Şimdi Ara

AMD MSI R9 280X 3GB GDDR5 384 BİT DX12 Fiyat Güncel 470TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 AMD MSI R9 280X 3GB GDDR5 384 BİT DX12 Fiyat Güncel 470TL
    Kart çok performanslıdır hiçbir sorunu yok güncel tüm oyunları ultra ayarlarda oynamanızı sağlar fiyatıda gayet uygun garantisi devam ediyor 3-4 ay daha var ancak tam tarih bilmiyorum. Bu model fabrika çıkışı Overclock lu bir şekildedir diğer kartlarla karıştırmayın. Ayrıca çok sessiz bir karttır ekran kartı 60 dereceye gelmeden fanlar çalışmıyor. Sıfırdan farksız kutusuyla beraber gönderilcektir. Daha üst seviye kartlar ile takas olabilir. Fiyat 500>470 TL'dir

Not: İsteyen olursa orjinal resimleri gönderebilirim aktif olarak kullanıyorum.

Technopat İnceleme:https://www.technopat.n...280x-gaming-incelemesi/
    DonanımHaber İnceleme :http://www.donanimhaber...280X-test-masamizda.htm

Sahibinden ilan no : 324288354
     AMD MSI R9 280X 3GB GDDR5 384 BİT DX12 Fiyat Güncel 470TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 470 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 18 Eylül 2016 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Bir düzeltme yapalım.. güncel tüm oyunları ultra da acar ama çoğu oyunda en iyi ihtimalle 60 fps altı (daha seyrek) en kötü ihtimalle 30 fps (daha sık) alır.. ayrıca fiyatın fazlasıyla şişirme müdür.. revize şart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 FPS oynadığım hiçbir oyunda görmedim. The Witcher 3 Farcry 4 hepsinde ortalama 60 fps oynuyorum. Ayrıca fiyat şişirme falan değil şişirme olduğunu düşünen 500 daha ekleyip 8gb RX470 alıp 15 fps fazla alır.
  • crackzz C kullanıcısına yanıt
    bu kartı satınca hangi model almayı düşünüyorsunuz.
  • Şuan almayı düşünmüyorum piyasa çok karışık stoklar yok.
  • 350-400 arası artık bu kartların ederi görüldüğü kadarıyla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • neglectful N kullanıcısına yanıt
    400 bile fazla hocam arkadaşın aldığı tarihten 3 ay önce yani 2014 temmuzda 560 TL ye sıfırını aldım Vatan dan. Faturasını gösterebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar satışları baltalamayı nezaman bırakıcaksınız yoksa şikayetmi edeyim? Sizi ilgilendiren bir durum yok burada mal benim istediğim fiyata satarım alan alır almayacak olanlar burda boş yorum yapmasınlar lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: token45

400 bile fazla hocam arkadaşın aldığı tarihten 3 ay önce yani 2014 temmuzda 560 TL ye sıfırını aldım Vatan dan. Faturasını gösterebilirim.

almışsan kartını işin ne burada?

gayet ucuza satıyor bence, r7 370 4gb aldım 3-4 ay önce 600 lere,

3gb da yeterli gayet ve bende r7 370 den performanslı bir kart. kaça versin istiyorsunuz?

illa mavi ekran veren, ısınınca reset atan, ölümüne overclok edilmiş kesin bir sorunu olan parçayı uyguna alıp 50 liranın hesabını mı yapacaksınız anlamıyorum ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOmi -- 21 Eylül 2016; 14:58:39 >
  • merhaba,
    kart hala satılık mı?
    İstanbul da oturuyorum, nasıl alaiblirim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.