Şimdi Ara

AMD'nin 32 çekirdekli Zeppelin işlemcisi detaylanıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kurtarın artık intelin zulmünden, adam gibi sıçrama olsun, yıllardır hep boyayıp cilayıp aynısını sürüyorlar.
  • kurtarın artık intelin zulmünden, adam gibi sıçrama olsun, yıllardır hep boyayıp cilayıp aynısını sürüyorlar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: H@$@N

    Bu konulara biraz uzak kaldim ama zen islemciler çıktığında yeni soketlemi gelecek yoksa fx leri kullandigimiz her hangi bir anakarta takip kullanabilecek miyiz ?

    Arkadas 5 yıl oldu bır zahmet yenı soket cıkarsın

    ddr4 gelıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadasın bırı 5 kez ustuste mesaj atmıs.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadasın bırı 5 kez ustuste mesaj atmıs.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buldozer gibi olmasında.

  • I5 6600 performansı veren 150 dolarlık ıslemcı cıkarsın tamam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zen işlemcilerden ümitliyim nedeni Jim Keller tasarlaması.Tasarlayıp AMD ye teslim etti ve hemen ardından samsungla anlaştı.Ben ne AMD ne de İNTEL fanboyum.Ama şu bir gerçek ki AMD nin şimdiye kadar çıkan işlemcilerinde tek çekirdeği güçlü değildi ve ayrıca ekran kartların da ısınma ve yazlım sıkıntısı vardı.AMD bu hem polaris hem de zen de iyi işler yapmayı planlıyor biliyorsunuz yeni çıkacak polaris ekran kartları dx12 desteği yanı sıra vulkan apı teknolojileri ile birlikte gelecek.Benim için önemli olan f/p tır.Rekabet kızışırsa İNTEL ve NVİDİA istediği gibi at koşturamaz piyasada bu da biz alıcılara yansır diye düşünüyorum.Malum dolar arttı ve ülkemizde ki vergiler vs bizi baya zorlamakta sistem kurmakta.Umarım AMD bu teknolojiler ile birlikte hdmi 2.0 a da geçer.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myo_1433 -- 3 Şubat 2016; 19:53:37 >
  • myo_1433 M kullanıcısına yanıt
    Polaris gpularda hdmı 2.0 ve dp 1.3 ile gelecek,displayporta sistem dayanırmı gerçi bilinmez zira uçuk 4k 120 hz gibi çözünürlük tazeleme sunuyor.
    Hatta anakartlardada hdmı 2.0 ve belkide dp 1.3 olacak çünkü apularda artık rahatlıkla 4k 60 hz destekli filmler kaldırcak seviyede ama eski hdmı 1.4 sadece 30 fps verebiliyor malesef 4k yı.
  • Umarım şu oyunlarda ki 4k sorununu çözerler gerçi her iki firma da yeni seri (polaris ve pascal) ekran kartların da 4k da 60 fps vereceklerini söylüyorlar mağlum 1tb veri aktarımından bahsediliyor ve 4k sorununda ki düşük fps ye yol açan darboğaz sorunun da giderileceği yönünde ama ben yinede 2. kartı sattırmak (sli ve crossfire) için ellerinden geleni yapacaklardır.Ya da en üst seviye ekran kartlarının fiyatları baya uçuk olacak gibi geliyor bana bekleyip göreceğiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myo_1433 -- 3 Şubat 2016; 20:26:37 >
  • myo_1433 M kullanıcısına yanıt
    Tabi canıım adamlar özellikle nvidia neler yapıy görüyoruz işte son tomb raiderda yaptığı gibi illa diyor ki git al 970 ve üzeri bir kart yoksa nah oynarsın adamakıllı oyunu.
    E aslında onca yatırım yapıyolar tamam kart sattırsınlarda bari apuyla bile lowda oynayabilelim,yada en azından baba kart aldıysakta ultrada en az sabit 60 fpsde frame düşmeden oynayabilelim ama nerdee öyle oyunlar,allahtan amd mantle geliştirdide orda vulkan ve direectx 12 doğdu şimdi o sayede mis gibi satabil oyunlar görürüz hem mobilde hem konsolda hem pcde.
    Gerçi amdde nvidiada en iyi görsel deneyimi 8k ekranlarda diye beyan vermişlerdi,yersen tabi,illa kart sattıracak uyanıklar,sonrada bakın 16k esas olay vs diye gider,e şirketin amacı kar etmek tabi yoksa batar gider,onlarda haklı ama,iyi hizmette bizim hakkımnız,ben gidip en baba kartı alıyosam konsoldaki(batman,tomb raider,mk x) oyunu çok daha iyi görüntüyle oynayamıyosam,alırım şu an kullandığım gibi bi apu film dizi seyrederim,paramla rezil olmam en azından.




  • Gene aynı hikayeye dönmesinde. (500 tane çekirdek var ama performansta tık yok)

  • Büyük bir adım atmazsa amd'nin sonunu çok hayırlı görmüyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ya baba ben zeni bekliyordum. Hazirana kadar çıkar sistemi toplarim. Dediler ki seneye kadar bekleyin. Haydaaaaa :D 1 sene bekleyemecek çok kişi var burada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadi AMD yardır da şu intel'in tekelliğinden kurtulalım artık...

  • hadi AMD yardır da şu intel'in tekelliğinden kurtulalım artık...

  • aynen haziranda dolar 2.50 ye düşse amd de nisan falan zen ile polarisi nvidia da pascal gpuları intel de kaby lakeleri çıkarsa müthiş olacak

    şimdi piyasada adamakıllı ekran kartı ve işlemci yok
  • Skylake serisinin bazı hataları var diyorlar. X99 da biraz pahalı kaçıyor. Ve en son teknoloji değil. AMD FX serisi ise zaten 3-4 sene önceden geliyor.

    Ekran kartı belki. Hanı gtx 970 ya da r9 390 alican o zaman pek arkana bakmayacaksin.

    Bakalım pascal-polaristen beklenti yüksek. Ekran Kartında gönlüm amdden yana. Hem koty değiller bu alanda hem hep mi zengin kazansın.

    Ama işte zeni de bekleyemem ki. Elimde sistemim olsaydı tamam da. Laptop gumledi. Abim de hadi diyor. Yani artık skylake toplarız bakarsin ileride degistiririz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ihtimal 1.6-2 ghz hızında çalışacak işlemci çekirdekleri. Şunu adam akıllı 8 çekirdek 4-5 ghz frekansında çalışanını yaparlarsa ya da çalışmaya müsait bir apu yaparlarsa fiyatı çok etkili olmamasına karşın intele çok sağlam bir rakip gelir. Ama intelin boşta durduğunu zannetmiyorum.

  • hep işlemcilere yatırım az da ekran kartlarına yatırım yapın çıkarın bakalım 4 çekirdekli ekran kartı millet artık, 8 çekirdekli telefona geçti ama ekran kartları maalesef hep aynı yerde sayıyor.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.