmaya devam ederken intel sürekli aynı işlemcileri pişirmeye devam ediyor... AMD’nin başı FX işlemcilerle yine dertte
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BirDost9999

    R5 1400 daha iyi ikiside 4 çekirdekli 8 izlekli. aklı olan Ryzen alır ve pişman olmaz. FX-8350'den kurtulmak için can atıyorum. DH FX serisini incelerken bütün editörler bu işlemciyi beğenmedikleri surat ifadesinden belli oluyordu. bu işlemciler hakkında iyi birşey demiyorlardı sadece FP olarak iyi olduğunu söylüyorlardı gerçi FX serisi FP'da yetirmişti Phenom II FP olarak kurtarıyordu. Phenom II'de kötü FX serisi dahada kötü o bir gerçek :) ben intel'ci değilim ben AMD'ci değilim sadece gerçekleri söylüyorum. hangisi iyise onu seçiyorum. iki şirket babamın malı değil. R5 1400 serisinin daha iyi olmasının sebebi şudur yüksek IPC performansına sahip olması düşük saat hızıyla daha verimli çalışıyor 14 Nm FinFet'e sahip güncel yep yeni sıfır Zen mimarisine sahip olmasıdır. benim gibi işlemciden anlayan adam gidipte FX serisi almaz Ryzen alır geçer. FX serisinin IPC performansının çok düşük olması yüzünden özellikle online oyunlarda darboğaz ile lag yapıyordu tek izlek performansı çok kötü DX12 8 çekirdeği kullandığı zaman i7 ile bu şekilde yarışıyor bu yönü iyi. Ryzen'lerde intel'lerde bu sorunlar yok ikisinin IPC performansı çok iyi tek izlek performansıda çok iyi online oyunlarda darboğaz ile lag yapmıyor.
    Yani heralde şu devirde kimse fx işlemci alacak değil akıl var mantık var bizim söylediğimiz şey elimizde fx varken eğer ryzen r5 üstü ile değişmiceksek değmez değişmek.Ben şuan halen fx kullanıyorum ama 3000 serisi işlemcileri bekliyorum çıkınca ona güncellicem sistemi.Şuan oynadığım tüm oyunlar için yeterli sistem.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.